Review: Gliss Kur Total Repair intensief masker

Review: Gliss Kur Total Repair intensief masker

“Leuk. Een intensief, diep herstellend masker, net wat ik nodig heb.” dacht ik toen deze pot werd afgeleverd.  Mijn haar is niet meteen total loss – integendeel,  ik krijg heel vaak complimenten over m’n haar.  Maar dat is omdat ik het echt heel goed verzorg.  Ik heb namelijk lang, fijn, steil haar dat ik al kleur sinds mijn vijftiende.  Als ik gewoon shampoo en conditioner zou gebruiken zou het stro-droog zijn,  breken,  knopen dat het een lieve lust is en de punten zouden naar alle waarschijnlijkheid venijnig aan het splijten slaan.  Lang leve maskers.

Het nadeel is vaak dat een haarmasker tijd nodig heeft,  en die heb ik  ’s ochtends niet altijd.  Offff soms heb ik gewoon geen geduld.  Tja.  Nu belooft dit masker al resultaat na slechts één minuut! Dat moet natuurlijk getest!  Is het écht een one minute wonder ?

Als je de pot open doet, ruik je meteen de heerlijke geur:  zacht, warm & vrouwelijk.  De textuur van het masker is heel romig en eerder dik – gelukkig wast het achteraf makkelijk uit want dat durft al eens een probleem te vormen met van die erg rijke maskers.  Deze formule  kan je trouwens niet anders beschrijven dan ‘rijk’.  Het bevat namelijk genoeg power om in die beloofde enkele minuut je haar te voorzien van heel wat glans en zachtheid.

De prijs ziet er misschien niet helemaal budget-budget uit,  maar als je kijkt naar wat je krijgt voor je geld is het dat absoluut wél.  Naast z’n goede werking is dit masker best zuinig in gebruik.  De pot is groot en je komt er eeuwen mee toe.  Of toch een aantal weken à maanden, naargelang gebruik.  Zelf gebruik ik ongeveer een eetlepel per keer en doe ik het spul één à twee keer per week in m’n haar.

pluspunten:
– de geur
– goede werking
– de prijs

minpunten:
– mijn haar wordt sneller vet

prijs/kwaliteit: Zit heel goed.  Je krijgt waar voor je geld.

conclusie: Een heel fijn en budget-proof masker voor dames met droog & beschadigd haar en een chronisch gebrek aan tijd.

Je kan het masker vinden bij de drogist en in de supermarkt aan een aanbevolen prijs van €6,79.

Meer Joliette

19 Comments

 • Jeanne
  7 jaar ago

  Ik gebruik dit masker nu drie maanden, en ben ontzettend tevreden! Ik had geen last van vet haar, maar ik heb van nature dan ook vrij droog haar. Dit masker maakt mijn haar nét even iets zachter en glanzender. Ik vind het een echte aanrader!

 • 7 jaar ago

  Als jij een hele eetlepel gebruikt dan verwondert het mij niet dat je haar sneller vet wordt :D je hebt hier echt maar een klein beetje van nodig. Is echt een fijn product!

 • 7 jaar ago

  Zoals Natasja zegt: alleen aanbrengen op je punten, dan. :)

 • 7 jaar ago

  Pluizig en droog? Volgens mij is dit net een goed masker voor je ;)

 • 7 jaar ago

  Dat is inderdaad zo :) Goede tip!

 • 7 jaar ago

  Klinkt wel goed

 • 7 jaar ago

  klinkt fijn! Ik ben ook fan van Gliss Kur, ze hebben ook zo’n fijne shampoo’s!

 • 7 jaar ago

  Klinkt goed! Gliss Kur heeft sowieso fijne dingen :)

 • 7 jaar ago

  Niet eens zo duur, lijkt me wel een fijn masker. Ik gebruik een masker alleen niet op mijn hoofdhuid.

 • Natasja
  7 jaar ago

  Kan iedereen die een vet hoofd krijgt van maskers niet beter het masker alleen in de ‘hangende’ haren smeren? Dus niet op het haar dicht bij het hoofd? Lijkt mij wel te werken… of zeg ik nu iets heel stoms XD

 • 7 jaar ago

  Ik ben nog op zoek naar een goed masker voor mijn droge haar. Van de week maar eens kijken!

 • 7 jaar ago

  Ja dit zulk fijn spul <3

 • Sariitha
  7 jaar ago

  Ik gebruik ook haarmaskers, nadeel is dat mijn haar er snel vettig van wordt :s
  Het uiteinde ziet er goed uit, maar aan de kruin is het vettig

 • 7 jaar ago

  Dit is een heel fijn producten gebruik het zelf ook :)

 • 7 jaar ago

  Ik heb hem ook al eens uitgeprobeerd, hij is inderdaad best fijn!

 • 7 jaar ago

  Klinkt wel fijn!

 • Steph
  7 jaar ago

  Ik heb er ook zo eentje gehad van Gliss-Kur, en ik vind ze echt goed! :)

 • 7 jaar ago

  Oeh dat klinkt fijn! Maar ik heb een totaal andere haarsoort dan jou namelijk héél pluizig, droog en vooral krullend/golvend haar dus ik vrees dat het bij mij niks uithaalt.

 • 7 jaar ago

  Klinkt goed :D

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close