Review: Lune Mystérieuse – Givenchy

Een paar dagen geleden heb ik jullie al voorgesteld aan Je veux la lune, de mooie najaarscollectie van Givenchy. Eén van de it-items uit deze lijn is de Lune Mystérieuse. Oogschaduw-duo? Think again. Dit poeder is méér dan dat …

Toverwoord in Je veux la lune is ‘contrast’. En dat is nergens zo uitgesproken als in Lune Mystérieuse. De combinatie van het bijna-witte beige en het bijna-zwarte grijs oogt heel mooi in het poederdoosje. Ik zie een zwarte maan aan een witgouden hemel. #pretty

Je kan het poeder in eerste instantie gebruiken als oogschaduw, en naar mijn mening zijn de kleuren – en texturen –  ideaal als highlighter en eyeliner. (Er zit ook een klein eyeliner penseel in de verpakking, voor on-the-go.) Maar je kan er natuurlijk meer mee spelen, en het grijze poeder licht aanbrengen en opbouwen voor een smokey eye. De textuur laat dat goed toe. De delicaat shimmery finish van de roomwitte kleur maakt het lichte deel van Lune Mystérieuse ook geschikt als highligher voor het gezicht.
Sinds ik hem heb zit hij standaard in mijn handtas voor touch-ups of om m’n werk-proof look te updaten voor een avondje uit. Je kan er alle kanten mee uit : subtiel licht en donker toevoegen aan een dagdagelijkse look, of drama creëren door te spelen met licht en donker. Denk glowy junkbeenderen, wenkbrauwbot en cupidoboog, donkere smokey eyes …

Wat me echter opvalt is dat dit een klein doosje is voor veel geld. Maar wie €52 te spenderen heeft aan dit mooie, easy to handle poeder, raad ik het ten zeerste aan. Een luxe lust-have, quoi.

swatches

Lune Mystérieuse ligt nu in de winkel, als onderdeel van de Je veux la lune najaarscollectie van Givenchy. Het poeder is te koop voor €52.

Meer Joliette

11 Comments

 • 6 jaar ago

  Ik vind hem echt prachtig! Zo’n basisproduct dat je bij elke look kan gebruiken als highlighter en liner <3

 • 6 jaar ago

  Oeh, pretty!!! <3

 • 6 jaar ago

  Ik zag hem eergisteren irl en vind hem totaal niet vernieuwend qua kleur, echt mooi vind ik hem ook niet maar de finish die hij had vond ik dan wel weer mooi…

  Maar ik zou er nooit geen 52 euro voor geven.

 • 6 jaar ago

  Wauw :luv:

 • 6 jaar ago

  Ik vind hem mooi :)

 • 6 jaar ago

  Hij is heel mooi :love:

 • 6 jaar ago

  mooi maar ook ik zou het idd niet gebruiken.

 • 6 jaar ago

  Gohnee, net als bij het artikel bij Mascha…. ik zou dit niet halen :) Het ziet er wel heel leuk uit, maar ik zou het niet gebruiken (of amper)

 • sonja
  6 jaar ago

  heel mooi en luxe mag wat kosten maar 52 euro is er toch een beetje over vind ik.

 • 6 jaar ago

  Wauwie :love:

 • 6 jaar ago

  Wat een prachtige poeder, het doosje en de design van de poeder alleen al! De pigmentatie is geweldig, de kleurcombinatie ook. Love love love it :love:

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close