Welkom, lieve lezer! Joliette publiceert op maan/donderdag. (: (Ok, en ook vaak zaterdags, lalala...)

Shoplog: beauty shoppen in Antwerpen

Shoplog: beauty shoppen in Antwerpen

Afgelopen vrijdag hadden Nini en ik afgesproken met Kim (it-girl.be), Katia & Roxanne (Twinxxx.be), Hanne en Kelly om gezellig te gaan beauty shoppen in mijn home-town Antwerpen. Want Antwerpen mag dan wel de Belgische hoofdstad van de mode zijn, de stad heeft ook een heel groot aanbod aan exclusieve parfumeries en make-up stores.

Ik heb eigenlijk alleen maar dingen gekocht die ik al heel – héél! – lang in mijn hoofd had. Ok, met één kleine uitzondering … Benieuwd?

Bij M.A.C. kocht ik twee Tinted Lip Conditioners: 1 voor Nini (Perfect Plum) en 1 voor mezelf (Fuchsia Fix). Een review volgt natuurlijk, maar ik kan je al verklappen: we’re hooked!

Bij Cosmeticary waren we uitgebreid de Essie collectie aan het bekijken. Vooral dan Fall into Fashion omdat we ondertussen al allemaal een paar van de lakjes hadden gekregen/gekocht. Mijn oog viel op dit Tiffany-blauwe lakje uit een zomercollectie: Turquoise & Caicos.

We liepen ook even Shu Uemura binnen. Ik wilde al lang een Depsea Water en nu mijn Eau Florale van Sisley op was, had ik een perfect excuus. Ik ging voor het Depsea Water met Rozemarijn. Omdat het zo’n lastig, plakkerig weer was en ik daar een opmerking over maakte bij de verkoopster, stelde ze voor me even te verfrissen met het water en me daarna wat bij te poederen.
Dat bijpoederen werd al snel een gehele make-over. Ik had geen moment de indruk dat ze me iets wilde aansmeren, ze amuseerde zich echt met de make-upjes. Het resultaat was echt prachtig en natuurlijk. Ik werd verliefd op de highlighter (Glow On Blush in P Gold 94) dussss nam die mee, aangezien ik al eeuwen op zoek ben naar de perfecte highlighter. Ik werd ook een beetje verliefd op de verkoopster, maar die kon ik helaas niet meenemen – heb het voor de zekerheid nog even gevraagd. Wat een lieve en bekwame dame! Mij zien ze daar zeker nog terug. Deze week ofzo, haha.

Drie adresjes die ik zeker aanraad als je ook een keer gaat beauty-shoppen in Antwerpen!

Check hier voor verkoopadressen.

29 Comments

 • 7 jaar ago

  Gave aankoopjes! Die lipconditioners lijken mij gaaf, daar ben ik vooral echt benieuwd naar!

 • 7 jaar ago

  Leuke spulletjes! Die nagellak ziet er mooi uit :)

 • W.
  7 jaar ago

  Ah leuk ik ben benieuwd naar de swatches van de lipcondiotioners. Heb zelf petting pink.. X

 • 7 jaar ago

  Ooh dankjee !
  Ik zoek al eeuwen naar een essie-verkooppunt in mijn buurt! en OPI is ook goed meegenomen :yey:

  • 7 jaar ago

   Heel erg graag gedaan ;D
   Happy shopping!

 • Lauwchen
  7 jaar ago

  I love shopping at Antwerp!!! <3

 • 7 jaar ago

  Super leuke spulletjes, en de TLC is echt superfijn! Heb er zelf ook eentje in Petting Pink en daar heb ik al de bodem van geraakt.

 • 7 jaar ago

  Ooh, het Essie lakje is echt perfect :love:

 • 7 jaar ago

  Superleuke dingen! TLC’s zijn fijn hé :D

 • nathalie
  7 jaar ago

  Ik wil al heel lang eens de shu uemura-winkel zien! Helaas ben ik zelden of nooit in Antwerpen. Je hebt iig leuke aankopen gedaan! Ben benieuwd naar de reviews!

 • 7 jaar ago

  wauw mooi essie lakje heb je gekocht zeg!

 • Lauren
  7 jaar ago

  Ik heb daarnet in de MAC-winkel in Antwerpen ‘Creme Cup’ gekocht. Een suuupermooie nude kleur met wat lichtroze, moet je echt eens proberen!

  • 7 jaar ago

   Die heb ik ook nog vast gehad. Hele mooie kleur!

 • 7 jaar ago

  ik wil ook al heel lang zo’n TLC van Mac uitproberen maar het komt er nooit van, ik heb nog te veel lipbalms die ik moet opmaken! xx

 • 7 jaar ago

  Is het een verkoopster met kort haar? Die heeft mij onlangs ook heel lief en vriendelijk geholpen, top!

  • 7 jaar ago

   Het was een dame met lange blonde krullen. Maar leuk om te zien dat het common policy is!

 • Lija
  7 jaar ago

  Wederom hele leuke aankoopjes! Sinds ik de eerste review van de tinted lip conditioners op een blog zag, was ik al verkocht! Maar nog steeds heb ik er geen een gekocht. Omdat ik al zoveel producten in huis heb die ik amper gebruik! Ik kijk wel uit naar je reviews, vooral omdat jij en Nini allebei een ander kleurtje hebben. Enne… die Essie nagellak is prachtig!

 • 7 jaar ago

  Leuke aankoopjes! Ben benieuwd naar de review van de tinted lip conditioner in fuchsia fix!

 • 7 jaar ago

  Mooie producten! Ik ben trouwens ook helemaal verliefd op m’n TLC :D

 • 7 jaar ago

  Wat een leuke aankoopjes. Die nagellak is lekker knallend!

 • 7 jaar ago

  wat een leuke aankoopjes, me like de nagellak!

 • 7 jaar ago

  Wat fijn dat zo’n verkoopster je helpt en r ook echt plezier in heeft ipv je dingen aan willen smeren! Leuk geschreven artikel trouwens! :)

 • 7 jaar ago

  Leuke shoplog en weer super leuk geschreven :)

 • 7 jaar ago

  ik ben verslaafd aan mijn fuchsia fix tlc, vind het echt het perfecte kleurtje en hij voelt zoooo… zacht :)

 • 7 jaar ago

  Shu Uemura heeft echt prima spulletjes! (kwasten, nagellak…)
  Ik vind dat je daar ook altijd met zo’n rustig gevoel buitenwandelt ;-)

 • Kelly
  7 jaar ago

  Super aankoopjes meis, ik heb ze natuurlijk al gezien ;)
  Over je belangrijkste aankoop komt zeker n ander artikel :P?

  • 7 jaar ago

   Een artikel niet, maar je hebt het natuurlijk al in het lang & breed op Twitter gezien ;D

 • 7 jaar ago

  ik ben eigenlijk nog nooit in de shu eumura winkel binnen geweest) heb er wel al voorbij gelopen :p

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

 

  

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close