Review: Rituals’ Ruby Lips

Grijze dagen, slaap inhalen, een stapel administratief werk … Niet bepaald dingen waar je bijster vrolijk van wordt. Op zo’n dagen draag ik liefst een felle kleur op m’n lippen. Of het wetenschappelijk te bewijzen valt weet ik niet, maar ik ben er alvast van overtuigd dat felle lippen goed zijn voor je humeur én voor dat van je omgeving!
Meestal opteer ik voor (oranje)rood maar ik kreeg van Rituals een Ruby Lips in de kleur Smart : een lovechild van fuchsia en violet. ‘Fel’ is een understatement als je deze kleur wil omschrijven, maar zoveel te beter! Want ik heb iets straf nodig om m’n mood te boosten.

Meer weten over deze Ruby Lips lipstick ?

r e v i e w

 • Rituals beschrijft Ruby Lips :

Een langdurige en intense kleur van de lippen. De comfortabele verzorging van de Ruby lips lipstick van Rituals zorgt voor verzorging en hydratering van de lippen. Een frisse uitstraling en tegelijk een bescherming van de lippen met de SPF 15.

De ingrediënten :

Robijn

De onbetwiste ‘koning onder de edelstenen’ vanwege zijn krachtige schittering, bijzondere hardheid en intens rode kleur. Het is geen toeval dat het Engelse ‘ruby’ is afgeleid van het Latijnse ‘rubens’, wat rood betekent. Natuurlijke robijnen zijn zeer zeldzaam en nooit zonder onvolmaaktheden. Robijnen schenken kracht, energie, moed en hartstocht. Verwerkt in cosmetica stimuleren ze de doorbloeding van de huid, waardoor deze elastischer wordt en een gezondere uitstraling krijgt.

Pure Mineralen

Mineralen worden in de natuur gevormd en hebben een karakteristieke kristalstructuur. De vormen en kleuren van mineralen hebben mensen altijd gefascineerd. Natuurvolken pasten in de oudheid al mineralen toe, onder andere bij rituelen, magische gebruiken en het verhelpen van ziekten. Ook de heilzame werking van Dode Zee-mineralen op huid en gewrichten is al sinds mensenheugenis bekend.

 • Mijn mening :

In de huls lijkt de kleur gewoon hot pink of fuchsia, maar op mijn lippen krijgt hij een paarsige waas … Absoluut geen kleur die ik spontaan zou kopen, maar wel erg mooi. Een kleur met ballen!

De lipstick is romig en brengt vlot aan. De pigmentatie is super : al na één keer met de stick over m’n lippen te zijn geweest, zijn ze volledig gestift en hebben ze de kleur van de stick in de huls. De kleur overleeft een knabbel en na een paar uur lijkt de lipstick voor het grootste deel verdwenen, maar blijft de kleur als een stain op m’n lippen achter …
Het grootste pluspunt naast de pigmentatie en houdbaarheid vind ik het feit dat hij mijn lippen inderdaad niet uitdroogt. Je moet dus niet knoeien met een balsem op of onder de kleur, maar kan hem gerust zo dragen. Leuk!

Een nadeel – vind ik persoonlijk, maar iedereen is hier anders in – is dat je duidelijk voelt dat je lipstick op hebt. Je voelt hem heel erg zitten.

pluspunten :
– brengt makkelijk aan
– heel goed gepigmenteerd
– blijft lang zitten
– droogt de lippen niet uit

minpunten :
– textuur : je voelt goed dat je lipstick ophebt

Conclusie : Een hele fijne lipstick die extreem veel kleur geeft en je lippen zacht houdt.

De Ruby Lips lipstick van Rituals kost €13,50 en is verkrijgbaar bij de verschillende Rituals filialen.

Meer Joliette

25 Comments

 • 7 jaar ago

  Ge-wel-dige kleur!

 • 7 jaar ago

  Naar deze lipstick wil ik toch ook eens gaan kijken, had ik beter gisteren gedaan. Maar het was al een spurt in Wijnegem, we waren er pas om 6u en alles is dicht om 8u XD
  .-= CommentLuv link : Mac Lipstick Stash =-.

