Routine du jour: semi-winter

Routine du jour: semi-winter

Dit weer doet vreemde dingen met mij, en in het verlengde daarvan: met mijn dagelijkse verzorgings- en make-up routine die voor 50% uit zomer en 50% uit winter producten is opgebouwd. Warme geuren, superhydraterende formules én bronzer? Complete verwarring: CHECK!

This weather does strange things to my beauty routine. 50% of my skincare & make-up is all wintery, 50% is summer-proof. Warm scents, superhydrating stuff and bronzer.  Complete and utter confusion? CHECK! 

Dermalogica Skin Smoothing Cream (hallo hyaluron!), By Terry Hyaluronic Hydra-primer (and some more – REVIEW), Karama Argan & Prickly Pear oil (for face), Kneipp Shower Gel Fig & Argan, Kiehl’s Creme de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter

Bourjois Healthy Mix Foundation, Stila Convertible Color (Lilium), Chanel Soleil Tan de Chanel

Mijn nieuwe – winterse – goodies die ik gisteren shopte @ Maasmechelen Village: Karen Millen pony iPhone hoes + Michael Kors horloge.
My new – wintery – goodies that I shopped @ Maasmechelen Village yesterday: Karen Millen pony iPhone cover + Michael Kors watch 

Review wanted? Laat weten in de comments welke je eerst wil zien, kej?! : )
Review wanted? Let me know in the comments which one you want to read first. 

P.S. I know, must fix the grainy photo issue. (ON IT!)

28 Comments

 • Els T
  5 jaar ago

  Ik wens wel een review over Chanel Soleil Tan de Chanel! Ben er lang over aan het denken, maar ben precies ook nog wel tevreden van huidige bronzer. Toch ziet die Chanel er jummie uit. Misschien trek je me wel over de streep, haha!

  Ik schreeuwde het letterlijk uit toen ik MK zag. Zo mooi!

 • 5 jaar ago

  Mooie foto’s ! En heerlijke producten gebruik je!

 • 5 jaar ago

  Die Creme de Corps van Kiehl’s is ook één van mijn absolute favorieten. Ruikt heerlijk, he!

 • 5 jaar ago

  *Het enthousiaste gevoel als ik een nieuwe toffe blog gevonden heb :)*
  Leuke producten allemaal :)
  & Die Michael Kors horloge is zooo mooi :) Ik heb de meer budget-proof Oozoo versie (:

 • Catherine
  5 jaar ago

  Waar heb jij de soleil tan de chanel gevonden? Ik kan hem precies nergens vinden in de winkel in Belgie.

  • 5 jaar ago

   Bij Parfuma!

   • Catherine
    5 jaar ago

    Merci! Denk dat ik hem ook ga aanschaffen!

 • 5 jaar ago

  Inderdaad vies weer, en wat een mooie producten

 • 5 jaar ago

  Moooooie dingen :D. En die douchecrème van Kneipp vind ik ook jummeh! Komt de ruis op je foto’s niet door het geweldig slechte weer waardoor je ISO hoog wordt? Niet dat ik ze niet net zo mooi vind als altijd ;).

 • 5 jaar ago

  Ik vind je foto’s prachtig hoor?! Just as always!
  En mooie prodcuten. Ook herkenbaar met winterse producten (extra voedende gezichtscreme) en zomerse producten (bronzer) haha!

 • 5 jaar ago

  Prachtig horloge!!

 • 5 jaar ago

  leuk om te zien <3
  Die Karama oil is echt heel fijn.

 • 5 jaar ago

  Bah wat een vies weer. Inderdaad half zomer/half winter. Mijn huid wordt zelfs weer droog, terwijl ik daar alleen maar in de winter last van heb. Ik ben wel nieuwsgierig naar de Bourjois Healthy Mix Foundation!

 • Gaëlle
  5 jaar ago

  ik wil wel meer weten over de Soleil Tan de Chanel ! :)

 • 5 jaar ago

  dat MK horloge <3

 • 5 jaar ago

  super mooi! ik zou graag willen weten wat je van de bourjois foundation en de tan de soleil vindt. bedankt voor de post!

  lipstickandsoda.blogspot.be

 • 5 jaar ago

  Mooie producten, mooie foto’s, het is altijd hetzelfde bij jou, eh! ;-) X

 • Sophie
  5 jaar ago

  Voor mij ook het channeleke pleaaase!!!
  PS SUPERCOOLE iPhone-hoes!!

 • Wies
  5 jaar ago

  Dat product van Stila!

 • 5 jaar ago

  Die Karama olie intrigeert mij.

 • 5 jaar ago

  Ik ben anders wel nieuwsgierig naar Soleil Tan de Chanel…

 • 5 jaar ago

  prachtige foto’s weer :D

 • 5 jaar ago

  Dat horloge is té pretty ! I adore MK !

 • 5 jaar ago

  Mooie producten
  En super mooi horloge!

  XO

 • 5 jaar ago

  pretty goodies! ik ga volgende week voor de eerste keer ooit naar Maasmechelen village, spanneeeund

 • 5 jaar ago

  Oh my, jouw MK horloge? Very pretty! <3

  • 5 jaar ago

   En erm… Grainy photo’s? Where?

 • Wauw, je micheal kors horloge en het telefoonzakje van Karin Millen zijn zooo mooi!! En je foto’s ook weer natuurlijk!!!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

 

  

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close