Review: Born Lippy van The Body Shop

Joliette bestaat binnenkort een jaar, deze fotootjes maakte ik dan ook bijna een jaar geleden met mijn oude camera. Valt het op? ;) Deze review stond dus al héél lang gepland, maar het kwam er nooit van. Er was altijd iets nieuwer & spannender. Nu ik op reis ben en op voorhand alle artikels moest schrijven, stootte ik op deze oude foto’s. Leek me wel grappig er alsnog een artikel rond te schrijven.

Een review over die glossy Born Lippy balsempjes van The Body Shop, dus. Ze liggen al jaar en dag trouw in elke TBS boetiek. Toch heb ik er maar twee : Mango Peach en Raspberry.

Er is een reden waarom ik er maar twee heb : de verpakking. De balsem zit namelijk in een potje, waardoor het 1) niet erg hygiënisch is, maar dat vind ik niet zo erg 2) ongemakkelijk zijn, omdat je dan of met een kwastje moet knoeien of met een vieze vinger zit – maar ook dit valt nog te overbruggen maar wat ik écht niet te doen vind is 3) ik kan er gewoon niet in met m’n lange nagels! Plus, er kruipt altijd product onder m’n nagel wat ik verschrikkelijk smerig vind.

Deze potjes blijven dus al een hele tijd zo goed als onaangeroerd in m’n makeup-lade liggen. Zonde, want de formule van de balsem is best fijn. Hij is behoorlijk vloeibaar en smeert lekker uit, heeft een fijne werking maar een iets te prominente geur/smaak naar mijn mening. De kleurtjes zijn tof, maar doen niet zo heel veel op je lippen. Toch vind ik deze mooi om te dragen.

swatches

Ah, ik slinger heen en weer van love naar hate voor deze Born Lippies! Vind ik deze balsems hun €7 waard? Ja! Als ze in een tube zouden zitten. Nu vind ik ze veel te onhandig. Please, TBS, can we have this in a tube? *puppy eyes*

Heb jij van deze balsems? Wat is jouw ervaring? Heb je een favoriet?

De Born Lippy Lip Balm is in verschillende kleuren en smaken te koop bij The Body Shop boetieks voor zo’n €7 per stuk. De doosjes bevatten 10ml product.

Meer Joliette

22 Comments

 • lysette
  7 jaar ago

  Ik heb deze ook en vind het een erg lekkere lipbalm.

  TIP: je moet met de achterkant van je vinger uit het potje pakken, dan komt het niet onder je nagel..

 • 7 jaar ago

  Ik heb ze ook en ben er niet zo weg van, ik heb de smaak: pink guava.
  trouwens, volgens mij zijn de born lippy’s 5 euro :bloos:

 • 7 jaar ago

  @ lisa & @ lija Goede tips, dames – thx!

 • Lija
  7 jaar ago

  Ik wilde net dezelfde tip geven als Lisa! Een vriendin van me doet dat ook en het is echt handig! Zelf heb ik nu ook weer lange nagels (als er eentje afscheurt, knip ik ze direct weer allemaal kort) en dat is ook erg lastig met Rosebud bijv. Maar als ik het met de bovenkant doe, wil het perfect! Je kan dan zelfs beter ‘doseren’.

 • .Lisa
  7 jaar ago

  Ik heb ook vrij lange nagels, en mijn lievelingsbalsem zit ook in een potje.
  Ik haal de balsem er dan altijd met de bovenkant van mijn nagel uit.
  Dus dan zit de balsem òp mijn nagel, i.p.v. onder mijn nagel.

 • 7 jaar ago

  Ik heb er 3, en ik ben er heel blij mee. :love:
  Maar je hebt wel gelijk hoor van die lange nagels, ik heb er nu ook wat langere nagels en er komt van de lipbalm achter men nagels, heel irri :D
  .-= CommentLuv link : Carlo di Roma featuring black =-.

 • 7 jaar ago

  Ik heb er geen ervaring mee maar ze zien er mooi en fijn uit. Dat ik dan met m’n vinger in ’t potje zou moeten wroeten neem ik geloof ik maar voor lief :)

 • Mandy
  7 jaar ago

  Ik vind ze super! Maakt me niks uit dat ze in een potje zitten haha

 • 7 jaar ago

  Ik heb die raspberry, maar nog in de hele oude verpakking. Een tinnen blikje. Ik vind m heerlijk, ik heb m al jaren en hij gaat maar niet op hahaha.
  .-= CommentLuv link : Winnen! Cheek-Y-Lips In de Watten =-.

 • 7 jaar ago

  Ze klinken erg fijn! jammer dat je er met je nagels in moet :(
  .-= CommentLuv link : I won! =-.

 • 7 jaar ago

  Balen dat dat niet werkt met je lange nagels :( Ik vind potjes altijd wel fijn, ben eig. niet zo’n fan van tubes hoewel dat eig. veel hygienischer is xD

  x Martine
  .-= CommentLuv link : Im going to London! =-.

 • 7 jaar ago

  De drie ergernissen die jij opnoemt heb ik ook!
  Vind het zo vies als het onder mijn nagels zit!

  Helaas. Moest ’t in een tube zitten zou ik het zeker kopen!
  .-= CommentLuv link : Wishlist blog H en M =-.

 • 7 jaar ago

  Heb er 1 die ik erg fijn vind. Ze zijn lekker vettig en shiny :)

 • 7 jaar ago

  Ziet r mooi uit, maar idd vervelend dat t potjes zijn.

 • 7 jaar ago

  Ik heb er geen. :) Om de een of andere reden zijn er altijd andere producten die ik liever koop dan deze lip balms. :)

 • 7 jaar ago

  ze zien er wel goed uit!
  .-= CommentLuv link : Binnenkijken bij Lady GaGa ! =-.

 • 7 jaar ago

  Ik vind potjes júíst fijn eigenlijk! :P

 • 7 jaar ago

  Ze zouden inderdaad handiger zijn in een tube, maar ik vind die potjes wel echt heel erg cute! Ze klinken verder erg fijn trouwens ;)

 • 7 jaar ago

  Ik vind potjes ook nooit zo fijn en pak ze ook niet zo snel, maar verder klinkt het wel goed!
  .-= CommentLuv link : Catrice caramé bronzer =-.

 • 7 jaar ago

  ik heb ze niet, maar voor mij klinken ze heel fijn, heb toch geen lange nagels. :P

 • 7 jaar ago

  Jammer van het potje.. :(
  Ik vind het namelijk ook vinden als het in een tube of stickje zit.
  Anders komt het inderdaad allemaal onder mn nagels, en dat is zeker vies :(
  Helaas. Maar ik hoop dat TBS Ze nu in een tubetje doen :P
  .-= CommentLuv link : Column- Twilight =-.

 • 7 jaar ago

  Jammer dat ze in een potje zitten, ze klinken wel erg fijn! :O
  .-= CommentLuv link : Tag- Who does it best =-.

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close