Shoplog : Jimmy Choo compensatie

Shoplog : Jimmy Choo compensatie

shoplog2_2Eergisteren konden jullie al lezen dat ik niets gescoord had bij de Jimmy Choo for H&M collectie die zaterdag in de winkel lag. Uren van duwen en trekken (ik zweer het je , een moshpit is niets vergeleken met een bende licht-gestoorde fashionista’s die om Choos vechten) later stond ik voor een bijna-leeg rek met helemaal lege handen. Meh. :ween: Eerst wilde ik gwoon een potje gaat zitten huilen , maar Nini – die wél een paar scoorde – hielp me er weer bovenop door met het gewéldige idee af te komen : “Anders gaan we je gewoon een paar killerheels kopen in een andere winkel?”

Ik had al een tijdje geld opzij gehouden voor de Choos , en ik had geen stiletto’s meer. Dus dat vond ik een bijster goed idee. Een paar dagen eerder had ik Balenciaga look-a-likes gezien bij Zara voor €100. Nini en ik huppelden dus naar de Zara (zij misschien nog nét iets vrolijker , met die blauwe Jimmy Choo tas om haar arm) en kochten deze schatjes.

shoplog2_4shoplog2_5Ik kocht bij Zara ook een grijze luipaardprint legging voor €14. Bij Claire’s kocht ik een paar schattige Hello Kitty oorbellen en bij New Look scoorde ik een lieve hartjestas in faux snakeskin. Hey … ik had nood aan wat compensatie. Het is geen Jimmy Choo , maar ik ben er wel héél blij mee <3

shoplog2_3shoplog2_6

20 Comments

 • 8 jaar ago

  Deze zijn ook hartstikke mooi! En dat rode tasje ook!

 • 8 jaar ago

  deze zijn vele male mooier!!

 • 8 jaar ago

  Oh zo’n lieve comments dames , jullie doen me al veel beter voelen <3 Wat was dat alweer met die Jimmy Choos ? Hélemaal vergeten :3

 • 8 jaar ago

  They’re perfect! (L)
  De andere dingen zijn ook leuk maar ik blijf kwijlen naar je shoes!

 • 8 jaar ago

  WAUW! Die killerheels zijn lovely… Zitten ze een beetje lekker? Ik heb een klein, maar best breed voetje.. altijd moeilijk met killerheels..

  • 8 jaar ago

   Ze zitten verbazend goed , eigenlijk ! Heel comfy. Wel even wennen om ermee te lopen … Het blijft lichte acrobatie – ik zal er niet veel verder mee komen dan een beschaafd avondje bar of restaurant , hihi.

 • 8 jaar ago

  Met alle respect voor de Choo lovers .. Mar ik vind deze veeel mooier. Ze zien er meer design uit ..

 • 8 jaar ago

  Deze heels zijn ook prachtig! Veel mooier dan die peeptoes van je zusje :P

 • Nini
  8 jaar ago

  En dan moet je nog weten dat Lisha 20 minuten stond te twijfelen, als ik het niet op een lopen had gezet naar de kassa hadden zo nooit bij ons thuis beland ^^

 • Marloes
  8 jaar ago

  Wauuuuuw. Die schoenen zijn gorgeous!
  (hihi, de rest van de spulletjes ook hoor, maar die schoenen…yum!)

 • 8 jaar ago

  Van killereels gesproken! Ze zijn wel prachtig!!

 • Jessica
  8 jaar ago

  Kan je niet eens een aanfoto van die schoenen maken?

  • 8 jaar ago

   Ben ik eerlijk gezegd een beetje lui voor nu … misschien binnenkort , voor een NOTD fzo ;)

 • Ylahn
  8 jaar ago

  Oohhn da <3tasj!!!

 • 8 jaar ago

  @ annelieke & tessa : Awwww , thx <3 (Ik stiekem ook , muahaha)

 • 8 jaar ago

  mocht het je een troost zijn: ik vind jou schoenen 10 keer leuker dan de choo’s die bij h&m te krijgen waren :o

 • Sabine
  8 jaar ago

  Wauw, wat een gave schoenen!
  En dat tasje is ook vet leuk zeg!

  • 8 jaar ago

   cheap én met een rits – perfect voor feestjes , dacht ik zo B)

 • Annelieke
  8 jaar ago

  Eerlijk gezegd vind ik deze nog veel leuker!! :D

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close