Menu & Search

Scrub-a-dub: Lush lips

Ik <3 lipsticks. Je ziet mij nooit zonder. (Hey, ik ben mijn moeder’s dochter.) Maar voor mooie lipstick moet je natuurlijk mooie lippen. Vol, fijn, groot, tuitmondje, maakt allemaal niet uit, als ze maar in topconditie zijn. Dat betekent uiteraard lipbalsem, én … mijn absolute  beauty must-have: lip scrub.
I <3 a good lipstick. You’ll never see me with a barenaked pout. (Hey, I’m my mother’s daughter after all.) But pretty lipstick calls for pretty lips. Whether they’re full, thin, lush or dollish, doesn’t really matter – as long as they’re in great shape. It’s never a bad idea to get a little lip-balm happy, but don’t forget this true beauty must-have: lip scrub

Heel makkelijk zelf te maken: men mixe olijfolie + fijne witte suiker et le voilà. Fear not, big spenders (met een allergie aan DIY), ondertussen heb je de meest luxe lip scrubs in de winkel. Maar zelf ben ik al jaren trouw aan de lip scrubs van Lush. Een standvastige relatie – mogelijk mijn enige *kuch* – die begon toen ik nog een studente op budget was, met de ontdekking van Bubblegum. Na een paar jaar was er Popcorn en vandaag ben ik aan Santa’s Lipscrub, die naar cola smaakt en suikeren hartjes heeft. Favoriet? Nog steeds Bubblegum … <3 Smaakt namelijk naar Snow Fairy. ‘Nuff said!
It’s so easy to make it yourself: just mix some olive oil + fine white sugar et le voilà. If you’re more of a big spender, fear not, there’s tons of luxury lip srubs around waiting for you to fall in love with. I myself have been true to the Lush lipscrubs. A fine affair that started way back when I was still a student-on-a-budget. I had discovered Bubblegum and would end up using it for years until Popcorn came out. Right now, I’ve got a little pot of Santa’s Lipscrub on my vanity. It tastes like Coca Cola and has little sugar hearts in it. <3 But my favourite, still? Hot pink Bubblegum! Girl, it tastes like Snow Fairy. ‘Nuff said.

(P.S. Spot Absolutely Mrs K., Stephnie, Kells & Mickey in the background. <3)

verkrijgbaar available in Belgium
@ Lush stores ( & on-line)

prijs price
€9,45

Wat is jouw favoriete lip scrub?
Do you have a favourite lip scrub? 

27 Comments

 1. 8 jaar ago

  Heb dit jaar de Santa gekocht, maar is bij mij echt super droog? Pure korreltjes? Heeft zero effect :(

 2. Els Temmerman
  8 jaar ago

  Wauw, prachtige lippenstift! Vertel mij waar ik die beauty kan vinden? (Of ben ik nu echt zo scheel dat ik er over lees in je artikel?)

  • 8 jaar ago

   Dat was een limited edition Estée Lauder. :(

 3. 9 jaar ago

  Die foto’s van uw lippen, heerlijk gewoon! Heb zowel popcorn als bubblegum al geprobeerd maar wist niet dat er nog een santa bestond ook, en dan nog wel met hartjes. NEED.IT

 4. 9 jaar ago

  Te gekke review en foto’s :)

 5. 9 jaar ago

  Ahh lipscrub! Zelf heb ik er ook een van Lush, Bubblegum. Die is ook zo lekker! :)

 6. 9 jaar ago

  Ik heb de popcorn lip scrub and lovin it! Had die van Santa ook nog graag gewild maar uitverkocht,.. !

  XO

 7. Ik heb ze ook al alledrie geprobeerd an Bubblegum is ook m’n favoriet, HEAVEN!

  <3

 8. céline ♥
  9 jaar ago

  ik heb de bubbelgum :) FAVORIET!

 9. 9 jaar ago

  Ik heb eigenlijk nog nooit een Lip Scrub gebruikt (shame on me?) maar die Bubblegum en Popcorn lijken mij wel goed precies :). Hoe lang laat je de scrub op je lippen of is het gewoon met je vinger scrubben en er meteen afhalen?
  Sabrina, x.

  • 9 jaar ago

   Gewoon even met de vinger erover en afnemen (of -likken).

 10. 9 jaar ago

  Mijn favorietje is die popcorn van Lush. Love it!

 11. 9 jaar ago

  Ziet er goed uit.
  Zo goed zelfs dat ik schrik heb dat ik dat potje leeg eet, haha.
  Fijne kerst, btw!

  x Krizia

  http://www.sharkattackfashionblog.com/2013/12/outfit-crazy-cat-lady_26.html

 12. 9 jaar ago

  Doe mij maar de Bubblegum variant. Neen, da’s geen origineel antwoord, maar daar kan ik mee leven :)

 13. 9 jaar ago

  Oh de Santa versie kende ik nog niet! Maar Bubblegum; hot dang, I’ll eat it straight out of the jar. Also, need bigger jars for reason above.

 14. 9 jaar ago

  Fantastische foto’s, as always ;)
  Xx

 15. 9 jaar ago

  ik was de velletjes gewoon af met een nat washandje

 16. 9 jaar ago

  Ik hou van lip scrub! Ik maak hem meestal gewoon zelf. Al vaak getwijfeld om eentje van Lush te proberen, maar het is mij als student het geld voorlopig niet waard.

 17. 9 jaar ago

  Deze heb ik eens getest in de winkel, ik moet hem ook maar eens kopen x

 18. Angelique
  9 jaar ago

  wat heb jij heerlijke lippen! Ik hóu van santa’s oplikken haha

 19. 9 jaar ago

  Ik heb Mint Julips van Lush, heeeeerlijk en very refreshing door de munt.

 20. 9 jaar ago

  De bubblegum scrub van Lush is lang mijn favoriet geweest, maar de Santa versie vind ik toch ook heel lekker van geur en smaak :-) Happy holidays!

 21. 9 jaar ago

  omg zitten er hartjes in die cola variant! wist ik niet, te cute. fijne kerst meid

 22. 9 jaar ago

  Haha ultime sexyness, die ene met je tong! :”D Anywaysss: lipscrub moet ik ook nooodig hebben, lippen + huid in de winter zijn the DRAMA.

  • 9 jaar ago

   Hahaha, ik twijfel al een half jaar of ik die on-line durfde zetten ofnie, lol! Maar dacht uiteindelijk van fuck it, dees doe ik in ’t echt ook. IT’S YUMMEH! #popcorrrn

 23. 9 jaar ago

  Ik maak dat altijd zelf, maar dat wordt snel hard dus grote batches kan je niet echt maken want het bewaart gewoon niet.. Deze van LUSH uiteraard wel neem ik aan.
  Ik ga die Santa’s Lip Scrub eens halen deze week gezien m’n lippen het ècht kunnen gebruiken. Ik wist niet eens dat die bestond! De popcorn vond ik wa voos smaken.