Menu & Search

Rimmel London by Kate Moss

We still <3 Kate Moss. Passionately. Ze is al een hele tijd het gezicht van Rimmel London – 10 jaar om exact te zijn, POP die champagne! -, dus tijd om de samenwerking naar een nieuw level te brengen. Enter de Kate Moss Lasting Finish Liptsicks (€9,49).

De Lasting Finish Lipsticks bestaan al lang, en Kate is al evenlang fan. Leuk feitje: de kleur Heather Shimmer was de eerste die ze ooit kocht. Over deze spannende nieuwe samenwerking met Rimmel London vertelt ze:

Ik wilde eigenlijk graag een assortiment creëren van makkelijk draagbare, klassieke kleuren die ik zelf altijd heb gedragen en prachtig vond. Dat was mijn inspiratie. Van felrode tot zachtroze en huidkleurige tinten. Er is een kleur voor iedereen en voor elke gelegenheid. Het was ook erg belangrijk voor mij dat ze fijn waren om op te hebben. Wat je ook aanhebt, er is vast en zeker een kleur die erbij past!

Moet ik nog vermelden dat ik head-over-heels verliefd ben op het prachtige klassieke rood? Niet toevallig My ‘Gorge’ Red, methinks. Past inderdaad perfect bij mij Kate, thx. Te combineren met een flawless skin (hallo Match Perfection foundation) en simpel opgemaakte ogen (Extra Super Wow Lash mascara – €9,99).

Ook in de winkels nu: een hele collectie nagellak en oogschaduwpalettes in Union Jack geïnspireerd door Kate Moss. Rimmel London is trouwens verkrijgbaar bij Kruidvat en Di.

Kate Moss Lasting Finish Lipstick in My Gorge Red, Match Perfection Foundation en Extra Super Wow Lash mascara

Op de hoogte blijven van Rimmel London? Check de Facebook-pagina.

0 Comments