Review : Vichy Oligo 25 anti-fatigue stick

Review : Vichy Oligo 25 anti-fatigue stick


Prijs : €13
Verkrijgbaar : Equiform , Apotheker

Wat zegt het ?
verpakking :Anto-fatigue cooling effect stick. Onmiddellijk wordt de zone rond de ogen verfrist , gehydrateerd en gestimuleerd , als het ware bevrijd van haar tekenen van vermoeidheid. De blik vindt duidelijk zijn helderheid en frisheid weer. De oogleden zijn ontzwollen , de donkere kringen vervaagd.
Doeltreffendheid aangetoond onder dermatologisch toezicht. Getest onder oftalmologisch toezicht op gevoelige ogen en contactlensdragers – Zonder parfum – Hypoallergeen
Met Thermaal Bronwater
(sic.) van Vichy.

Wat doet het ?

Look :
Wat me eerst opvalt is dat de stick zo klein is. De huls alleen al is maar ietsjes meer dan 5cm groot. Op zich wel handig vind ik , want dan kan hij mee in de handtas. De blauwe kleur zorgt voor een fris aanzicht van het product – gelukkig geeft het niet af , want nog meer blauw onder m’n ogen zou echt niet bevorderlijk zijn voor het anti-wallen effect. Klein beetje bizarre kleurkeuze dus , als je het mij vraagt.


Feel : Hij ruikt vaag naar bellenblaas en verder helemaal niets. Hij glijdt over m’n huid wanneer ik hem aanbreng. Het is alsof hij een klein beetje smelt bij de aanraking met mijn huid. De stick voelt inderdaad fris aan , alsof hij uit de koelkast komt – terwijl hij eigenlijk gewoon in mijn kast lag of in mijn tas heeft gezeten. Fijn. De laag die achterblijft is een beetje glimmend en heeft wat tijd nodig om in te trekken.
Resultaat : De huid onder mijn ogen voelt wat trekkerig aan , maar wél gehydrateerd. Heel vreemd. Mijn wallen zijn wel een heel stuk minder en ik voel me wakkerder en frisser. Missie geslaagd , als je het mij vraagt.

Rapport

  • verpakking 6
  • gebruik 7
  • prijs / kwaliteit 7

Eindcijfer : 7

Meer Joliette

2 Comments

  • 8 jaar ago

    K vind het toch te duur voor wat het is. Een ijsblokje en een oogcontourcrème doen net hetzelfde. ( ok ijsblokje kan niet in de handtas :p)

  • 8 jaar ago

    die wil ik wel!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close