Roxy Surf ‘nd Fashion Camp

We zijn alweer bijna halverwege de zomervakantie. Sommige meiden weten met al die vrije tijd geen blijf en voor diegenen die op zoek zijn naar een beetje fun & sun heb ik een leuk nieuwtje. Net als vorig jaar organiseert Roxy deze zomer een leuke driedaagse voor alle sporty fashionista’s: het Roxy Surf ‘nd Fashion Camp.

 • Het wat?!

Drie dagen lang organiseert Roxy wat ze zelf beschrijven als “een perfecte mix tussen het beste wat Roxy te bieden heeft” en dat is surf én fashion. Denk: surf-initiaties, fashion workshops en als afsluiter een echte beachparty.

 • Waar? Wanneer?

Het Roxy Surf ‘nd Fashion Camp gaat van 5 tot 7 augustus door aan onze Belgische kust, in de TWINS surfclub in Bredene. Je betaalt €150 all-in, dus dat zijn lessen, food + drinks, overnachtingen in tentjes op het strand, VIP diner + inkom beachparty. First in, first served: max 24 surfchicks (12 – 18 jaar) kunnen deelnemen

Check voor meer info & inschrijvingen de websites van Roxy, Twins Club of mail infoattwinsclub.be

Meer Joliette

11 Comments

 • 7 jaar ago

  Lap, mijn vakantie is al gedaan!

 • 7 jaar ago

  Ik ga helaas niet. Ben te oud én moet werken!

  Maarrrr stiekem ben ik ook gewoon een schijtluis en zou het nooit durven :lick: :oeps: Een vriendin van me heeft het een aantal jaar geleden gedaan en spreekt er nog over. Sindsdien is ze ’s zomers into surfen en heeft ze ook op reis lessen gevolgd.

 • 7 jaar ago

  ik ben ook te oud maar het klinkt echt heel gaaf! en woa, overnachten in tentjes op het strand! geweldig!

 • Esmaralda
  7 jaar ago

  Lijkt me leuk! Maar ik heb deze vakantie geen tijd daarvoor! :P

 • Annick
  7 jaar ago

  Pff tot 18 jaar..DISCRIMINATIE! :ween: Maar algoed dat ik wél andere dingen te doen heb in augustus! Zoals werken :oeps:

 • 7 jaar ago

  Klinkt leuk! Ga jij? Ik ga niet, btw. Lijkt me leuk om een verslag en zo te lezen!:)

 • 7 jaar ago

  ooh superleuk! Alleen jammer dat ik dan al op vakantie ben

 • 7 jaar ago

  spijtig :p ik ben te oud

 • 7 jaar ago

  Volgend jaar ga ik sowieso :yes:

 • 7 jaar ago

  Lijkt me erg leuk, maarja om nou even zo kort dag iets te regelen is niet echt handig!
  De prijs valt me nog hartstikke mee, had het duurder verwacht ;)

 • 7 jaar ago

  Ooh leuk! Maar ik ben er net te oud voor :p

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close