Shoplog: beautymeet Amsterdam

Shoplog: beautymeet Amsterdam

Tijdens de gezellige shoptrip naar Amsterdam met de beauty-meisjes, was het natuurlijk leuk shoppen. Nini & ik kochten vooral beauty spulletjes maar niet al te veel. Benieuwd naar wat ik allemaal scoorde?

Bij Zara Home kochten Astrid en ik de laatste stuks van deze juwelenkist voor €20. Het deksel is natuurkatoen met een parelmoeren beschermlaagje. Er kunnen heel wat juwelen in. Perfect voor mij – want mijn juwelen passen niet meer allemaal in mijn oude juwelendoos en slingeren maar wat rond.

Ook bij Zara Home – één van mijn favo winkels, trouwens – kocht ik een ongeglazuurd porseleinen bekertje (€5,95) dat eigenlijk thuishoort in de badkamer. Maar ik overweeg om het als pennenbakje te gebruiken op mijn bureau – hoewel ik ook speel met het idee om er mijn poederkwasten in te zetten. Dat moet ik nog even zien …

Bij Make-up Store kocht ik een oogschaduw in een lichte taupe kleur. Een review volgt nog! Ondertussen heb ik dik spijt dat ik niet meer kocht. De volgende keer dat ik naar Amsterdam trekt, zet ik serieus wat geld opzij voor een shoppingspree in deze fijne winkel.

Bij de M.A.C. counter in de Bijenkorf hadden ze net een nieuwe lading Stereo Rose binnengekregen. Deze MSF maakt deel uit van In The Groove en is een echte bestseller die al lang uitverkocht was, nog voor ik terugkeerde van Egypte. Al dat gepruil bleek dus voor niets nodig, want ik heb dus alsnog een exemplaar gescoord!

Bij de M.A.C. store kocht ik Nymphette, een basic kleur die heel mooi staat op mijn bleke lippen. Omdat een meisje ook eens wat anders wil dan rood :)

Al bij al een deftige buit, me thinks. Wat jij ?

P.S. Ik por Nini even. Misschien binnenkort ook haar shoplog ;)

23 Comments

 • 7 jaar ago

  Die nymphette wil ik ook wel eens proberen!

 • 7 jaar ago

  Superleuke spulletjes!

 • 7 jaar ago

  Wat een leuke dingetjes van Zara Home. En trouwens die stereo rose is echt prachtig ;)

 • 7 jaar ago

  Leuke dingetjes gekocht! :D
  En wat leuk dat ze nog de MSF in Stereo Rose hadden! Geluksvogel :P
  Ben benieuwd naar allemaal reviews en swatches enzo :)

 • 7 jaar ago

  leuke spulletjes! ben benieuwd naar swatches enzo!

 • 7 jaar ago

  Haha, leuk dat jullie benieuwd zijn :) Een artikel met swatches + review + verkoopinfo volgt nog. Dacht dat het wel leuk zou zijn jullie nog even in het ongewisse te laten omtrent de kleuren … *evil*

 • 7 jaar ago

  Welke oogschaduw van Make Up Store is dat? Ik heb ook een paar van datsoort kleuren daar vandaan. Ze zijn erg fijn!

 • 7 jaar ago

  fijne spullen!

 • Superleuke aankoopjes! En ben heel benieuwd naar het productje van Make Up Store!

 • 7 jaar ago

  mooie aankoopjes! en nymphette is zo mooi, heb hem ook! :-)

  • 7 jaar ago

   Ik was naar de glossjes aan het zien en deze trok echt mijn aandacht. Ben er heel blij mee, heb hem al bijna non-stop op gehad sindsdien. :)

 • 7 jaar ago

  mooie aankopen!

 • 7 jaar ago

  Jaloooooeers op het juwelendoosje! :D

 • Roxanne
  7 jaar ago

  Nostalgie bij het zien van die foto’s (en het is nog maar een dag geleden)! Enneuh, ging Nini trouwens ook geen sneaker stash post maken? :yes:

  • 7 jaar ago

   Ahzo, jij weet daarvan – ik vroeg me al af waarom ze me deze middag de hele tijd vroeg om foto’s te maken van haar sneakers …

 • 7 jaar ago

  Oehhh leuke buit INDEED! Ik ben nieuwsgierig naar de oogschaduw van Make up store!!

 • Caro
  7 jaar ago

  die juwelendoos vind ik echt heel mooi:) al zou ik er zelf niets mee zijn met mijn 2 paar oorbellen :p
  vraag me wel af hoe de oogschaduw en de lipgloss eruit zien ^^

 • 7 jaar ago

  Mooie spullen heb je gekocht!

 • 7 jaar ago

  zara home kan ik ook niet verlaten zonder iets mee te nemen. Leuk geshopt!

  • 7 jaar ago

   Ik ook echt niet – oh wee als ik binnenkort m’n eigen huis moet gaan decoreren … Ik koop de hele winkel leeg!

 • 7 jaar ago

  Leuke spulletjes! :) Ben nu wel benieuwd naar de exacte kleur van de Make-up store oogschaduw! :D En leuke beker ook zeg. :)

 • Nele
  7 jaar ago

  Toffe spulletjes, die beker is idd ideaal voor kwasten :) Geen deksel-open foto van de oogschaduw? Nu is er maar weinig van te zien ;)

  • Nele
   7 jaar ago

   idem voor de lipgloss… of wil je het mysterie nog even bewaren :p

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close