Menu & Search

Shop M.A.C. Cook M.A.C.

Damnit. M.A.C. is on to me! Want eerlijk? Shoppen en koken is het enige wat ik de afgelopen tijd nog lijk te doen. De Shop M.A.C. Cook M.A.C. collectie had op geen beter moment kunnen komen, quoi. (Niet dat ik plotsklaps een échte huisvrouw ben geworden, maar een meisje mag de dingen soms wat overdramatiseren in haar voordeel, nee?) Hoe leuk zijn die verpakkingen, hé. Zonde dat ze’t niet hebben doorgetrokken tot de effectieve harde verpakking van de producten. Roze M.A.C. doosjes, iemand?!

Bon, ik shopte dus M.A.C.! Check m’n aankoopjes.

Cremeblend Blush in FloridaCremesheen Lipstick in Innocence, Beware! Tendertone Lip Balm in Hush, Hush

Cremeblend Blush in Florida

Tendertone Lip Balm in Hush, Hush

Cremesheen Lipstick in Innocence, Beware!

swatches!
FloridaInnocence, Beware!Hush, Hush

Over de producten

Florida
Op mijn verlanglijstje stond als eerste de blush. Wegens regelrecht prachtige kleur. De naam heeft eigenlijkfeitelijk ook wel iets te maken met het hoog hebben-gehalte, maar wat wil je na een superlange winter. Je zou van minder desperate worden en grijpen naar alles wat nog maar vaag refereert naar de zon. An sich en op de swatch lijkt het een echte in-your-face kleur, maar d’r valt makkelijk subtiel mee te werken. Zoals jullie kunnen zien op de look hieronder. Ik <3 van het frisse effect dat hij geeft!

Innocense, Beware!
Eigenlijk wilde ik Naughty Saute, een fierce Babrie-roze waar ik … helemaal niet mee stond. Zoals gewoonlijk. Buh! Roze lipstick is écht niet mijn ding, tot mijn grote spijt (oh de hartpijn dat dit al veroorzaakte!) dus toen ik pruilend stond zielig te wezen kirde de verkoopster dat ik echt echt echt Innocence, Beware! moest proberen want dat die mij echt echt echt mooi zou staan, vermoedde ze. Ik vermoedde van niet, en bewoog me richting andere felle kleurtjes. Hoe het juist gebeurde weet ik niet meer, maar mevrouw heeft de kleur toch op m’n lippen kunnen krijgen en BAM! Liefde! Zo zie je maar weer: ALTIJD PROBEREN!!! Gouden regel voor … uh … alles.

Hush, Hush
Ik durf hier en nu mijn heilige communiezieltje – wacht, heb ik dat überhaupt? – verwedden dat ik de beautyblogger ben met de minste lipbalsems. Dat is ooit anders geweest, maar sinds mijn verhuis kan ik met moeite een balsem vinden wanneer ik er één nodig heb. Enter Hush, Hush. Hij geeft ook een fijne sparkly finish aan anders matte lipstick. Heb het spul nog niet lang genoeg om er een mening over te hebben ontwikkeld, maar so far so good.

Ennn full face. #DAPPERRR

Innocence?

Breakdown van de look

Het doel was een opgefriste nearly-nude look.

Geen concealer of foundation (wah!) maar enkel wat poeder (Estée Lauder), wenkbrauwen in de gel met M.A.C. Brow Set in Beguile, Jest als basisoogschaduw met Atlantic Blue over het donkerblauwe oogpotlood uit de Pro lijn waarvan de naam mij even ontglipt. Mascara is de Bad Gal Lash van Benefit.

Dan de nieuwe spullen: de blush is Florida, heel licht aangebracht en goed geblend. Op de lippen heb ik Innocence, Beware! met daarover een dunne laag Hush, Hush.

De Shop M.A.C. Cook M.A.C. producten liggen *nu* in de winkel en zijn très L.E. dus rennen als je er iets van wil!

