Rituals no. 18 (Sandalwood + Wild Rose)

Rituals no. 18 (Sandalwood + Wild Rose)

Rituals no. 18 (Sandalwood + Wild Rose)

Bij het aanbrengen van Rituals parfum No. 18 ruik ik eigenlijk vooral cederhout – heel fris & tegelijkertijd warm – en een onverwachte dennengeur. Deze twee geven het parfum een androgyne touch, hoewel ik het een overwegend vrouwelijke geur vind. Naarmate het parfum droogt, komen namelijk de andere noten naar voor. Ik ruik nu sensueel sandelhout en een zoete, dromerige toets van wilde rozen. De kruidige hint blijkt roze peper, maar creëert in combinatie met de andere ingrediënten de illusie van soothing lavendel. Heerlijk.

Dit is een heel kalmerende, huiselijke geur voor mij. Niet waarmee ik ga werken of uitga. Het flacon staat op mijn bureau, en ik spray het ’s avonds op alvorens aan de slag te gaan voor de blog, of op een luie zondagochtend voor een gezellig, relax dagje thuis.

Het Eau De Parfum is te koop bij Rituals boetieks en verkooppunten, voor €39,90 / 50ml.

14 Comments

 • 7 jaar ago

  Je slaat de nagel op de kop met je beschrijving. Ik vind het een echte cosy wintergeur eigenlijk. Als ik eraan rook met dit weer was ik eventjes in de war. M’n mama daarentegen is totaal hooked ( lees: ze heeft het flesje hartstikke aangeslaan)

 • 7 jaar ago

  Haha ik weet niet wat het is maar op de een of andere manier vind ik dit artikel anders dan de anderen, lol. Misschien omdat er geen inleiding ofzo is, ik weet niet haha! Vind dit trouwens een lekkere geur, heb er al aan staan snuffelen in de winkel, maar heel bijzonder vind ik ‘m dan ook weer niet :)

 • 7 jaar ago

  ik heb ook een parfum van rituals de n°9 vanilla drops en sweet orange. Die vind ik dan weer heerlijk. Ik ben even op je blog aan het kijken want ik kende je blog nog niet en ben blij dat ik eindelijk een leuke belgische blog in mijn lijstje heb staan.

 • 7 jaar ago

  Klinkt echt yummy! Dringend die rituals geurtjes is gaan bekijken.

 • 7 jaar ago

  Een parfum met een vleugje dennengeur. Oh dennengeur, oh dennengeur? :lol: De flacon vind ik wel errrrg fijn. Zou zelfs in mijn interieur passen. :yes:

 • 7 jaar ago

  Ik vind het flesje mooi!

 • 7 jaar ago

  Deze is zo lekker…Ik heb er al een paar keer mee in mijn handen gestaan. Binnenkort toch maar eens halen of hubby eens lief aankijken :P

 • 7 jaar ago

  Klinkt heerlijk. Jullie kunnen altijd zo fijn geuren beschrijven!

 • 7 jaar ago

  Klinkt wel heerlijk zo een relaxed geurtje :)

 • 7 jaar ago

  Ah ik had ze laatst allemaal eens geroken, zitten echt héerlijke geuren tussen! Ik kan me deze niet meer specifiek herinneren, maar hij lijkt me erg lekker!

 • 7 jaar ago

  Op mijn wishlist staat de Violet+White lily van Rituals, maar eigenlijk vind ik ze allemaal wel heerlijk ruiken!

 • 7 jaar ago

  Klinkt alvast goed!

 • 7 jaar ago

  Als ik de beschrijving zo lees, vind ik het flacon (met houten dop) overigens perfect bij het parfum passen. :P

 • 7 jaar ago

  Ik heb er zelf ook eentje en ik vind die geuren heerlijk! :)

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close