Review : The Body Shop Colourglide Lipstick

Review : The Body Shop Colourglide Lipstick

Het is al eeuwen geleden dat ik nog een lipstick van The Body Shop kocht wegens te duur / niet erg onder de indruk. Maar deze keer ben ik gezwicht voor één van de nieuwe Colourglide lipsticks. Ze beloven zoveel moois , maar maken ze het waar ?

Prijs : €10 – nu tijdelijk €8
Verkrijgbaar : TBS filialen

Wat zegt het ?
website : “A collection of lip colours that colour, moisturise and smooth the appearance of the lips for a fabulous pout. The butter-like texture glides on effortlessly and contains a high percentage of colour pigments (depending on shade) to provide intense coverage in one luscious sweep that lasts for up to four hours. Leaves the lips feeling soft and smooth. Dermatologically tested.”

Wat doet het ?
look : De verpakking is simpel maar mooi , het zilveren hulsje zien er véél chiquer uit dan de vorige verpakkingen van TBS voor hun lipsticks. Voel me er best een beetje chique mee. De geur zou vanille moeten zijn , maar dat ruik ik niet. Echt niet. De geur is géén pluspunt , al staat ‘ie me ook niet echt tegen. Moet je even zelf uitmaken.

feel : Ik heb deze lipstick in de kleur 54 – pastel pink. Het is meer een oranje-achtig roze vind ik , een kleur die ik nog niet had maar wel wilde. Hey , het was een verantwoorde aankoop , mannen ;)
De lipstick brengt goed aan , voelt inderdaad boterzacht aan maar gaat niet kliederen zoals je misschien wel zou verwachten van een lipstick met zulke textuur. Hij blijft erg netjes op z’n plaats zitten , overleeft zelfs een koffietje en een koekje.
Qua kleur : De 54 is licht , en ik verwachtte een meer transparant effect – maar hij dekt goed en ziet er op mijn (lichte) lippen echt uit als in het hulsje. Ik heb nog een aantal mooie kleurtjes gezien , en overweeg om die ook te gaan halen. Goh , deze ontdekking is weer slecht voor mijn portefeuille :dood:


Minpunten : geur
Pluspunten : pigmentatie , textuur , blijft goed zitten , groot aanbod aan kleuren

Rapport :

  verpakking 9
  gebruik 8
  prijs / kwaliteit 8

Eindresultaat : 8,5

Meer Joliette

6 Comments

 • 8 jaar ago

  WAUW wat heb jij een mooie lippen, en wauw wat een mooie kleur, en shit wat slecht weer voor me portemonne.. hahahahaaha

  Ik moet m hebben!
  x

 • 8 jaar ago

  mooie kleur!

 • 8 jaar ago

  Heel mooi! Zo’n kleurtje zou wel op m’n wishlist passen

 • 8 jaar ago

  @ Maaike : Haha bedankt , al weet ik niet goed wat je daarmee bedoeld =p

  @ NeonRocks : Mercitjes <3 Ja , het is echt een ideale kleur. Blij dat ik hem heb :yes:

 • 8 jaar ago

  Wow, wat een prachtige kleur! Hij staat je heel goed :D

  xoxo

 • 8 jaar ago

  Ik vind hem erg erg mooi, maar je hebt er ook echt de lippen voor.
  Lekker neutraal maar toch heel mooi en verzorgd.

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close