34 Comments

 1. Vera
  10 jaar ago

  Normaal comment ik nooit, maar nu kan ik het even niet laten. Zonder concealer en foundation, wat? En je huid ziet er zo go flawless uit? Wauw! Hele hele mooie foto’s :)

  • 10 jaar ago

   Ik had een good skin day. :p & Thx Vera! <3

 2. Sariitha
  10 jaar ago

  Die blush doet me heel hard denken aan zo’n sleek blush die ik thuis heb liggen ( weet de naam niet meer). En jij moet vaker ‘dapper’ zijn, je full face zijn echt mooi ;)

 3. 10 jaar ago

  De crémeblush en de lipstick vind ik het mooist!
  Bedankt voor je revieuw :)

 4. 10 jaar ago

  Het doel van pgefriste nearly-nude look is wat mij betreft goed geslaagd hoor! You look gorgeous!

 5. 10 jaar ago

  Die lipstick is wel erg mooi! Was niet echt flabbergasted door de Tendertones, mijn HIP jelly balms vind ik denk ik fijner!

 6. Maaike
  10 jaar ago

  Hihi, ik zie toch wel in je oogjes dat je het niet ZO fijn vindt om lekker recht in de lens te kijken ^^

 7. elisa
  10 jaar ago

  Dat is nu eens een hele mooie full face foto!

 8. 10 jaar ago

  Geweldige aankopen! Staan je goed! Ik heb viva glam nicki minaj, quick sizzle lipsticks en Tread Gentle gekocht afgelopen weekend!

 9. Rosa
  10 jaar ago

  Wauw, supermooi! Je lijkt trouwens echt op Leighton Meester, hoor je dat wel vaker?

 10. 10 jaar ago

  Mooierd! Die blush is liefde!

 11. 10 jaar ago

  Wacht… Zonder concealer of foundation? You’re my hero! Prachtige blush trouwens! *maakt wishlist aan*

 12. 10 jaar ago

  Mooie spulletjes heb je gekocht!

 13. 10 jaar ago

  die lipbalm ziet er goed uit :)

 14. 10 jaar ago

  wat een prachtige producten;D

 15. 10 jaar ago

  Die lipstick: purrrrrfect!

 16. Carmen
  10 jaar ago

  Ik heb ook de tendertone in hush hush gekocht XD
  En hetzelfde probleem met roze lipsticks: instant liefde, staat me nooit…

 17. Jessica
  10 jaar ago

  Mooie producten en een mooie look!

 18. 10 jaar ago

  Mooie spulletjes!

 19. 10 jaar ago

  Ooh die lipstick vind ik er mooi uit zien! <3

 20. 10 jaar ago

  Ben je in de Mac van Antwerpen geweest vandaag? Ik heb Watch Me Simmer en So Vain gekocht, de Florida blush is echt prachtig, maar ik had mezelf voorgenomen om het bij twee dngen te houden :). Leuk om een full face foto te zien!

  • 10 jaar ago

   Ja, altijd Antwerpen. :) Ik woon daar zowat om de hoek. (Gevaarlijk!)

   • 10 jaar ago

    Ah wat leuk zeg, ik woon ook in antwerpe, gelukkig niet op) de hoek van de Mac, phew! Mss kom ik je eens tegen in de Mac, haha!

   • 10 jaar ago

    Ja, wie weet! :)

 21. 10 jaar ago

  De blush ziet er mooi uit!! En de lipstick staat je idd goed! :-)

 22. 10 jaar ago

  Loves it :love:

  Oh en.. pretty lady!

  • 10 jaar ago

   <3 Zullen we'n clubje starten? :p

 23. 10 jaar ago

  Wat een prachtige full face foto’s zeg, de lipstick staat je super :yes:
  Ik heb de lipstick Watch Me Simmer gekocht vandaag, ook al zo mooi!

 24. 10 jaar ago

  hele mooie producten!
  je laatste full-face foto vind ik ook heel mooi !

 25. 10 jaar ago

  Wauw, die blush heb je mooi aangebracht. Heel fris en bijna te naturel, bijna!

 26. 10 jaar ago

  De producten staan je geweldig!
  En ach, dan maar geen roze lipstick. Jij kan prima weg met nude en rood en koraal en… dus. :)