Review: Cosmetic Warrior masker van Lush

Review: Cosmetic Warrior masker van Lush

Review: Cosmetic Warrior masker van Lush

Deze review stond al even op mijn to-do lijst. Oeps! Ik gebruikte het masker al eind november vorig jaar op aanraden van Roxanne, die toen in de Antwerpse winkel werkte en zich al snel ontpopte tot mijn personal shopper in all things Lush. Mijn huid vertoonde toen tekenen van zwaar diva gedrag. Ik had zo veel dingen aan mijn hoofd dat ik mijn blog en cosmetica even op de tweede plaats zette. Mijn dagelijkse routine veranderde niet, maar er kwamen minder maskertjes, scrubsessies en ander leuks aan te pas. Mijn huidje did not like!  In ’t kort, ze wilde aandacht. En lots of pampering. Mijn antwoord was deze Cosmetic Warrior, een masker op basis van … knoflook. Jawel! (Liefste lezer, alhier een wijze les: attentionwhoren bij Yours Truly kan onplezierige gevolgen hebben.)

Cosmetic Warrior is geformuleerd met diepreinigende Chinese klei, honing om te verzachten en te genezen, verse eieren om je poriën te vernauwen, anti-bacteiële tea tree olie en … tja, en dus ook met knoflook. Wegens o.a. ontstekingsremmend en laat dat nu nét zijn wat die irritante vieze pukkels op ons gezicht kommen zitten doen. Gah! #ew

Uiteindelijk ruikt dit masker geen uren in de wind naar de look. Thank god. De boosdoener voor de ietwat vreemde, onaangename geur is eerder de tea tree olie. Het is meteen herkenbaar in dit masker, vind ik. Maar al bij al ruik je een soortement van verse, ietwat gepimpte mayonnaise. Het is ook een vers masker, dus dat wil zeggen dat je het in de koelkast moet bewaren en binnen de twee weken moet gebruiken.

En dat deed ik. Of het hielp? Best wel. Het is geen wonderproduct waaronder al mijn pukkels spontaan bezweken, maar het had weldegelijk een sterke invloed op de reeds bestaande pukkels (dankzij de ontsmettende en kalmerende werking) en ik kreeg er alvast niet méér puistjes van. Dus likey? Very much so. Ga ik het opnieuw kopen? Laat ons zeggen dat ik hoop dat het nooit meer zo ver komt, maar wanneer de nood het hoogst is ben ik bereid weer naar de knoflook te grijpen, jawel.

Te koop bij Lush voor €10,95.

11 Comments

 • 6 jaar ago

  Ik vind de geur van dit masker echt vreselijk! Ik ben wel helemaal fan van Brazened Honey en Love Lettuce! :love:

 • Annelien
  6 jaar ago

  ik vind knoflook net super lekker ruiken :’) nom nom nom

 • 6 jaar ago

  Klinkt wel goed. Als ik volgende maand in Amsterdam ben neem ik een potje mee.

 • 6 jaar ago

  kijk das nou een goede tip. Laat ik nou net over 2 weken naar de lush in Den Bosch gaan met 6 lege potjes.
  Ik heb momenteel nu zelf Ayesha, ook echt een aanrader.

  • 6 jaar ago

   Heb die op een VIP opgehad en oh my, die is inderdaad ook heel fijn! Zeker voor mijn droge huid. Moet ik ook eens een keer halen, nu mijn huid terug in normale modus is … :)

 • 6 jaar ago

  dit lijkt mij een fijn product;D

 • Chiara
  6 jaar ago

  Als ik een cyste heb vind ik het ook heel fijn om met een teentje knoflook over de plek des onheils te wrijven. Als je ’s ochtends braaf je gezicht wast is er niets meer van de geur te merken :)

 • 6 jaar ago

  Die klinkt heel fijn! De geur lijkt mij juist lekker haha. Ik hou wel van tea tree.

 • 6 jaar ago

  Ik wil deze ook wel eens proberen. Woopwoop.

 • 6 jaar ago

  Lijkt fijn ! Maskertjes van Lush heb ik nog niet geprobeerd.

 • 6 jaar ago

  Blij dat je het overleefd hebt ;D Je kan een vers maskertje tot 3 à 4 weken gebruiken, by the way. (Dat je niet OD’t aan knoflook.)

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close