Review: Covergirl Last Blast mascara

Review: Covergirl Last Blast mascara

Covergirl is een populair Amerikaans budgetmerk dat in België te koop is via Delhaize. Een vriendin van me is al een tijdje fan van de Lash Blast – een cult mascara over de oceaan – dusssssja, ik moest hem natuurlijk ook proberen. Ik vind het een beetje raar om make-up in en karretje te gooien, tussen de tomaatjes en de instant-koffie, maar handig & tijdbesparend is het wel!
In ieder geval: ik naar huis met de mascara, tomaatjes snelsnel in de koelkast en hop naar de spiegel om de mascara te testen!

r e v i e w

De verpakking van de mascara is behoorlijk robuust. Elegant is hij niet, maar fun des te meer. Ik wordt er een beetje vrolijk van. De borstel is bijzonder. Op het eerste zicht lijkt hij me heel fijn en handig, maar wanneer ik hem de eerste keer in de mascara doop blijkt het een groot onhandig stokje onder een veel te dikke laag mascara.

zonder mascara

mét mascara

Wanneer ik de mascara aanbreng merk ik al snel dat dit inderdaad een probleem is voor me. Het is één en al mascara maar geen scheiding van mijn wimpers. Ook maakt hij ze behoorlijk recht. Resultaat : beginnende spinnepoten en een lastig gevoel. Het is alsof ik de mascara voel zitten. Heb ik nog nooit gehad …
De mascara geeft mijn wimpers wél een hoop volume en lengte wat superfijn is. Maar ik moet er gewoon nog eens over met een ander mascara-borsteltje (een oude van Lancôme Hypnose die ik speciaal voor dat doeleinde heb bewaard & proper gemaakt) over om er een deftige vorm in te krijgen.

links: zonder , rechts : met
Check die paar samengeklitte, platte wimpers bij m’n traan-
kanaal die m’n tweede borstelbeurt overleefden… :uh:

Voorts doet de mascara het vrij goed. Hij brokkelt niet en bezorgt me geen panda-ogen in de loop van een regenachtige dag. Toch ben ik niet gewonnen voor de Last Blast. Ik hou van een elegantere, minder big fatty in-your-face mascara.

Conclusie : Een lash blast indeed! Héllo volume en lengte … én spinnepootjes en klonters. Niet mijn favo mascara en naar mijn mening z’n hype niet waard. Maar wel cheap* en voor sommige mensen misschien wel een Holy Grail mascara. Voor mij helaas niet.

Ben ik echt de enige ter wereld die dit niet zo’n fijne mascara vind?! Wat is jouw ervaring met de Lash Blast?

De Lash Blast van Covergirl is in België te koop bij Delhaize voor zo’n €5*.
* Ik weet de prijs niet meer juist! Omdat ik hem in de supermark kocht, heb ik het ticketje uit gewoonte weg gegooid. Dom!

Meer Joliette

24 Comments

 • 7 jaar ago

  Ziet er mooi uit!! Wat een geluk dat ze bij jullie in België Covergirl verkopen, ik zag toen ik in Antwerpen was dat er ook Nivea make-up te koop was (geen ervaringen mee) maar in NL wordt dat allemaal niet verkocht :(

 • Eline
  7 jaar ago

  Ik vind hem ook super :)
  Hij geeft een mooie zwarte kleur af bij mij en geeft helemaal geen spinnenpootjes!
  Hij kost idd ongeveer tien euro.

 • 7 jaar ago

  jammer dat die niet super top is!
  .-= CommentLuv link : Blissed Out MAC =-.

 • androgynes
  7 jaar ago

  ik vind de lash blast echt geweldig, alleen dom dat je het alleen bij de delhaize kan halen idd :’)

 • E
  7 jaar ago

  Oei, gij = hij natuurlijk! ;) Damn wat een gekke zin zo!

 • E
  7 jaar ago

  Gij kost rond de 10 euro denk ik… Het is mijn favoriete mascara! Maar ja, dat kan echt van persoon tot persoon afhangen he :)

 • Roxanne
  7 jaar ago

  Meh. Ben stiekem wel benieuwd maar ik haat het hartsgrondig als m’n wimpers aan elkaar kleven. (Pssst… volgens mij is het eerder iets van een 10 euro dan 5…)

 • 7 jaar ago

  De hele huls én borsteltje lijkt heel erg op Maxfactor False Lash Effect, maar het resultaat niet echt zo te zien! Althans, bij mij werkt de FLE echt super, heb deze nog niet geprobeerd.

 • 7 jaar ago

  Dit is denk ik niks voor mij.
  Ik hou meer van écht zwart, en dat vind ik deze niet echt :)
  .-= CommentLuv link : Fashion Victim: My Favourites Shoes =-.

 • 7 jaar ago

  Ik vind toch dat ‘ie er wel goed uitziet hoor ;)
  Mijn favo blijft ‘The Falsies’ van Maybelline
  x

 • 7 jaar ago

  ik zie geen spinnenpootjes hoor?

 • 7 jaar ago

  Heb hem al een aantal keren willen meenemen maar nog niet gedaan. Niet doen dus :)
  .-= CommentLuv link : Review L’oreal Texture Expert Smooth Essence =-.

 • nono
  7 jaar ago

  Dat borsteltje lijkt heel erg op max factor false lash effect. Enne dat vond ik dus totaal geen fijn borsteltje.

 • 7 jaar ago

  Ik vind het borsteltje gewoon te dik en nogal onhandig. Maar qua textuur en kwaliteit vind ik hem dan weer prima, dus met een dunner borsteltje zou hij ideaal zijn.

 • 7 jaar ago

  voor mij ziet hij er wel goed uit hoor!
  .-= CommentLuv link : Lek Alexandra Burke en Leona Lewis is bekend =-.

 • 7 jaar ago

  Haha ik zie direct ANTM voor me met die reclame’s voor Covergirl Cosmetics. Ik ben wel erg nieuwsgierig hoe deze mascara mij zal bevallen, we hebben alleen die supermarkt hier niet (in NL?)

 • 7 jaar ago

  Deze is in Nederland te koop als Max Factor False Lash Effect. Ik dacht al dat hij me zo bekend voorkwam!
  .-= CommentLuv link : Swatch: Eyeko – Cosmic Polish =-.

 • 7 jaar ago

  Ik gebruik hem al jaren en vind hem super! Maar tsja, smaken verschillen. :)
  .-= CommentLuv link : Lush – Whoosh Shower Jelly =-.

 • 7 jaar ago

  ik heb deze in een waterproof versie geprobeerd, maar het zag er niet uit bij mij haha.

 • 7 jaar ago

  Oh dikke kwastjes doen het vaak wel voor mijn wimpers. Maar als je wimpers er van gaan klonteren dan blijf ik ook uit de buurt van deze mascara. Ik hou het wel bij The Falsies :)

 • 7 jaar ago

  Mooie wimpers heb je :D Ik heb een hekel aan zulke borsteltjes hihi.
  .-= CommentLuv link : Ik heb een verrassing =-.

 • 7 jaar ago

  Ik moet maar heeeeeel snel naar delhaize toe hahaha

 • 7 jaar ago

  Wooow jou wimpers zijn ook lang haha ;) (Vanzichzelf) Alleen zijn ze niet zo zwart, maar op die andere foto zijn ze echt heel zwart :O Nja, jammer van de spinnepoten, maar klinkt wel goedkoop :)

  x Martine
  .-= CommentLuv link : =-.

 • 7 jaar ago

  Mehh, jammer van die spinnenpoten en klontjes…. I hate that! :(
  .-= CommentLuv link : EOTD: Purple Blues =-.

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close