Menu & Search

Roger & Gallet Bois d’Orange Sublime Or

Ik vertelde jullie een keertje – in een advertorial, bewijs dat ik niet zomaar wat uit mijn nek klets voor geld, ha! – dat ik het liefst logeer in het Pullman hotel @ La Défense wanneer ik in Parijs ben. Reden? Prinsessenbed, heerlijk ontbijt, grote en mooie kamers en … badspullen van Roger & Gallet. Het was daar dat ik het eerst kennismaakte met hun Bois d’Orange parfum en verliefd werd. Enkele jaren (en tubes douchegel) later is het nog steeds mijn favoriete geur van het merk, dus klein vreugdedansje nu ze Bois d’Orange een dosis gouden glimmer geven.

top bergamot, mandarijn, sinaasappel
hart ylang ylang, oranjebloesem, tiaré
basis cederhout, vanille, muskus

De geur is warm en zwoel, lichtjes tropisch, en wordt gelift door de citrus waardoor het parfum zalig zomers ruikt en me meteen meeneemt naar de zon. Zie je de perfecte combinatie met de gouden glans?! De Crème Sublime Or hydrateert  (met o.a. camelia-, argan-, amandel-, macademia en teunisbloemolie), parfumeert de huid en licht ze op met gouden partikeljes die het zonlicht reflecteren. Eau Sublime Or parfumeert en verdeelt gouden shimmer over je huid & haren … #like Summer must-have? Ja! Vooral nu de zomer het laat afweten. Sprayen, ogen sluiten en naar het hotel in Parijs of een zwoele zomeravond op reis.

verkrijgbaarheid
sinds mei bij de apotheek en parfumerie

prijs
Eau Sublime Or, 100ml – €39,50
Crème Sublime Or, 200ml – €16

12 Comments

 1. Deze ruikt zo heerlijk! De Eau Sublime Or staat hoog op mijn wishlist :) Zo zomers!

 2. 10 jaar ago

  Ruikt inderdaad héérlijk! Ik ben ook fan! :-)

 3. 10 jaar ago

  Oke, deze moet ik ruiken.

 4. 10 jaar ago

  Ik heb nog niets van het merk geprobeerd, maar zoals je het daar zo beschrijft maak je me best nieuwsgierig :).

 5. 10 jaar ago

  heerlijke geur :)

 6. Yv
  10 jaar ago

  Ohh grappig, die geur is ook mijn favoriet van Roger&Gallet. En ook ik heb deze ontdekt in een hotel in Frankrijk.

  Alleen.. summer must have.. het is toch zo dat je verkleuringen krijgt bij het dragen van een geur waar bergamot in zit in de zomer??

  • 10 jaar ago

   Essentiele olie van o.a. bergamot verhoogt gevoeligheid aan de zon en kan idd bruine vlekken veroorzaken. Sowieso is parfum + zonnen een slecht idee. Maar ik draag hem gewoon om te gaan werken, uit te gaan, …

   • Yv
    10 jaar ago

    Oh ja dat kan natuurlijk ook gewoon XD Ik krijg meteen een zomer gevoel door je tekst, hihi.

 7. 10 jaar ago

  Dit moet ik hebben. Ook al is het alleen maar om tóch een beetje zomer hier te krijgen!

 8. 10 jaar ago

  Ben heel erg benieuwd hoe deze ruikt! :D Klinkt in ieder geval heel lekker. :)

 9. 10 jaar ago

  Hmmm ik hou ook zo van die geur en de handcrème is fantastisch om te gebruiken!

 10. 10 jaar ago

  Dit is inderdaad een echte summer must-have! Ik ontdekte hem een tijdje geleden bij de apotheek en ik was ook meteen verkocht.