Menu & Search
Rosaviola: Diptyque & Olympia Le-Tan

Rosaviola: Diptyque & Olympia Le-Tan

IMG_7341_3

Dit is een verhaal van op de laatste nippertjes, lieve lezer, een valentijnverhaaltje voor het slapengaan. Over de dingen die we doen voor de liefde. Allez bon, een kleine verliefdheid op een parfum dat ik éigenlijk al veel eerder had moeten ontdekken…

De samenwerking tussen het Franse huis Diptyque en Olympia Le-Tan – u kent haar van de geborduurde clutches in de vorm van boeken – is lief, speels en ondertussen heel erg uitverkocht. (Ik ging met het laatste exemplaar lopen. Graag gedaan!) De capsulecollectie ligt sinds midden januari in de (niche)parfumerie, maar ik dacht er uiteraard pas gisteren aan, tijdens een uitgebreide shopping sesh met parfum aficionado Kora-lee. Voor de leuk, want ik was niet op zoek naar een nieuw parfum, hoewel ik er uiteindelijk twee mee naar huis nam, ahum.

Dit ruikt echt exact naar de Diorific lipstick!” merkte Kora-lee op. “Je weet wel, die luxueuze gouden lipstick van Dior…” (Deze.) En dat is inderdaad waar het parfum mij aan deed denken, in het compact: een poederige compositie van rozen, violet, suede en herinneringen. Niet complex, heel klassiek, heerlijk. Ik tikte dit laatste examplaar op de kop bij Necessities gisteren, nadat ik er een middag over twijfelde (WAAROM?) om ons uiteindelijk door weer en wind en de halve stad te haasten, want het was ondertussen sluitingsuur.

*
Necessities
Steenhouwersvest 28, Antwerpen (oude stad)

Save

Save

4 Comments

 1. 6 jaar ago

  @ Isabelle : Ik kon niet weerstaan. :)

  @ Kora-Lee : Haha, echt eh! De volgende keer efkes stretchen…

  @ Kiss & Make-up : Whyyyy … (Dat is echt de beste manier om veel geld op te doen, trouwens, zeggen van “en nu koop ik niks”.)

 2. 6 jaar ago

  Mja dat ken ik, zonder koopplannen binnenstappen maar dan toch met meerdere dingen buiten komen ;-)

 3. 6 jaar ago

  Oh the things we do voor parfum :’) Maar hey, we zijn het levende bewijs dat (beauty)shoppen telt als cardio!

 4. 6 jaar ago

  Oooh, je hebt ‘m! Ik heb deze geroken in Liberty’s in London. Heerlijk! <3