Shoplog: workproof jasjes

Gisterenmiddag trok ik een paar hakken aan en ging voor de eerste keer in 2011 de stad in om te shoppen. Uiteindelijk heb ik maar de helft van de Antwerps Meir kunnen doen, toch heb ik een heel aantal leuke spullen gescoord. Mijn shopmissie: workproof jasjes.

De jasjes komen dus allemaal van H&M (helft van de Meir, remember?) Ik kocht er ééntje in solden – het faux Chanelletje- en de andere twee zijn van de nieuwe collectie. Overwoog nog even om een matching pantalon en potloodrokje te kopen bij het grijze vest, maar dat kon ik mentaal niet aan.
Omdat een jasje op een kapstok er maar triest uitziet ook even aan-foto’s:

Bij H&M kocht ik ook het zwarte shirt dat ik aan heb op de foto’s. Eigenlijk komt het van de materniteitsafdeling, maarrrr zocht al een tijdje een shirt met kant en dit was gewoon perfect. Dus hey.

Deze maxi-jurk was ook een soldeke. De stof is heel soepel en valt leuk. Niet echt iets om naar het werk te dragen, maar een beetje funshopping heeft nog niemand kwaad gedaan. Trouwens: ik heb bijna niets voor de zomer! (Zo. Excuses genoeg, right?)

Deze H&M tas ga ik demonteren om als clutch te gebruiken. Want een dame heeft nooit genoeg clutches …

Tja. Deze Kipling tas leek me gewoon perféct en was in solden. Kon ik toch niet achterlaten?! Hij is een beetje te groot om als elegante tas te dienen, maar hier zie ik me toch vaak mee sjouwen. De stof is een lovechild tussen satijn en canvas – love it! Dus ik brak even mijn belofte dat ik na mijn Vuitton een jaar lang geen handtassen meer zou kopen. In tijden van solden gelden zo’n regels niet!

Tenslotte nog een armbandje (H&M) en een Benefit poeder dat ik al wil sinds het uitkwam: Sugarbomb. Zo mooi it hurts :love: !

Meer Joliette

34 Comments

 • belgieislove!
  7 jaar ago

  wat voor werk doe je:)?

 • 7 jaar ago

  Nee, dat was een soldeke – het allelaatste ook, trouwens. Had het alleen nog nooit gespot in de H&M ?

 • Hanne
  7 jaar ago

  is dat h&m tasje van de nieuwe collectie? prachtig :D

 • 7 jaar ago

  Sugarbomb! Waarschijnlijk geen soldeke hé? :) Hopelijk zijn die in New York wat goedkoper

 • Lija
  7 jaar ago

  Vind je jasjes heel mooi! Vooral die laatste, het achterpand valt zo mooi. Ik heb sinds twee maanden een nieuwe baan en wij moeten ook netjes gekleed. Spijkerbroek is uit den boze! Mannen lopen er standaard in pak, maar voor vrouwen is het toch lastiger om er netjes en toch stylish uit te zien. Ik heb al aardig geinvesteerd in een nieuwe garderobe met de sale :D Handig!

 • 7 jaar ago

  De Inno op de Meir! :)

 • 7 jaar ago

  Waar kan je Benefit kopen in Antwerpen? (of stel ik nu een héél domme vraag?)

 • 7 jaar ago

  Dat is een flinke buit! :D Leuk!

 • 7 jaar ago

  Leuke spullen, Sugarbomb lijkt me erg mooi!
  x

 • 7 jaar ago

  leuke spulletjes en ben benieuwd naar de review van Sugarbomb! (:

 • 7 jaar ago

  Het is eigenlijk een luiertas (eerst een materniteitsshirt, dan die tas … lekker bezig! Ben niet zwanger, just for th record.) maaaarrr daar kan je ook wel iets stijlvols mee. Zolang niemand het weet … ;)

 • 7 jaar ago

  Héhé, thx! ;D (Ik :love: Motown muziek!)

 • 7 jaar ago

  Bedankt! Ik twijfelde al heel lang of ik het al dan niet zou kopen. Uiteindelijk was het nog maar €15, dus dat kon ik niet laten hangen … ;)

 • 7 jaar ago

  Die komen eraan! :D

 • Lisha
  7 jaar ago

  Ahem … *negeert je vraag* (sorry) :oeps:

 • 7 jaar ago

  Bedankt! :)

 • 7 jaar ago

  Te veel, haha. Ik kan me er arm kopen, ondanks het feit dat het allemaal zo goedkoop is …

 • 7 jaar ago

  Leuke koopjes! Bij H&m kan je altijd wel wat vinden hé :)

 • 7 jaar ago

  Dat Chanel-wannabeke heb ik ook :D Leuk ding he^^

 • 7 jaar ago

  Leuk geshopt!! Mooie jasjes!

 • 7 jaar ago

  Die jasjes staan je erg leuk!

 • 7 jaar ago

  Mooie blazers!

 • 7 jaar ago

  Lekker stijlvol, ik moet zeggen bij ons op het werk ben ik niet bepaald zakelijk gekleed. Soms krijg ik er wel eens een opmerking van mijn familie over als ik een meeting heb met klanten, maar ik trek het me lekker niet aan, ik blijf gewoon mezelf.

 • 7 jaar ago

  Wat een super leuke dingen heb je gekocht, en die jasjes vind ik echt geweldig!

 • sarah
  7 jaar ago

  Wat doe je dan voor werk als ik vragen mag?

 • 7 jaar ago

  Benieuwd naar swatches van he tpoedertje :)

 • 7 jaar ago

  Leuk hoor die jasjes! Vinde de eerste twee het leukst!

 • Kimsh
  7 jaar ago

  Die maxi-dress is LEUK!

 • 7 jaar ago

  Leuke, nette jasjes. Dat armbandje is schattig! :)

 • 7 jaar ago

  Leuke dingetjes gekocht :D

 • 7 jaar ago

  Oh! Hoe leuk allemaal! Het Chanel look-alike jasje is echt wel iets voor jou!

 • Lies
  7 jaar ago

  Oh, btw – zalige Motown CD die op de achtergrond op de foto staat B)

 • Lies
  7 jaar ago

  Wat.een.buit. nu nog jaloerser! :(
  Is het h&m tasje nieuwe collectie? Is moooi !
  Dat faux chanelleke lijkt me ook wel wat :o staat je trouwens goed . x

 • 7 jaar ago

  Heel chique! Hiermee kan je op iedere werkplek verschijnen. En ik ben stikjaloers op je Kipling tas.

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close