Menu & Search

Sampar Fluide Ultra Hydratant

Tijd voor een kleine introductie van het Franse merk Sampar. Naast hun delish verpakkingen brengt dit merk crèmes en serums met grote beloftes. Dames, als ze allemaal werken gaan we héél mooi worden. Ik testte alvast de Fluide Ultra Hydratant en shittt … Praise the lord sing hallelujah, hij wérkt! Dus ik noteer alvast de andere Sampar must-haves op mijn wishlist.  Maar bon, meer over deze fijne fluide, dus.

De lotion is geformuleerd met onder andere lupine, hyaluronzuur – als ik deze zie in een crème wéét ik al dat mijn vochtarme huid er blij mee gaat zijn – en Sampar’s Urban Advance Complex. Dat laatste is een geslaagde cocktail van shea, munt-endorfines en probiotische suiker. (Klinkt ook gewoon yum, nee?!) De lotion gaat basicly hydrateren, het vocht van de huid vervolgens vasthouden, beschermen tegen vrije radicalen zoals – spits die oren, urban ladies – luchtvervuiling en de huid een instant pep-up geven. Het resultaat is een frisse, goed gehydrateerde en mooi glowy huid. Ze ziet er jonger uit en wakkerder. #LIKE!

Works a charm voor mijn huidtype. Denk droog, vochtarm, relatief vergrote poriën en eerste (droogte)rimpeltjes. Droog door een te lange winter, moe door een te korte nachtrust. Met deze Fluide Ultra Hydratant echter een fris en fruitig snoetepetoetje. Aanrader!

(Klein minpunt echter: de verpakking. Hoera voor een pompje, maar boe aan het feit dat er altijd een klein verdroogd prutje mee uitkomt. Zelfs na één dag niet te gebruiken. An sich geen probleem ofzo, maar het is een beetje zonde van de druppel verspilde lotion. Misschien toch beter een dop, Sampar?)

Op z’n vaste plek @ mijn make-up tafel.

verkrijgbaarheid

Te koop bij Planet Parfum en op Sampar.com voor zo’n  €64

9 Comments

 1. 10 jaar ago

  Ik ben hem ook aan het testen, ben er ook heel tevreden van!

 2. Gaëlle
  10 jaar ago

  Ziet er heel fris uit !!
  ik ga is kijken op de site !

 3. 10 jaar ago

  Klinkt echt goed! Ik weet heel goed wat je bedoeld met de opgedroogde creme in het tuitje, ik heb er soms ook last van, vervelend idd!

 4. 10 jaar ago

  Klinkt heel erg goed allemaal :)

 5. 10 jaar ago

  Die heb ik ook liggen, love it ! echt heerlijk spul !

 6. 10 jaar ago

  Klinkt goed! Ik ga eens kijken op de website van Sampar:) xoxo

 7. 10 jaar ago

  mooie producten op de achtergrond :)

 8. 10 jaar ago

  Dat klinkt nou wel heel erg goed! :yey:

 9. Karo
  10 jaar ago

  Ben nu toch écht wel beniewd geworden naar dit merk, vooral naar de glamour shot eyes…heb er al goede dingen over gehoord, misschien moet ik toch maar eens bezoekje naar planet parfum plannen :yey: