Review: Sephora’s Crème Brûlée Body Butter

Review: Sephora’s Crème Brûlée Body Butter

Review: Sephora’s Crème Brûlée Body Butter

De gehele Joliette-redactie (lees: Nini & ik, twee giechelige zussen op een shoptripje) stond onlangs alle Sephora Bath & Body geurtjes te besnuffelen. Want dat doen we graag: hop, de dop er af en ruiken. Heel vaak resulteert het in een subtiele “Zus, zus, ruik hier aan! WC-verfrisser much?!” of “Ik geef je €100 als je kan raden wat deze geur moet voorstellen!” maar ook veel “Oh em gee!” en “What de hell?!” Soit, you get the point. Dit doen we trouwens niet alleen bij Sephora hoor, maar ook bij een random supermarkt, de H&M of de Kruidvat. Nini & ik zijn namelijk nogal van de geurtjes*.

Big fun, was dat toen bij Sephora. Maar zowel zus als Yours Truly kozen uiteindelijk een lekker productje uit met een delish geur die ons heel erg de munchies gaf  – hey, we hadden nog niet gegeten. Nini ging voor een body lotion met chocolade-praliné geur en ik kocht een body butter die heerlijk ruikt naar crème brûlée. En ik zweer het, het is net echte crème brûlée …

De textuur van de body butter is zacht en romig, maar vast genoeg om echt een boter te zijn. De zalig geurende substantie smelt op je huid. Het smeert lekker uit, trekt relatief snel in en laat een heel klein laagje achter op je huid. Hij hydrateert best, maar ik heb de indruk dat het effect oppervlakkiger is dan dat van de Body Butter van The Body Shop (dat is dan ook mijn Holy Grail onder de body butters). Dus deze Sephora Body Butter kies je best niet voor z’n goede werking – hoewel hij z’n werk ok doet – maar wél voor de yum geur en het luxueuze gevoel op je huid.

pluspunten:
– de geur is relatief complex en blijft lang
– de butter smelt op je huid
– mooie verpakking

minpunten:
– hydrateert eerder oppervlakkig

prijs/kwaliteit: ok

conclusie: Een heerlijke body butter voor een zachte, geparfumeerde huid. Want je weet maar nooit wanneer je jezelf wil opdienen als toetje, natuurlijk!

Deze Sephora Body Butter Crème Brûlée kost €9,99 en is verkrijgbaar bij Sephora in de V&D, Nederland. Check hier voor adressen!

* On a brighter note: je kan ons ook regelmatig vinden bij de parfumerie. De kreten zijn dan net iets enthousiaster.

25 Comments

 • 7 jaar ago

  Dit product gilt: ‘Koop mij!’

 • 7 jaar ago

  Klinkt best ok eigenlijk. Ik heb deze wel eens in mijn handen gehad maar dacht altijd dat het chemische rotzooi zou zijn.

 • 7 jaar ago

  hmmm krijg er trek van! haha

 • Lija
  7 jaar ago

  Haha, heel herkenbaar. Ik gil ook wat af in winkels. Zelfs zo erg dat het personeel altijd verbaasd mijn kant op kijkt: ‘psycho-alert!’.

  • 7 jaar ago

   Lol! Wat herkenbaar, Lija! ;D

 • 7 jaar ago

  Sounds goooooood :D

 • 7 jaar ago

  Ziet er super uit! En net creme brulee, haha :D

 • 7 jaar ago

  Dat is nog een goede vervanger bij een dieet :p

  • 7 jaar ago

   Word! Hoewel ik er stiekem altijd wel trek van krijg :lick:

 • 7 jaar ago

  Oh nom! Ik denk dat ik me niet zou kunnen inhouden om eens een likje te proeven haha XD

  • 7 jaar ago

   Whahahah, heb ik ook al echt élke keer willen doen! Het ziet er namelijk ook uit als dessert! Romig en zacht en het smelt op m’n huid … Heerlijk. Damnit, waar ligt m’n pot? *zoekt*

 • 7 jaar ago

  Ohh dit ziet er erg goed uit!
  Ben gek op creme brulee dus alleen al voor de naam wil deze hihi

 • Jessica
  7 jaar ago

  Kan Nini ook een review van de hare maken?
  Ik zou er wel eens een foto van willen zien.

  • 7 jaar ago

   Goed idee! Binnenkort schrijven we daar ook een artikeltje over :) Thx voor de inspiratie!

 • Jessica
  7 jaar ago

  Ziet er mooi uit,
  maar waarschijnlijk kan ik de geur weer niet verdragen.

 • 7 jaar ago

  Het ziet er ook wel lekker uit in het potje… nu ben ik benieuwd naar de geur!

 • 7 jaar ago

  Haha, dat sniffen komt me zo bekend voor. Ik vraag me alleen af of ik helemaal naar Crème Brûlée zou willen ruiken, hihi ^^

 • 7 jaar ago

  Hmm, dat zal vast lekker ruiken!

 • 7 jaar ago

  Lijkt me echt heeeeeeerlijk! :love:

 • strietje
  7 jaar ago

  Mmm… ik ben verzot op crème brûlée!

 • 7 jaar ago

  Klinkt erg lekker! Maar er zit in mijn buurt ook geen sephora :)

 • 7 jaar ago

  Ziet er goed uit! :D
  Maar helaas zit er geen Sephora bij mij in de buurt, dus blijf ik wel lekker bij mijn heerlijke TBS Body Butters. :D!

 • 7 jaar ago

  Ziet er goed uit! :D

 • 7 jaar ago

  Ziet er een fijne butter uit! Maar dat hij goed hydrateert is wel belangrijk voor mij, dus blijf ik bij die van the body shop ;-)

 • 7 jaar ago

  Ziet er uit als een heerlijke butter.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close