Menu & Search

Review: BioSilk Silk Therapy

Je zou denken dat ik zo onderhand wel genoeg haarverzorging heb. True that. Maar hey, the heart wants what the heart wants. Om even dramatisch te schetsen dat ik gewoon heel erg zin had om de BioSilk Silk Therapy te kopen en te proberen. Het spul wordt royaal gehyped, en dan word ik nieuwsgierig. (Schaap? Moi? Mogelijk …)

Deze Silk Therapy is een waterachtige substantie die je haren glad en glanzend maakt. Geen fluff, geen statische coupe winter, gewoon mooi en zacht. #ilike Maar wat ik heel stiekem nog het leukst vind? De geur! Deze lotion is sterk geparfumeerd en ruikt een beetje ouderwets – à la n°5. Kan voor sommigen een groot struikelpunt zijn, dus zéker even proberen of je ’t wat vindt voor je ermee naar de kassa walst.

Nog een mogelijke afknapper:  het flesje is echt heel erg klein. Maar je hebt echt het kleinste beetje van de Silk Therapy nodig om je haar mooi te krijgen.

Al bij al heel blij dat ik een flesje van dit fijne wondermiddeltje gekocht heb. Absoluut een aanrader.

Ik kocht een klein flacon van 50ml voor zo’n €19 bij Douglas Rotterdam. In Antwerpen te koop bij YOUR Concept Store. (Kloosterstraat)

17 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. 10 jaar ago

  Moet je er wel bij vertellen dat je zelfs met het kleinste flesje erg lang kunt doen. Aangezien je maar een druppel nodig per keer nodig hebt ;) (Waarschijnlijk iets meer bij lang haar).

  Ik hou van dit product! Na het wassen wrijf ik het er in, dan fohnen, dan nog druppel door haar heen, even laten intrekken/opdrogen en dan mijn haar bewerken met stijltang. Mijn haar zit de hele dag goed, ruikt super lekker en glanst.

  Jup. Dit is nou zo’n product waar ik niet meer zonder mee kan.

 2. 10 jaar ago

  Hij klinkt wel als een fijn product! :D

 3. 10 jaar ago

  Hij viel mij nogal tegen helaas. :(

 4. 10 jaar ago

  Ik wou hem eerst ook kopen, ik had de laatste tijd zo veel last van droog haar. Ik ben ook naar de douglas gegaan, maar ik heb hem laten liggen. Ik heb nu een fijne combinatie van shampoo en conditioner gevonden, en mijn haar is al een stuk minder droog.

  • 10 jaar ago

   Hydrateren doet hij niet, dan zou ik echt voor een olie gaan. (Mijn fav: Essence Absolue van Shu Uemura) Dat is wel een voordeel aan dit serum: voelt superlicht aan, maakt je lokken absoluut niet vet of zwaar.

 5. Yv
  10 jaar ago

  Ik vind die heeeeel fijn! Je hebt er maar een beetje van nodig, doet echt lang met zo´n verpakking!

 6. 10 jaar ago

  Deze is echt héérlijk!!

 7. 10 jaar ago

  Lijkt me erg fijn, dit wordt het volgende serum wat ik ga proberen!

 8. 10 jaar ago

  Ik vind hem wel ok maar snap de holy grail niet helemaal en de geur vind ik ook niet lekker :p maar idd ik hou niet van sterk geparfumeerde producten.

 9. 10 jaar ago

  Ik heb deze nog steeds niet geprobeerd *bad beautyblogger* maar dat komt misschien ook doordat ik zoveel fijne serums/oliën in mijn verzameling heb dat ik bang ben dat deze er niet aan zal tippen (dat het enkel de hype is) en dan is het toch weer weggegooid geld he ; )

 10. 10 jaar ago

  Dit is echt mijn aaallll time favoriete haarserum!

 11. 10 jaar ago

  Ik heb het ook en merk geen verschil met andere serums die ik bezit.
  Vind zelfs dat de haar serum van de action (de goedkoopste die ik heb) voor mijn haar zelfs het beste werkt.

  • mieke
   10 jaar ago

   jep, die v action heb ik ook érg lang gebruikt! Maar gezwicht voor de biosilk want die geur is geweldig. Doet me altijd denken dat ik récht van de kapper kom. Trouwens, mn haar is nu echt statische toeren aan het doen, en het serum houdt het echt waar het moet! Ik kan niet zonder :)
   Enne, ik doe gemiddeld zo’n jaar met t flesje, en ik heb érg lang haar en gebruik het elke dag… Dus, prijs waard!

 12. 10 jaar ago

  Klinkt goed ! :D

 13. 10 jaar ago

  Ik ben benieuwd naar de ingredientenlijst, want mn haar kan niet zo goed tegen siliconen. De prijs gaat nog wel, het is idd een klein flesje, maar ik kan me wel voorstellen dat je er lang mee toekomt :).

 14. 10 jaar ago

  Lijkt mij ook heel erg fijn!
  x

 15. 10 jaar ago

  Hijs echt heeeerlijk he!
  En idd, vooral de geur.. :yes: