Schatten uit de supermarkt: Softies

Schatten uit de supermarkt: Softies

Schatten uit de supermarkt: Softies

supermarktsofties2

Ik hou van luxe en hard-to-get beauty goodies, maar ook gewoon in de supermarkt vallen er fijne producten te scoren. Het leek me wel eens tof om mijn favoriete supermarktproducten met jullie te delen. Ze zijn makkelijk te vinden, helemaal budget-proof en belanden tijdens het inkopen doen al wel eens in mijn winkelkar. 

supermarktsofties3

Fa Yoghurt Shower Cream in Cocos

Een romige douchegel voor een zachte huid.

Deze heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt. Vorige zomer ofzo? Ik viel eigenlijk gewoon voor de geur, die is namelijk héér-lijk! Maar tijdens en na het douchen viel vooral m’n zachte huid op. Deze shower cream hydrateert echt goed. Absolute aanrader voor dames met een droge tot zeer droge huid die een budget-proof zachte, hydraterende douchegel zoeken.

Nivea Nutri-cashmere

Shampoo en conditioner voor zachte lokken.

Ik heb zoveel shampoo staan om te testen voor de blog dat ik er de komende vijf jaar eigenlijk geen meer moet kopen. Maar voordat ik met mijn gat in de boter viel, kocht ik altijd de shampoo en conditioner van deze  Nivea lijn. Best lang, eigenlijk! Het is in de loop der jaren een aantal keer van naam, verpakking en formule gewisseld, maar de producten bleven fijn en ik gooide ze keer op keer in de winkelkar.
De Nutri-Cashmere producten – of hoe ze tegenwoordig ook heten – maken mijn haren schoon, zacht en mooi glanzend. Maar ik hou vooral van de zachte, supervrouwelijke geur. Af en toe gebruik ik hem nog eens, en dan krijg ik er een soort van nostalgisch gevoel bij. Ah, those were the days … (Nee hoor, are you kidding me?! Maar je snapt m’n punt. ;) )

supermarktsofties4

Nivea Double Effect in Violet Senses

Een zachte, verzorgende deodorant met de lekkerste geur imaginable.

Ik heb deo lang gezien als een noodzakelijk kwaad. Het prikt, ruikt irritant ‘fris’ (oh-zo-overduidelijk naar deodorant) en het vloekt negen op de tien keren met je parfum of bodylotion. En toen ontdekte ik deze Violet Senses. De geur is subtiel, zacht en vrouwelijk maar blendt perfect met de geur van mijn body butters en parfums. Meer nog: ik hou van de combinatie!
Ondertussen verzorgt de deo mijn oksels. Misschien klinkt het bizar, een hydraterende deodorant, maar de zachte huid van mijn oksels is getrouwd met dit fijne paarse busje. Love it!

Gliss Kur Total Repair Wonder-Serum

Een hair-saving serum in sprayformaat.

Deze ontdekte ik niet zelf. Ik ga al lang niet meer beauty-shoppen in de supermarkt, dus de release van deze spray zou compleet aan me voorbij gegaan zijn als de PR van Schwarzkopf hem niet had opgestuurd. De eerste kennismaking met dit busje was maar lauw. Hij maakte m’n haar sneller vettig en leek niet veel te doen. “Pfoeh!” dacht ik nog. “Hoezoe wonder-spray?!” Dan gebeurde het volgende. Toen ik dus op oudejaarsavond in het ziekenhuis belandde, heb ik een volledige week in bed gespendeerd waardoor mijn haar beyond repair leek. Klitten, knopen, broosheid, … quelle horreur! Omdat een broske geen optie was, greep ik naar deze spray. En het werkte wonderwel.
Ik gebruik de spray ook graag op ochtenden wanneer ik de avond ervoor m’n haar had gekruld, of er extreem veel volumemousse of haarspray (uitdrogend much?) door joeg. Ik heb er nog steeds niet elke dag nood aan, aan deze spray, maar ik ben tenminste prepared for the worst!

Het masker van deze lijn is ook heel fijn. Daar schreef ik al eens een review over. Die kan je hier vinden.

17 Comments

 • 7 jaar ago

  Leuk artikel! Ik heb die shower cream ook ff gebruikt en hij is inderdaad zalig! Momenteel heb ik één van Marseille, maar is bijna op.. dus misschien gooi ik die Fa ook eens in de winkelkar! (nee, ik schrijf het eigenlijk gewoon op het boodschappenlijstje en mijn mama koopt ze wel :p)

  xxx

  • 7 jaar ago

   Héhé. Mama’s … gotta :love: them!

 • 7 jaar ago

  Alleen al het feit dat er yoghurt in je zeep zit klinkt zo zalig vind ik. :’)

 • 7 jaar ago

  het masker en de deo gebruik ik zelf ook, en ik vond ze goed, zeer goed =)

 • 7 jaar ago

  Ik vind de Gliss Kur producten ook erg fijn! En die deodorant heb ik ook een tijdje gehad maar ik ben nu toch meer van de Dove Go Fresh.

 • 7 jaar ago

  Die deodorant gebruik ik ook, ben ondertussen echt mijn tiende bus aan het leeg maken :yey: Hij is zo fijn, ik ruik mezelf ’s avonds gewoon echt niet en ik merk inderdaad ook dat hij mijn oksels echt verzorgd! Verder vind ik uit de supermarkt de shea cashmere lijn van gliss kur ook heel erg fijn, en john frieda natuurlijk! :)

 • 7 jaar ago

  Dat zien er allemaal fijne producten uit! Ik ben vooral benieuwd naar die Fa douchegel en de Nivea shampoo!!

 • 7 jaar ago

  mijn kruidvat en supermarkt liggen zo dicht bij elkaar dat ik geen tijd neem om daar in de supermarkt even te snuffelen :)
  Ha, maar mss moet ik eens een prijsvergelijking doen :D

 • 7 jaar ago

  Die gliss kur is fijn :)

 • 7 jaar ago

  Die Giss kur lijkt me wel fijn eigenlijk!

 • Kim
  7 jaar ago

  Sinds ik beautyblogs lees, interesseren supermarktproducten me niet echt meer… Het is zo makkelijk om ze te pakken te krijgen, te gemakkelijk misschien wel. Maar die Gliss Kur wil ik wel eens proberen.

  • 7 jaar ago

   Dat heb ik ook. :yes: :oeps:

 • 7 jaar ago

  Die shampoo en conditioner van Nivea gebruik ik ook al een hele tijd. Voor mij werken ze ook superr. :love:

 • 7 jaar ago

  Ik schaf ook regelmatig ‘budgetproducten’ aan en daar zitten soms echte pareltjes tussen! :)

 • 7 jaar ago

  Ben het helemaal eens met de FA Douche! :)

 • Nele
  7 jaar ago

  In de supermarkt zijn er idd een hoop fijne producten! Je bent vergeten iets te zeggen over het Gliss Kur masker denk ik.(Aangezien het ook op de eerste foto staat :) )

  • 7 jaar ago

   Heb er even een linkje naar gezet! :)

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close