Menu & Search

Shampoo crush: Kérastase Cristalliste

Ik ben een beautyblogger, ok? Dus ik mag een kleine crush hebben op shampoo. #FYI Ach, ik noem het een crush maar het is in feite full-on true love. Ik was mijn haar de laatste tijd namelijk alleen nog met deze Cristalliste van Kérastase. Omdat ik geen andere meer wil. En omdat deze zo mooi & schattig staat te wezen in onze badkamer. Ennn … omdat hij roze is, naar zoete appeltjes ruikt en mijn haar superzacht, superglanzend, volumineus en … tja, bijna-perfect maakt. Danku, Kérastase! <3

Benieuwd naar deze shampoo?

De nieuwe Cristalliste lijn werd ontwikkeld voor lange lokken, in het bijzonder voor jonge vrouwen die last hebben van vettere wortels en droge lengtes of puntjes. Het idee achter de naam is meteen ook de missie van deze producten: “een kristalheldere en natuurlijk ogende glans, een lichtheid die vrijheid uitstraalt, een rijke en toch heel luchtige textuur.” Euh … hallo, luxe!

Hoe het werkt? Een perfecte balans tussen reiniging en verzorging + een reeks actieve bestanddelen die het licht weerkaatsen. De hoofdhuid wordt goed (maar zacht) gereinigd, verwijdert overbodig talg zodat het haar natuurlijk volume heeft aan de wortels, terwijl de lipidenlaag van de haarlengtes ondertussen wordt hersteld.

Je hebt maar heel weinig shampoo en conditioner nodig voor voor perfect gewassen en gehydrateerde haren. Van het serum gebruik ik echter wat meer: zéker twee pompjes. Minder zou ook goed zijn, maar ik <3 dat spul en een rijkelijke dosis maakt mijn haar er niet zwaarder op dus … ja. Ga altijd een beetje serum-happy, oeps!

Prijzen:

Bain Cristal (shampoo)
bestaat voor dik haar en fijn haar – ik heb die voor fijn haar en works a charm
€ 16,50

Lait Cristal (conditioner)
€20,90

Vloeibaar Licht (serum)
€21,90

Verkrijgbaarheid:

Vanap april bij de Kérastase kapper.

20 Comments

 1. Pitchoune77
  10 jaar ago

  Ik wil de shampoo en de serum :o)))

 2. 10 jaar ago

  Ik wil deze zo graag testen, klinkt een geur naar mijn hart :p

 3. 10 jaar ago

  Dat klinkt wel heel fijn.

 4. Danique
  10 jaar ago

  Ik moet toch echt maar eens zoeken naar een verkooppunt van Kérastese, ik ben hier heel benieuwd naar.

 5. 10 jaar ago

  ik vind ze ook super!!

 6. 10 jaar ago

  Deze wil ik zeker eens proberen, want hij omschrijft mijn haartype heel goed!

 7. 10 jaar ago

  Je bent niet de enige met een crush, ze vallen in de smaak! :)

 8. 10 jaar ago

  Lijkt me echt iets voor mij !

 9. 10 jaar ago

  Klinkt heerlijk! Ben er erg benieuwd naar : )

 10. 10 jaar ago

  Oh, dat klinkt echt als iets voor mijn haar!

 11. 10 jaar ago

  Heel fijne producten én de prijs is niet overdreven hoog :love:

 12. 10 jaar ago

  het zijn inderdaad mooie verpakkingen :)

 13. 10 jaar ago

  Dat is eigenlijk een shampoo die me op het lijf is geschreven! Alleen jammer van die prijs :/

 14. 10 jaar ago

  Ik gebruik ook al jaren shampoo van Kérastase, vind ze heerlijk en superfijn!

 15. 10 jaar ago

  Ik vroeg me af hoe lang je met éen zo’n fles shampoo doet?

  • 10 jaar ago

   Géén idee! Ik laat het je weten. ;)

 16. 10 jaar ago

  Ok, zal dus op shampoo hunt moeten gaan :-)

 17. 10 jaar ago

  Die lijken me hemels! :love:

 18. 10 jaar ago

  Dit lijken mij dus echt fijne producten! Ben nu wel erg benieuwd naar de geur :cute:

 19. 10 jaar ago

  De geur is echt hemels ^^ True love indeed