Review: Lush Valentijn goodies

Review: Lush Valentijn goodies

lushvalshopped10

De nieuwe Valentijnscollectie ligt weer in de Lush winkels. Natuurlijk ben ik al even langs het Antwerpse filiaal geweest! Ik maakte een paar Magic Mushrooms buit, kocht een nieuwe Strawberry Feels Forever en … sleepte uiteindelijk gewoon de hele collectie mee naar mijn rovershol bureau.

iPhone foto’s van de Valentijn goodies in de winkel …

The Ex Factor

Ik roep altijd heel luid: “Ik hou niet van bath ballistics!” Toch heb ik recentelijk een aantal goede ervaringen gehad (Twilight, Calavera en Satsumo Santa). Ook deze The Ex Factor maakt van badderen een bruisende aangelegenheid. Zijn geur is goddelijk en de azuurblauwe kleur die hij aan het badwater geeft doet zomers aan. Bovendien vind ik het stiekem vermakelijk om pseudo-voodoo truukjes uit te halen met het blauwe mannetje. En wie weet … misschien werkt het wel? :evil:

It’s Raining Men

Speciaal voor de lovers van Honey I Washed The Kids – en aangezien het Lush’ best verkochte product is, zijn dat er veel – creëerden ze een douchegel met de zoete, geliefde geur. It’s Raining Men is geformuleerd met lotus, rozenbottel, zoete sinaasappel, bergamot en lots of honing voor een zacht huidje.
Ja,het is fijn voor de huid. Ja, het ruikt lekker. Maar deze vloeibare variant van mijn favoriete zeep is véél intenser qua geur onder de douche. Een beetje té eigenlijk, voor mij. Ik verkies de meer subtiele geur van de zeep, wetende dat een aantal Lushies me veroordelen voor heiligschennis. (Niet slaan!)

Love Birds

Love Birds ruikt naar … zeep. De Britse en Nederlandse websites zwaaien met ‘jasmijn’ en ‘vanille’, maar dat ruik ik er niet in. De zeep heeft wel iets zachts , poederig met een hint van citrus – best lekker. Het doet me denken aan mijn oma: ze bewaarde altijd een stuk geparfumeerde luxe zeep tussen haar ‘zondagse’ zakdoeken. Ik zweer het, Love Birds heeft exact dezelfde geur als die witte, met kant omzoomde zakdoekjes van toen!
Wanneer ik hem gebruik onder de douche droogt hij m’n huid niet uit. Het geeft wel dat squeaky clean zeepgevoel. Qua romigheid is Love Birds te vergelijken met Snow Cake, de zeep die al een paar jaar op rij z’n opwachting maakte in de kerstcollecties.

Magic Mushroom

Voor diegenen die nieuw zijn op Joliette: Lush bubble bars zijn één van mijn favoriete producten. Ik hou van de massa’s bubbels en ik hou van de formule die mijn huid superzacht maakt. Lush bundelde voor Magic Mushroom twee van hun meest delish, sexy geuren: de verse aardbeien van Yummy Yummy Yummy (wegens het schiften niet mijn favo product) en een creamy vanille. D’r zit ook Jasmijn in voor een verleidelijk bloemige toets. Fingerlickin’ good, écht …

Als je van de geur van Magic Mushroom houdt, moet je zeker ook
de Strawberry Feels Forever massage bar. Love it! Deze kwam vorig
jaar uit met Valentijn, maar is ondertussen permanent. Woohoo!

en tenslotte …

Er is één product dat ik nog niet heb kunnen testen: The Frog Prince. Aangezien ik nog een week niet in bad mag (wegens de operatie – poe!), wordt het artikel bij deze uitgesteld. Een uitgebreide review van the Frog Prince hebben jullie dus nog te goed. Binnenkort op Joliette!

Ondertussen staat hij mooi te wezen op mijn bureau.

Heb jij al iets geprobeerd uit de Valentijn collectie?

Al deze producten zijn gelimiteerd (met uitzondering van Strawberry Feels Forever) te koop bij Lush boetieks of on-line. Prijzen tussen €3,95 en €24,95.

19 Comments

 • 7 jaar ago

  Wat een prachtige spulletjes zijn het toch…:) lovely :love:

 • 7 jaar ago

  Die cupcake op je bureau is echt cute! Lekkere producten lijkt me! Die massagebar doet me wel wat… hmm

 • 7 jaar ago

  Klinkt allemaal supergoed!! Dat kikkertje staat leuk op je bureau! :-)

 • Caro
  7 jaar ago

  ik ben dus heel benieuwd naar de frog:D al zou ik het moeilijk vinden dit pracht ding in mijn bad te gooien:)

  • 7 jaar ago

   Ik ook, lol! Kan niet wachten …
   Hoewel mijn eerste bad toch écht wel met een flinke dosis Magic Mushroom gaat zijn.

 • 7 jaar ago

  Het zien er als heerlijke producten uit zoals gewoonlijk :D

 • 7 jaar ago

  Oehh! Wat word ik blij van dit artikel! Heel leuk geschreven en prachtige foto’s! :love:

 • 7 jaar ago

  Ik wil zeker the it’s raining men douchegel proberen, hopelijk ruikt hij voor mij niet te sterk! En the frog prince zou ik bijna niet in mijn bad willen doen, zo cute!

 • 7 jaar ago

  Ik heb the It’s Raining Men shower gel en die vind ik al ge-wel-dig.
  Dus ik MOET echt een keer naar LUSH en er meer van kopen! :love:

 • 7 jaar ago

  Leuke spulletjes zijn het :)

 • 7 jaar ago

  Oeeeh leuke goodies! Heb Raining men ook en die geur is heerlijk :D

 • 7 jaar ago

  oh supercollectie!

 • 7 jaar ago

  ze zijn bijna te schattig om te gebruiken :D

 • 7 jaar ago

  Leuk artikel! Ik heb er zelf ook al wat producten van en ben er weer helemaal weg van, heerlijk! :love:

 • 7 jaar ago

  Ik wil zo graag de douchegel proberen! Ik vind de zeep van die geur fantastisch, dus ik zal de douchegel vast ook heerlijk vinden :)

 • 7 jaar ago

  Love lush!!!!

 • 7 jaar ago

  Jummy! De producten zien er goed uit :D Die kikker staat wel mooi zo toch, op je bureau? ;)

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close