Review: Labello Natural Volume

Tijdens een tripje Bergen Op Zoom (NL) spotte ik dit tubetje in de Etos. Ik blij, want zocht deze Labello al een tijdje maar blijkbaar is hij in België niet verkrijgbaar. Als er volle, zwoele lippen worden uitgedeeld dan sta ik vooraan in de rij want in tegenstelling tot popular belief heb ik géén bijster volle lippen. Ik heb gewoon een hele kleine mond ;)
Zonder te twijfelen sleurde ik hem dus mee naar de kassa. Eens buiten heb ik hem al meteen opgebracht. Het resultaat ?

r e v i e w


 • Wat belooft het ?

Bevat een Collageen-versterker en licht reflecterende pigmenten die je lippen een vollere look moeten geven. Resultaat : sensuele look en feel voor je lippen zonder een plakkerig gevoel.

 • Mijn mening

Het eerste wat me opvalt is dat het tubetje echt heel klein is. Als je het vergelijkt met een Juicy Tube, is het drie keer zo klein ofzo. Wel schattig, maar … tja, klein! Soit. Tijd om de dop eraf te draaien en te testen! DE kleur van de substantie staat me aan, maar wanneer ik hem op m’n lippen aanbreng is hij 100% transparant. Hij legt een dun, glimmend laagje op mijn lippen dat zacht en verzorgend aanvoelt. Helaas blijft het maximum een kwartier zitten, zelfs als ik helemaal niets aan het doen ben. Poeh. :(

boven : zonder, onder : mét

Het beloofde resultaat blijft overigens uit. Mijn lippen zijn glanzend en dus zien ze er een beetje volumineuzer uit, maar dat doet élke transparante gloss voor je lippen. Labello noemt het een innovatie, ik noem het een teleurstelling. Nee, dit tubetje kan me niet overtuigen …

Pluspunten :
– maakt je lippen mooi glanzend
– voelt comfortabel aan
– kleeft niet

Minpunten :
– blijft absoluut niet lang zitten
– doet niets bijzonders voor je lippen
– hele kleine verpakking

Conclusie : Héllo volume, where are you?! Deze Labello maakt zijn naam niet waar. Een glossje (en zelfs geen bijster goed glossje), niet meer dan dat.

Werkt hij voor jou wél ? Laat van je horen en schenk ons hoop ! ;)

Labello Natural Volume is enkel verkrijgbaar in Nederland en dus (nog?) niet in België. Voor een tubetje betaal je zo’n €4.

Meer Joliette

16 Comments

 • 7 jaar ago

  jammerdepammer.
  .-= CommentLuv link : Theme Nail… WK 2010! =-.

 • 7 jaar ago

  Voor tussendoor is hij ideaal denk ik. :)
  .-= CommentLuv link : De kast van Naomi Campbell =-.

 • 7 jaar ago

  Ik ben zo jaloers op die mooie lippen van jou! zo egaal en mooi van kleur!
  Jammer dat hij tegenvalt, ziet er nochtans niet slecht uit.
  .-= CommentLuv link : Wouters & Hendrix Earrings =-.

 • 7 jaar ago

  Ik ben sowieso al niet echt een fan van Labello, en dit bewijst het dan nog maar een keer …

 • 7 jaar ago

  Bedankt! Nadeel is dan weer dat ik altijd iets op mijn lippen moet, anders zie ik er een beetje ziek uit. Dus zeker niet jaloers zijn ;)

 • Karina
  7 jaar ago

  Ik heb deze ook en heb inderdaad hetzelfde niet-geweldige effect. Maarr, over ietwat saaie lipsticks kan ‘ie nog een leuk glansje toevoegen, zo heb ik ontdekt :D
  Weet niet of het ook voor jou werkt, maar proberen kan altijd ;)

 • 7 jaar ago

  Zonde van je geld..:(

 • 7 jaar ago

  Wat jammer, ik had er ook meer van verwacht :s Met hun nieuwigheidjes slaat Labello nogal vaak de bal mis.

 • 7 jaar ago

  Mja, een beetje effect, maar dat zou je bij elke lipgloss hebben. Jammer!
  .-= CommentLuv link : NIEUW COMMENTSYSTEEM =-.

 • 7 jaar ago

  Tjah, het zou ok wel heel bijzonder zijn als er in een tubetje Labello een lipplumper verscholen zit. Eigenlijk heeft elke lipgloss het effect dat je lippen groter lijken, dus dit is waarschijnlijk gewoon een verzorgende lipgloss….
  .-= CommentLuv link : Swatch: Essence – Crazy Me =-.

 • 7 jaar ago

  jammer! naja, weten we dat ook weer!

 • 7 jaar ago

  Jammer hoor, ik heb laatst staan kijken bij deze lipbalm maar ik ga hem dus niet kopen. Als het toch niks doeten slecht blijft zitten koop ik inderdaad wel een gloss.

 • 7 jaar ago

  Hmmm jammer zeg…

 • 7 jaar ago

  Zonde zeg! Jouw lippen zien er altijd zo mooi uit zonder velletjes en een hele lichte kleur, zodat je tenminste elke lipstick goed ziet *jaloers* :bloos:
  .-= CommentLuv link : Inspire you #5 Tattoos =-.

 • 7 jaar ago

  Jammer dat het niet iets volume gevend doet, maar het was het proberen waard! En natuurlijk fijn dat je dan je mening deelt :)

  x Martine

 • 7 jaar ago

  Zonde van het geld dus haha. Je ziet echt totaal geen effect…jammer.
  .-= CommentLuv link : YR Active Sensitive Dermoverzachtende Dagcréme =-.

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close