Review : Rituals Extreme Lash mascara

Review : Rituals Extreme Lash mascara

Tijd dat jullie mijn nieuwe beste vriend ontmoeten : Rituals’ Extreme Lash mascara (je hebt hem al gezien in deze EOTD). Hij kwam een aantal weken geleden binnenvallen. Het was de bedoeling dat ik hem voor jullie zou testen. Dat gaat zo : ik maak een aantal foto’s, gebruik het product een aantal dagen en schrijf af en toe een opmerking op. Vervolgens verzamel ik mijn materiaal in een review die ik dan publiceer met bijpassende fotootjes en de verkoopinfo. Voila.

Maar met deze mascara ging het anders. Ik maakte een aantal foto’s, gebruikte hem een aantal dagen, vervolgens nog een aantal dagen, dan maar een hele maand en voor ik het doorhad was dit gewoon mijn vaste mascara en zit ik nu al drie dagen een review van een andere mascara uit te stellen, gewoon omdat ik deze toch zoveel liever gebruik! Wth?!

r e v i e w

De verpakking is behoorlijk saai. Misschien is het minimalisme, puurheid of ander Oosters geïnspireerde soberheid maar ik vind hem dus gewoon saai – sorry, Rituals. Omdat ik me altijd en overal laat leiden (en soms voorliegen) door hoe de dingen eruitzien, verwachtte ik niet bijster veel van deze mascara. Toen ik de dop er af schroefde en het standaard dunne borsteltje zag, was mijn vooroordeel compleet.

En dan bracht ik hem aan. Kijk zelf even mee :

zonder mascara

met de Extreme Lash mascara

Aanbrengen : De mascara brengt meestal heel makkelijk & goed aan : een paar laagjes en je bent ready to go. Heel soms kan het gebeuren dat hij een beetje klontert en dan gebruik ik een oud mascara borsteltje om de klontertjes eruit te halen. Maar dat heb ik ervoor over.

Resultaat : Hij maakt mijn wimpers echt heel lang. Hij maakt ze mooi zwart en doet mijn ogen goed uitkomen. Op de één of andere manier doet hij mijn ogen trouwens heel erg stralen? Dat zou de hemelkleurige saffier zijn waarmee de mascara is geformuleerd. Klinkt een beetje zweverig, maar het is gewoon een feit en je kan het zelfs een beetje op de foto’s zien.

Ik heb van mezelf erg lange wimpers, maar met deze mascara worden ze zwarter, langer, mooier en krijgen een grappig feathery effect als ik extra mascara opbreng op de laatste wimpers (check deze foto’s). De mascara doet mijn ogen poppen en blijft lang zitten zonder te kruimelen. Wel voorzichtig zijn in de regen en niet in je ogen wrijven want waterproof is hij niet …

Pluspunten :
– de blauwe saffier doet je ogen stralen
– maakt je wimpers erg lang
– diepzwarte kleur

Minpunten :
– kan soms een beetje klonteren
– saaie verpakking

Conclusie :

De Extreme Lash mascara is te koop bij Rituals boetieks en on-line en kost zo’n €14,90

17 Comments

 • 7 jaar ago

  Lijkt mij een goede mascara

 • 7 jaar ago

  Vind hem erg mooi!<3

 • 7 jaar ago

  Ik probeerde nog geen enkele oogproduct van Rituals, dus mss moet ik dat nu wel es doen; :-) Je hebt me overtuigd!

 • 7 jaar ago

  Klinkt goed!
  En ziet er ook goed uit zeg!
  Nog niet zo heel duur, eigenlijk :)
  .-= CommentLuv link : Faves of the Month: Mei =-.

 • celeste
  7 jaar ago

  ziet er erg leuk uit, hoe duur was ie?

 • 7 jaar ago

  Wow, dat ziet er inderdaad een hele goede mascara uit :)

 • 7 jaar ago

  Ik heb dezelfde, maar bij mij doet hij helemaal niet =(
  .-= CommentLuv link : Mijn favorieten van mei =-.

 • 7 jaar ago

  Mooi resultaat!
  .-= CommentLuv link : Herontdekt: 2True stain =-.

 • 7 jaar ago

  Mooi zeg!
  .-= CommentLuv link : Gewonnen Konad stamping nail art set B =-.

 • Margot
  7 jaar ago

  Mooi! Maar spijtig van de verpakking, ik ben ook altijd ne sucker voor een schoon verpakking.

 • 7 jaar ago

  Dat ziet er echt mooi uit!
  .-= CommentLuv link : Goeiemorgen Fahad! =-.

 • 7 jaar ago

  Ziet er goed uit!

 • 7 jaar ago

  Mooie mascara! Ik heb tot nu toe oogschaduw, lipgloss en lipstick van Rituals geprobeerd, maar nog nooit de mascara. Als mijn no-buy over is en ik wil een nieuwe mascara testen zal ik eens bij deze gaan kijken :)
  .-= CommentLuv link : Face Of The Day: 29 Mei 2010 =-.

 • 7 jaar ago

  mooi, maar dit doet een essence mascara ook voor mij. :P

 • 7 jaar ago

  Ik heb ook een mascara van Rituals, ik verwachtte er ook niet zo veel van maar het was de enige winkel waar ik nog een bruine mascara kon vinden op dat ogenblik, maar ik testte hem uit en dacht meteen ‘WOW, ik hoop dat het snel morgen is dat ik dat opnieuw kan doen!’ :-)
  Een van de beste mascara’s die ik ooit heb gehad dus!!

 • 7 jaar ago

  Ziet er mooi uit! Ik ben toch gek op Rituals, dus wie weet probeer ik hem wel een keer. :)
  .-= CommentLuv link : Getagged: Stylish Blogger Award =-.

 • 7 jaar ago

  Ziet er erg goed uit!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close