Shoplog: de laatste vest & de … tas.

Shoplog: de laatste vest & de … tas.

Shoplog: de laatste vest & de … tas.

Zaterdag was de voorlaatste dag van de solden, dus Nini en ik trokken naar Antwerpen – naar waar anders?! – voor some last minute shopping. Uiteindelijk hebben we niet zo veel gescoord, en was maar 50% van de buit afgeprijsd. Tja, die grote rommelbakken, -tafels en -schappen zijn niet zo mijn ding. Ben altijd bang om a) knock-out te worden geslagen door een strak afgetrainde fashionista met soldenkoorts op – letterlijke – killer heels en b) te diep in de stapel kleding/schoenen/accessoires te graaien en zo terecht te komen in een parallel universum van polyester en *horror* elastaan. U begrijpt: reële risico’s.

Maar ’t is gelukt. Ik heb geshopt. Ik heb gescoord. Ennn ik heb alles op foto gezet om met jullie te delen.

roze blazer – H&M

Ik beloof plechtig om vanaf nu minstens een maand een no-buy te houden wat betreft vesten en blazers. Of twee maanden. Ondertussen hangen er – even tellen – vijf nieuwe blazers en vestjes in m’n kleerkast. Oeps! Maarja, een meisje heeft fijne basics nodig …

carré/haarlint – H&M

Deze carré hadden ze in nog een aantal kleuren, en ik ben van plan om die ook te gaan halen. Het is gewoon de perfecte grootte voor rond mijn hoofd, haha. Waar ik een hekel aan heb is aan te grote of te lange sjaaltjes. Deze is net perfect. En hella cheap, dus hey …

handtas – Uterqüe(in solden)

Eerlijk? Ik had een bon die op moest. Uterqüe heeft heel veel leuke dingen, dus wist nooit wat kopen. Toen ik deze acrossbody-bag zag – eh, het ding viel nogal op – heb ik ze vastgegrist en ben ermee naar de kassa gelopen. Zomaar. En dat terwijl het eigenlijk helemaal niet zo mijn ding is, deze tas. Een vlaag van zinsverbijstering, noemen zo zoiets. Dus nu zit ik met een tas waarvan ik niet weet of ik ze heel leuk of heel stom vind. Ach, komt vast wel van pas deze zomer, met al die kleurtjes. Als ik kan wennen aan al dat paars.

ring – Uterqüe (in solden)

Nini heeft ongeveer dezelfde ring (maar dan van H&M) waar ik de hele tijd mee ga lopen. Toen ik bij Uterquë aan de kassa stond af te rekenen spotte ik deze lookalike. Normaal gezien kost hij €50. Beetje veel voor een ring die alsnog groen afgaat aan m’n vingers! Maar soit. Ben helemaal weg van het model, dus dat maakt een hoop goed. Ok, het feit dat ik hem voor €14 heb gekocht helpt ook …

Na het shoppen zijn we een cinémake gaan doen. We hebben Burlesque gezien. Morgen een artikel over de film! Maar als je vanavond niets om handen hebt: ga dat zien!

18 Comments

 • 7 jaar ago

  Die ring is echt prachtig! :love:

 • 7 jaar ago

  De blazer en ring vind ik super mooi!

 • 7 jaar ago

  Ik vind die tas prachtig!

 • 7 jaar ago

  Leuke shoplog en die haarlint is zo leuk :D

 • 7 jaar ago

  Nee he.. ik hád die blazer al op het oog..
  Nu zie ik hem ook nog bij jou ohhh nu begint het helemaal te kriebelen :P
  Maar ik heb vandaag al een mooie blazer gekocht dus ik mag niet klagen :)

 • 7 jaar ago

  Die blazer is geweldig :bloos: :love: En dat tasje vind ik ook erg leuk, je kunt hem heel hip combineren.. spijkershorts, mailliot, leuke boots eronder, grote oversized sweater met opgestroopte mouwen.. om maar iets te noemen! XD

  • 7 jaar ago

   Hehe, thx voor de tips Evelien! ;D

 • 7 jaar ago

  Leuke blazer! En de ring is ook mooi :)

 • liesbetv
  7 jaar ago

  Wow, die tas is echt mooi! Helemaal mijn ding :)

 • 7 jaar ago

  Ik vind de ring mooi!

 • 7 jaar ago

  Leuke ring! <3

 • 7 jaar ago

  :love: de ring!

 • 7 jaar ago

  nice nice!

 • eef
  7 jaar ago

  Ik vind de tas eigenlijk heel mooi :)
  Oh en bij die blazer heb ik ook al staan twijfelen: zou ik wel/zou ik niet? Misschien binnenkort nog eens terug gaan kijken :)

 • 7 jaar ago

  Over die tas; ik vind hem goed meevallen, hoor. Hij fleurt volgens mij een jeans en wit t-shirtje helemaal op en dan heb je eens eens kleurtjes i.p.v. bruin, grijs of zwart (wat de meesten voor een handtas kiezen).

 • 7 jaar ago

  wauw wat een leuke spulletjes allemaal! Die roze blazer wil ik ook nog, ik hoop dat hij er na de sales nog hangt!

 • 7 jaar ago

  Die roze blazer heb ik ook en het is mijn beste aankoop in tijden! :luv: De ring is ook erg tof!

 • 7 jaar ago

  Die blazer wil ik voor de lente! Staat echt super mooi op een beige broek denk ik.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close