Review : Rituals T’ai Chi doucheschuim

Review : Rituals T’ai Chi doucheschuim

Rituals heeft sinds deze maand een nieuwe lijn in hun gamma : de Tao lijn met als hoofdingrediënten witte lotus, Yi Yi Ren, Chinese munt en groene thee heeft als voornaamste doel het terug in balans brengen van je Yin en Yang. Oftewel : creëer van je badkamer een rustoord om de hectiek van de dag van je af te spoelen …

Wij testten het T’ai Chi doucheschuim. Benieuwd naar onze mening?

r e v i e w

 • Wat belooft het ?

  Maak van je dagelijkse douchemoment een ontspannend ritueel met Rituals T’ai Chi doucheschuim. Geniet van het superzachte schuim en de rijke geur van Witte Lotus en Groene Thee. Vanwege zijn zelfreinigende vermogen staat de Witte Lotus symbool voor zuiverheid en spirituele groei. Rituals verwerkte de krachtige anti-oxidant Groene Thee in haar doucheschuim vanwege de rustgevende eigenschappen.

  • Wat vinden wij ervan ?

  De geur : Dit doucheschuim geurt heerlijk naar bloemetjes – perfect voor de lente! Langs de ene kant opwekkend (ik word er vrolijk van) en ook ergens rustgevend, maar misschien ervaar ik dit gewoon omdat ik weet dat het dat zou moeten doen. Van die anti-stress actie ben ik dus niet zo overtuigd … hoewel ik het toch voel. Hm. Werkt het dan écht? (Damn, zowel m’n Yin en Yang zijn beiden in de war nu!)
  Ik ben er nog niet helemaal uit, maar wat vaststaat is dat dit een heel lekker geurtje is om de dag fris & vrolijk mee te beginnen!

  P.S. Dit is een eerder complex parfum, geen simpel bloemengeurtje van dertien-in-een-dozijn.

  De textuur van het product : Ik zou het product eerlijk gezegd nooit kopen, maar ik heb dan ook een vooroordeel tegen alles wat uit een spuitbus komt. De textuur doet me denken aan scheerschuim : het is een stevige gel die transformeert in een dik schuim. Ik douche zowiezo met een douchepuff die altijd voor massa’s bubbels zorgt, dus dit spul gaat wat verloren zo … Een washandje lijkt me fijner in combinatie met dit doucheschuim.

  Voor mensen die eens wat graag iets anders uitproberen lijkt me dit wel tof, zeker in combinatie met het lekkere parfum!

  Resultaat : Mijn huid is best zacht en de geur blijft nog even subtiel hangen. Goed te combineren met een bodybutter of -lotion.


  De T’ai Cho doucheschuim is één van de acht producten uit de nieuwe Tao lijn van Rituals die sinds deze maand in de winkel ligt.

  Sinds begin mei te koop bij Rituals boetieks en verkooppunten voor €7,50.
  b r o n : Makecupcake

  Meer Joliette

  13 Comments

  • 7 jaar ago

   Ik heb vanochtend tijdens de kerstfair van mijn werk gekozen voor dit nieuwe product en verheug mij om het te gaan uitproberen.

   Groetjes Elly

  • 7 jaar ago

   Aah mag je gerust kopiëren hoor ;)
   .-= CommentLuv link : Movie tag! =-.

  • 7 jaar ago

   ik heb de scrub en die is ook heel fijn! :-)
   .-= CommentLuv link : Haul: Beautyqueen+ BeautyBakery =-.

  • Lisha
   7 jaar ago

   Ik had een fotootje nodig van de producten en het was een beetje laat om te mailen naar de PR – dus ik dacht ik gebruik dat van jullie. Netjes gelinkt enzo … :) ;)

  • 7 jaar ago

   Lol! Ja je hebt soms zo van die producten hé XD

  • 7 jaar ago

   Klinkt fijn :)

  • 7 jaar ago

   Sounds delicious! En onze site bron? haha ik schrok helemaal xD

  • 7 jaar ago

   Die lijn ziet er goed uit!

  • 7 jaar ago

   Ik vind dat doucheschuim van Rituals echt heerlijk! En de verpakking is ook heel mooi ^^

  • 7 jaar ago

   Lijkt me lekker, het probleem met die gel is altijd dat ik het zo leuk vind dat ik veel te veel gebruik en het dus zo op is, haha. :’)

  • 7 jaar ago

   Dit lijken me heerlijke producten :D
   .-= CommentLuv link : Hema Make-up Base vs. Hema Eyeshadow Base =-.

  • 7 jaar ago

   Het lijkt mij een heerlijk product!

  • 7 jaar ago

   Rituals is echt een heel fijn merk!

  Publiceer jouw comment

  Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

  Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close