 • 7 jaar ago

  Super mooie kleur, ik denk zelfs dat het een beetje de illusie geeft van wittere tanden dus dat is ook zeker een pluspunt XD
  .-= CommentLuv link : Mac Lipstick Stash =-.

 • 7 jaar ago

  Mooie kleur! Ik heb een paar weken geleden ook een lipstick van Rituals gekocht, en ben echt tevreden :D et is een mooie kleur en hij verzorgt ook heel goed :D

 • 7 jaar ago

  Zo hey, dat is een knalkleurtje! Wel erg mooi :D

 • 7 jaar ago

  Wauwie, gewaagd hoor. vind vooral de finish prachtig!!!

 • cupcakelover
  7 jaar ago

  super kleurtje,lekker zomers :cute: persoonlijk draag ik niet zoveel op vallende makeup in mn gezicht,
  ik kies meestal een subtiel glosje met een felle nagellak :yes: ik ben wel heel erg fan van de doucheproducten van rituals,die zijn echt gewéldig :luv: :love:

 • 7 jaar ago

  Zo,.. das een heel mooi fel kleurtje!

 • 7 jaar ago

  Super kleurtje! Vooral voor in de zomer is hij echt super denk ik :luv: Ik heb zelf ook een lipstick van Rituals en vind hem ook heel fijn. Die is ook lang houdbaar en droogt niet (tot bijna niets) uit. :)
  .-= CommentLuv link : Werk!! =-.

 • 7 jaar ago

  Ik draag meestal zwart of grijs, in de zomer wit of beige. Maar deze kleur staat ook leuk bij vrolijke, zomerse prints denk ik :)
  De rest van mijn make-up : mijn ogen krijgen zoals altijd een vette eyeliner en mascara. Voor de rest hou ik het sober. :yes:

 • 7 jaar ago

  Wat een mooie kleur!!!! Persoonlijk zet ik liever m’n ogen in de kijker dus die kleur zou ik maar zelden dragen…

 • 7 jaar ago

  Echt een opvallend kleurtje, gorgeous :D!
  .-= CommentLuv link : Filmpje: Daily Routine =-.

 • Andrea
  7 jaar ago

  Echt een opvallend kleurtje , hoe zit het met de rest van jou make up? hou je het neutral.
  met wat voor kleuren kleren zou je zo’n kleur dragen .

 • nathalie
  7 jaar ago

  Ik vind hem echt zo mooi! Alleen weet ik niet of ik mezelf zo een fel kleurtje vaak zie dragen.

 • 7 jaar ago

  Mooie kleur ! :luv:

 • 7 jaar ago

  opvallend kleurtje
  .-= CommentLuv link : Powerfood: ananas =-.

 • 7 jaar ago

  Super mooie kleur! Maar voor mij zou die net iets te fel zijn
  .-= CommentLuv link : KORRES Mango Lipstick in Natural Pink =-.

 • 7 jaar ago

  Flashy, maar mooi ;)

 • 7 jaar ago

  oeh i like!
  .-= CommentLuv link : Nailetc =-.

 • 7 jaar ago

  super mooie kleur!
  .-= CommentLuv link : C03 Blue out to Sea Catrice LE Oceana =-.

 • 7 jaar ago

  Wow, echt een in your face-kleurtje! Maar wel mooi!
  .-= CommentLuv link : EOTD =-.

 • 7 jaar ago

  Heftig kleurtje, maar ik vind hem wel erg mooi! :yey:
  .-= CommentLuv link : Winnares winactie bekend! =-.

 • 7 jaar ago

  oh mooi kleurtje!!!

 • 7 jaar ago

  Klinkt super! Ik heb er zelf 2 onderweg (een gewonnen bij Serena in de kleur Attention, de andere weet ik niet) dus ik kijk er al naar uit ze te testen :D

 • 7 jaar ago

  Wa-au-uw! Prachtig :O Hij is zo fel en idd, op moodloze dagen draag ik ook altijd moodvolle lipstick (of oogschaduw) Anyhow, ik vind ‘m prachtig, maar jou nadeel maakt hem voor mij meteen een wankelaar, want ik houd er echt niet van als ik een lipstick echt voel zitten.. Eerst maar even testen bij Rituals dus!

  x Martine

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close