Review: Dior Addict lipstick

Review: Dior Addict lipstick

Ah, life’s little luxuries – love them! Zeker als het lipsticks betreft. Want ik hou hou hou van lipsticks, en ik kan niet zonder! Addicted, quoi. Enter de Dior Addict lipsticks. Op mijn lijf lippen geschreven, lijkt het wel. Ze beloven urenlange hydratatie mét een lightweight feel en superglossy look, doordat ze voor een deel gel bevatten in plaats van was. Yours Truly testte met plezier deze lippies.

Duidelijk al vaak gebruikt … Oeps!

boven: 322 Beige Perfectiononder: 773 Rouge Podium

322 Beige Perfection – 773 Rouge Podium

773 Rouge Podium

Glossy? Oh jazeker. Een lightweight feel hebben ze ook wel, al kan ik niet zeggen dat het lijkt alsof je niets op hebt. Lipstick will be lipstick. Hop naar het volgende punt: hydratatie. Mijn ervaring is dat de Dior Addict lipsticks je lippen absoluut niet uitdrogen.

Maar.

Ik weet niet juist wat het veroorzaakt, maar de lipsticks voelen een beetje gritty. Alsof ze packed zijn met glitters, wat niet het geval is. – Whut?! – Erg jammer. Ik heb het vermoeden dat het wel eens losse velletjes zouden kunnen zijn (ew) die door de juicy formule gaan migreren. Ofzo. Het blijft een beetje bizar. Misschien is het iets persoonlijks dat alleen mijn lippen teistert, want mijn moeder is compleet hooked aan de Dior Addict lipstick en wappert met termen als ‘Holy Grail’.
Daarnaast vind ik het ook aan te raden een lippotlood te gebruiken, om te vermijden dat de kleur in de lijntjes rondom je lippen gaat kruipen. En omdat de stompe lipstickpunt niet helemaal netjes aanbrengt, wil je voor de donkere kleuren misschien ook aan de slag met een penseel. Check mijn lipswatch van Rouge Podium en je ziet wat ik bedoel. #oeps #fail

Ik ben niet compleet overtuigd dat deze lipsticks niet mijn ding zijn, want ik draag ze best graag. Gewoon liever niet de hele dag, want dan gaat de gritty feel irriteren. Beige Perfection is absoluut date-material, Rouge Podium is perfect voor events en feestjes.
Al bij al zijn dit dus ok lipsticks, en ik <3 de kleuren, maarrr … let’s face it: er zijn fijnere luxe-lippies.

De Dior Addict lipsticks kosten zo’n €28 per stuk en zijn te koop bij de parfumerie.

13 Comments

 • 6 jaar ago

  Wauw beide prachtige kleuren, staan je ook mooi! Alleen jammer dat ze niet prettig aanvoelen!

 • 6 jaar ago

  Oooh dit is zon fijne lipstick! Ik heb m in ‘Dior Kiss’, een prachtige kleur. Ze dragen zoooo fijn! <3

 • 6 jaar ago

  Het zijn prachtige kleurtjes en ze hebben een mooie finish, maar dat gritty gevoel lijkt me niet prettig…

 • marjolijn
  6 jaar ago

  DAt had Ik echt ook, precies alsof het vol glittertjes zat. Bah.

 • 6 jaar ago

  Ze zien er wel heel erg mooi uit, maar jammer dat ze “gritty” aan gaan voelen :(
  Dan neem ik liever een lipstick van een ander mooi merk, als ik een dure lipstick zou willen aanschaffen haha!

 • 6 jaar ago

  Dat lijkt me geen leuk gevoel.
  Die ga ik denk ik maar skippen ^^
  Wel heel mooie kleurtjes

 • 6 jaar ago

  heel erg mooi!

 • Lija
  6 jaar ago

  De kleuren staan je wel prachtig!

 • 6 jaar ago

  Heel mooie kleuren!
  Spijtig dat ze zo aanvoelen..

  xxx
  Laura

  http://the-shoe-issue.blogspot.com

 • 6 jaar ago

  jammer dat ze niet zo lekker aanvoelen >.<

 • 6 jaar ago

  Ik heb net hetzelfde ” gritty ” ( your words ! ) – gevoel .. De lipstick is dan wel lightweight maar ik voel zo glitters zitten, alsof het een beetje knarst op mn lippen. Nah, geen rebuy voor mij.

 • 6 jaar ago

  Ik had een jaartje of twee geleden een luxestaaltje van deze lipstick en ik was er niet ondersteboven van. Weet niet meer precies waarom, maar ik had een ‘mweh’-gevoel.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close