Review : The Body Shop Deo Dry Stick

Omdat mijn favo deo uit productie is gegaan, was het tijd om andere horizonten op te zoeken. Toevallig liep er bij The Body Shop een actie ter promotie van hun nieuwe deo. Ik betaalde hem €5 en mocht een douchegel uitkiezen voor de halve prijs – goede deal, dacht ik zo!

r e v i e w

De deo is geformuleerd zonder aluminium zouten en mét vulkanische mineralen (de laatste trend in deo-land) en essentiële oliën. Hij is verkrijgbaar in een stick- en rollervariänt. Ik ging voor die eerste : een stick. De verpakking vertelt me nog meer :

Gaat witte strepen tegen. Huidvriendelijk. Internationaal patent aangevraagd. Bevat geen parabenen. Niet gebruiken op beschadigde huid.

Door die laatste opmerking was ik een beetje aarzelend toen ik hem aanbracht de dag nadat ik mijn oksels had geschoren. Maar dat bleek geen probleem – geen prikjes! De stick voelt aan als een droge balsem dus is lekker zacht voor je oksels en geeft je meteen een droog, beschermd gevoel. Tja, veel meer heb ik er ook niet over te zeggen. Gewoon een hele fijne deo die goed werkt! Ruikt fris en houdt je oksels droog zonder ze uit te drogen (wie wil er geen lekker zachte oksels?)

Niet de meest aantrekkelijke deo-stick : grijs ?!
Dat moeten de vulkanische mineralen zijn ;)

pluspunten :
– zoete, frisse maar subtiele bloementjesgeur
– houdt je droog
– gaat eeuwen mee
– zacht voor je oksels

minpunten :
– beperkt geuraanbod

Meer Joliette

23 Comments

 • Lizzy
  4 jaar ago

  Bodyshop stopt met dit product, helaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas, Misschien allemaal even klagen bij hen?

 • 7 jaar ago

  Ik gebruik nu al enkele jaren een deo van Fa, de enige deo die eigenlijk goed werkt bij mij. Ik zweet redelijk snel, dus ik heb echt een deo nodig die lang meegaat! Had hem al zien staan in TBS, maar nog niet durven kopen… Voor deze prijs kan ik hem toch misschien eens proberen?

 • 7 jaar ago

  Oh, haha – thx voor de tip. Daar loop ik dus in een boogje rond :)

 • 7 jaar ago

  Lol! Klinkt herkenbaar! Dat is de reden dat ik normaal niet zo van roll-on dingen hou. Ik haat het om rond te lopen als een kip of oerang-oetan (met je armen in de lucht) tot hij droog is. Maar als het werkt …
  Deze geeft een droger effect, gelukkig.

 • 7 jaar ago

  Eh, sorry voor het late antwoord maar moest het ff checken en was niet thuis :oeps: ;)

  Er zit wél alcohol in, maar ik denk niet zoveel als in een spray-deo. Zoals ik al zei gebruikt ik hem de dag nadat ik m’n oksels geschoren heb en dan prikt hij niet. Dat durf ik niet met een spray-deo! (Tenzij de Nivea Doubble Effect in Violet Senses, die is superzacht voor pasgeschoren okseltjes :love: )

 • 7 jaar ago

  Klinkt erg fijn! :D

 • 7 jaar ago

  Ziet er goed uit! :)

 • 7 jaar ago

  Deze wil ik ook wel eens proberen! Handige review!

 • Delphine
  7 jaar ago

  Kort en duidelijke review ! Maar om de een of andere reden (beetje raar wezen in mijn hoofd zeker) ben ik niet echt te vinden voor zo van die deo sticks. Zal ze dan misschien toch eens kans geven …

 • 7 jaar ago

  Ik ben er ook heel benieuwd naar :) En nu helemaal, na je review ;) Zodra m’n huidige deo op is (Dr. Organic…or should I say Dr. Fail? Wat een rotdeo is dat…), koop ik deze ook denk ik.
  .-= CommentLuv link : UV Bescherming vs. Kanker =-.

 • 7 jaar ago

  ben daar wel benieuwd naar ! :)
  .-= CommentLuv link : Mad as a Hatter O.P.I. =-.

 • 7 jaar ago

  ik ben helemaal niet weg van deo-rollers maar misschien moet ik ze wel eens een kans geven. i love the body shop!

 • 7 jaar ago

  Ik ga ook eens een ‘steen’ deo aanschaffen of deze ;)
  .-= CommentLuv link : Shoplog #15 =-.

 • 7 jaar ago

  deze had ik vanmiddag nog in mijn handen, nu heb ik natuurlijk spijt dat ik hem niet gekocht heb!
  .-= CommentLuv link : Review: oogcreme Kiehl’s =-.

 • 7 jaar ago

  Deze heb ik onlangs ook gekocht, en ik vind hem ook heel goed :) Ik ben niet zo voor deo’s in sprayvorm, want dan zijn je oksels steeds zo “nat” van het product zelf vind ik (klinkt een beetje vies, maargoed ^^) Deze is ook erg handig voor in je tas onderweg. xx

 • 7 jaar ago

  Thanks voor de duidelijke review! Helaas geen TBS dicht in de buurt, maar als ik er es ben neem ik zeker een kijkje voor deze deo.

 • 7 jaar ago

  Goede, duidelijke review weer :) Hij klinkt superfijn, maar ik ben ook erg tevreden over de deo die ik nu gebruik ;)

 • E
  7 jaar ago

  En zit er alcohol in? Of zit dat nooit in sticks…

 • 7 jaar ago

  Ik heb hem ook en ben er enorm blij mee! Moest wel wennen aan de stick vorm,..

 • 7 jaar ago

  Klinkt fijn, maar het moet al een wonderdeo zijn wil het bij mij helpen. :P
  .-= CommentLuv link : Boodschappenlijstje 27 mei =-.

 • 7 jaar ago

  Klinkt wel goed! Ik wil ‘m zelf ook een keertje proberen :)

  x Martine
  .-= CommentLuv link : Losing Weight: Part 2 =-.

 • 7 jaar ago

  Ik kende deze nog niet. Sinds een dik half jaar gebruik ik een minerale deostick, die is gemaakt van aluin. Dat werkt voor mij helemaal perfect.
  .-= CommentLuv link : Do You Know? Charice Pempengco =-.

 • 7 jaar ago

  Heb precies dezelfde deo stick gekocht een week geleden. Tot nu toe vind ik hem erg fijn! :)

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close