Menu & Search

Review: Redken Velvet Gelatine

Een tijdje geleden bezocht ik de Redken HQ voor de laatste updates van het merk. Ik kreeg ook een fijne brushing, en ontdekte daardoor mijn nieuwe crush – ach, het is eigenlijk al een tijdje aan- de Velvet Gelatine. De pro die mijn haar onder handen nam, gebruikte enkel dit éne stylingproduct en een set ronde borstels om bouncy volume in m’n lange lokken te brengen.

Die pro brushing skills moet ik nog onder de knie krijgen (ik gebruik nog steeds de Braun Airstyler, handig doch niet meteen bevorderlijk voor m’n beautyblogger street cred), maar met m’n Velvet Gelatine kom ik toch al een heel eind.

De Velvet Gelatine is gewoon heel erg makkelijk in gebruik, werkt goed en geeft geen fake effect aan je coupe. De boel ziet er natuurlijk uit, en is nog steeds très touchable. Dat vind ik toch wel belangrijk, want er is geen grotere turn-off dan geen hand door iemands haar kunnen halen. Of ben ik daar alleen in?

De tube is enkel te koop bij de Redken kappers en kost iets minder dan €20. Niet goedkoop helaas, want ben totally in love! Dit is één van die producten waarvoor ik de rokersregel toepas: geld wegleggen voor elk pakje sigaretten dat ik niet rook (en nooit gerookt heb – beetje zielig eigenlijk, dat ik er op gekomen ben), dan kom ik er wel wanneer ik een nieuwe tube moet!

De Velvet Gelatine van Redken is te koop bij de Redken kapper voor iets minder dan €20.

24 Comments

 1. natalie
  11 jaar ago

  mooie haren !! :)

 2. 11 jaar ago

  Ik denk dat je verbaasd zou zijn als je zou weten hoeveel mensen deze rokersregel gebruiken, ik ook trouwens. Ik gebruik dit ook tegen mijn vriend wanneer hij weer zaagt hoeveel ik koop, aangezien hij rookt. XD

 3. 11 jaar ago

  Het resultaat ziet er wel erg mooi uit! :D

 4. 11 jaar ago

  Hoe lief, die comment van je mama! :yey:
  Maar on topic: ziet er super uit, al zie ik je nieuwe hairdo zeker even graag of misschien zelfs liever.

 5. 11 jaar ago

  Wat een mooi resultaat!!

 6. 11 jaar ago

  Geeft inderdaad wel een mooi resultaat!

 7. sonja
  11 jaar ago

  het is mooi maar nu is het mooier! Ik ben je grootste fan natuurlijk….de mama :)

 8. 11 jaar ago

  Ziet er goed uit!

 9. 11 jaar ago

  Hahah toen ik de foto’s zag dacht ik, amai haar haar groeit snel :p
  Dan pas gelezen dat het van even geleden was :p

  • 11 jaar ago

   Lol! Nee, gelukkig niet zo snel … ;D

 10. 11 jaar ago

  Wow! Wat een mooi resultaat!

 11. 11 jaar ago

  Je haar is zo mooi !

 12. 11 jaar ago

  Ahaa, dat is het wondermiddeltje! Lijkt me wel wat!

 13. Barbara
  11 jaar ago

  Oeeh, poofy&pretty! Maar ik vind je haar toch mooier zoals je het nu hebt :)

 14. 11 jaar ago

  zo moooii! ik wil ook ik wil ook!

 15. 11 jaar ago

  Geweldig goed bedacht dat rookgeld systeem :), ga ik ook doen!

  Ik vind het je kapsel wel mooi zo, maar vind het eerlijk gezegd leuker zoals je het nu hebt.

 16. Ivy
  11 jaar ago

  Hoe gebruik je het product juist: Op nat of droog haar en nadien brushen?
  Redken heeft trouwens geweldige volume producten. Ik ben fan van hun root lift en volume mousse.

  • 11 jaar ago

   Op nat oh halfnat haar, voor het brushen. :)

 17. 11 jaar ago

  Oehhh wat een gigantisch mooi resultaat!

 18. Eveline
  11 jaar ago

  Haha grappig dat er nog meiden zijn die zo een rokersregel gebruiken. Ik doe dat namelijk ook.
  Elke keer dat ik iets duurs wil kopen denk ik: Ach ik rook niet andere mensen roken mss 4,5euro op per dag (of wat kost een pakje nu?) als je dat optelt voor een maand dan heb je al 135euro :)!

 19. 11 jaar ago

  Je haar zit echt supergoed!

 20. Eva
  11 jaar ago

  Hihi ik moest hard lachen om je sigarettenregel… want ik doe helemaal hetzelfde :-)

 21. 11 jaar ago

  een beetje off-topic, maar ik moest erg lachen om je rokersregel. ik heb ook iets dergelijks: mijn man rookt een pakje per dag en ik koop voor dat geld (en stiekem een beetje meer) steeds meer nagellak!