Shoplog: een vluggertje

De volgende items heb ik binnengehaald op 15 minuten. Ik had namelijk afgesproken met vriendinnen, maar door een miscommunicatie zat vriendin M. nog in Bergen-Op-Zoom en stond vriendin C. aan de ugc in plaats van aan de groenplaats. Yours Truly stond met een kort jurkje en ditto jas in het koude januariweer te klappertanden. Niet elegant. Dus ik besloot nog even het Grand Bazar Shoppingcenter binnen te gaan. Vijftien minuten later showde ik vriendin C. mijn laatste nieuwe aankoopjes!

shoplogCenM4

Ik had nog een IPXL bon die op moest, en omdat ik toch niet kon kiezen tussen deze drie prachtige Chanel lakjes heb ik ze allemaal maar meegenomen. Ze kostten me in totaal (minus het bedrag van de bon) €8!

shoplogCenM5

Nini wil al heel lang een gouden IPXL travelspray maar hij was tot nu toe steeds uitverkocht. Klein cadeautje voor m’n zusje, dus.

shoplogCenM1

Van vriendin C. kreeg ik deze gewéldige sjaal – love it! Ik had haar een keer gezegd dat ik hem wilde, en toen ze hem tegenkwam in de solden kon ze hem niet laten hangen. Bedankt, chica! Staat hij trouwens niet beeldig bij het Chanelish jasje dat ik scoorde bij Mango?

shoplogCenM2

Dit zwarte truitje vond ik gewoon heel erg mooi qua materiaal en vorm. Het was in sale en cheapo like woah – ze hadden het ook nog in een paar andere kleuren, maar black & gold moest mee naar huis!

shoplogCenM3

Tja. Niet echt mijn stijl, deze oversized wintertrui. Maar hij voelde zo zacht en het leek me een übergezellig thuisding. Heb hem op dit moment aan en ben toch blij dat ik hem heb gekocht. Zacht, warm en makkelijk te combineren met een comfy jeans of pantalon.

Voila. Voor een shopsessie van een kwartiertje is dit toch wel een aanzienlijke buit, me thinks. Stuk voor stuk dingen waar ik heel blij mee ben, en waarschijnlijk terug in de rekken had gehangen als ik meer tijd zou hebben gehad. Ik heb namelijk de irritante gewoonte om urenlang te twijfelen over een aankoop. Misschien moet ik dit maar vaker doen … Speedshopping!

Meer Joliette

29 Comments

 • 7 jaar ago

  sodra ik terug ben uit praag ( ik wil mijn centjes sparen) ga ik zo’n travelspray halen.
  Ik vergeet altijd parfum op te doen, dus dit is geweldig!

 • 7 jaar ago

  leuke aankopen, ik vind het laatste truitje wel erg leuk!

 • Caro
  7 jaar ago

  mij mag je ook niet zo maar in de grand bazar sturen ik kom altijd wel met iets buiten ( grr kruidvat, bodyshop, ici paris, essenza…)
  ik ben heel erg nieuwsgierig naar black pearl:D

 • 7 jaar ago

  mooi spulletjes gekocht!

 • 7 jaar ago

  Ze heeft hem van bij River Island.

 • 7 jaar ago

  Anders viel hij zo lelijk in elkaar op die kapstok … Gotta be creative! ;)

 • 7 jaar ago

  My thoughts exactly … B)

 • 7 jaar ago

  Komt er aan! :)

 • 7 jaar ago

  Leuke dingen! Ik ben echt benieuwd naar peche nacrée en pearl drop! Hopelijk verkopen ze hem hier in Gent nog!

 • 7 jaar ago

  Oeh! Ben ook in de mood voor shopping! :D

 • 7 jaar ago

  Leuke aankoopjes! Die peche nacré is pretty!! En waar heb je die sjaal vandaan? Me wants!!!

 • 7 jaar ago

  Haha, wel grappig dat je die mouw zo in je schuif zet :p Loooove de Chanel lakjes, het Chanellish jasje en WAUW die sjaal! Echt leuk!!

 • 7 jaar ago

  Leuke spulletjes heb je geshopt, vooral die lichtroze peachy Chanel nagellak is pretty. En die sjaal wil ik ook ;)

 • 7 jaar ago

  Ik ben benieuwd naar de swatches van je lakjes! ziet er mooi uit.

 • 7 jaar ago

  8 euro voor 3 lakjes, goede deal!

 • gloria
  7 jaar ago

  leuke spulletjes!
  die lakjes zien er wel superleuk uit!

 • 7 jaar ago

  Leuke dingen! Vooral die Chanel lakjes :love:

 • 7 jaar ago

  Ooh wat een prachtige Chanel nagellakjes!

 • 7 jaar ago

  Ben benieuwd naar hoe de lakjes zullen lakken!

 • 7 jaar ago

  Ohh die chanel lakjes zien er zo leuk uit, hebben $_$

 • 7 jaar ago

  Wauw flink geshopt :)
  Ik heb er ook net een speedshopsessie op zitten haha :D

 • 7 jaar ago

  Leuke aankoopjes, die lakjes zijn echt prachtig!

 • lois
  7 jaar ago

  Die sjaal is ZO gaaf!! En die lakjes, prettehhhhh

 • Barbara
  7 jaar ago

  Ik stond twee uurtjes gelden nog te kwijlen voor Black Pearl, hij is zooo mooi.. Helaas heb ik geen bonnen (shoppen met een cadeaubon voelt toch niet als écht geld uitgeven.. ;) ) dus het is gebleven bij één Chanel lakje, Dragon. Ben wel benieuwd naar een NOTD met Black Pearl!

 • 7 jaar ago

  Mooie Chanel lakjes! :love:

 • 7 jaar ago

  You have to teach anger managemtn ;) Zalig shoplogje! Ik ben zeer benieuwd naar de swatches van de Chanel lakjes want in de winkel konden ze mij toch niet echt overtuigen en ik zit ook met ipxl bonnen ;) x

 • Hehe leuke spulletjes! En damn wat kun jij snel shoppen!!! ;)

 • 7 jaar ago

  *Jawdrop*

 • 7 jaar ago

  Ik wil een NOTD met die Chanel Black Pearl zien! Ben zo benieuwd!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close