Quick Review: Lush Bubblegum

De Lush boetiek in Antwerpen staat op een gevaarlijk centraal punt en ik kan het niet laten om er af en toe binnen te springen om de vrolijke geuren & kleuren te gaan opsnuiven. Mijn budget laat het niet toe, maar zo heel af en toe sukkel ik toch tot aan de kassa. En daar ontdekte ik deze lipscrub …

Hij is compleet onweerstaanbaar : mooi roze en geurend naar Snow Fairy, de zoetste en meest ‘roze’ geur die je je kan bedenken. Ok, je kan zélf een lipscrub maken met wat olie en wat suiker, maar deze Bubblegum is gewoon zoveel leuker! Ik heb hem dus gekocht. En sindsdien staat hij mooi te wezen op mijn opmaaktafel. Hij is bijzonder makkelijk in gebruik : gewoon een beetje op je vinger nemen en er zachtjes je lippen mee masseren. Het gevolg zijn zachte lippen met een tijdelijke rozige gloed door het scrubben. Oh, en de heerlijke smaak van Snow Fairy natuurlijk (want daar doe ik het stiekem gewoon voor)!

plus : de smaak, de kleur, de werking, gaat eeuwen mee
min : de prijs

Heb jij één van de andere smaken? Wat vind je daar van?

De Bubblegum Lip Scrub is te koop bij Lush boetieks en on-line voor €8,95 Er zijn nog twee andere smaken lipscrub : Mint Julips en Sweet Lips.

Meer Joliette

20 Comments

 • 6 jaar ago

  Oeps! Haha.

 • Yara
  6 jaar ago

  Hahahah omg! Lees dit artikel weer doordat je een link zette in: http://www.joliette.be/?p=8986#more-8986
  kom ik hier ’n reactie van mezelf tegen, waarin staat dat ik 10 euro het toch echt niet waard vind,

  laat het nu net zijn dat ik vandaag nét lipscrub van Lush gekocht heb… ;)

  Toevallig XD

 • 7 jaar ago

  Hij lijkt me echt fiiiiiiiijjjjjjjjn!<3
  x

 • Yara
  7 jaar ago

  Hij ziet er zo lekker uit!! :)

  zou graag een lipscrub hebben, doe het nog steeds met de ‘tandenborstelmethode’ werkt voor mij redelijk goed.

  maar zoveel geld voor een potje, dat maar 1 jaar houdbaar is?
  waarschijnlijk heb je hem dan nog niet eens leeg?

  nee, dat is me het toch niet waard ( maaaar kijk dan hoe lekker hij er uit ziet :luv: )

 • sasha
  7 jaar ago

  een lipscrub voor 10 euro? yeahhh… maybe next… life:)
  btw, gebruiken jullie allemaal lipscrubs? ik heb dat nooit nodig gehad… maar mss omdat ik labello verslaafd ben en heb dus nooit velletjes?

 • 7 jaar ago

  Op de hoek van de Keizerlei. De Meir afwandelen richting station en dan zit de Lush winkel aan je rechterkant. :)

 • 7 jaar ago

  ooo ziet er super mooi uit!
  .-= CommentLuv link : #83 Long Lasting Hema =-.

 • 7 jaar ago

  Oh deze vind ik zo fijn! Wel wat aan de dure kant voor een klein potje maarja, het is zo lekker ;)

 • 7 jaar ago

  :bloos: Ik blijf bij de suiker en olie methode. Ik koop liever wat anders voor dat geld :bloos: Maar ik kan de aankoop wel begrijpen ;)

 • 7 jaar ago

  Ziet er echt cute uit! Maar een vraagje waar is die Lush winkel ergens in Antwerpen?
  Kusjes

 • Andrea
  7 jaar ago

  Die ziet er zoooo leuk uit , het lijkt echt heerlijk maar de pris en voor zon mini potje vind ik minder
  ik begrijp dat het niet lang houdbaar is en dat je lang ermee kon gaan

  houdbaar

 • 7 jaar ago

  Prijs is inderdaad niet echt goedkoop, maar als ie eeuwen meegaat…?:P Ach, zal het niet snel kopen, gewoon omdat ik het zelf kan maken. :)
  .-= CommentLuv link : Mijn Stash! =-.

 • 7 jaar ago

  Ziet eruit om opp te eten!:))

 • 7 jaar ago

  Die heb ik ook. :love: De textuur is inderdaad helemaal anders – de lipscrub van In De Watten vind ik iets zachter en werkt ook na het scrubben verzorgend … zeker een aanrader als je het mij vraagt!

  Deze van Lush werkt iets sneller vind ik, omdat die van IDW iets lastiger uit te smeren is. Maar die van IDW is dan weer verzorgender. Ik heb ze allebei en gebruik ze afwisselend – het is gewoon even zien wat ik op dat moment wil : snelsnel of extra verzorgend :)

 • 7 jaar ago

  Ik heb de lipscrub van indewatten, ook heerlijk smaakje! :P En de substantie daarvan lijkt precies iets harder dan die van lush (als ik het goed zie op de foto uiteraard), waardoor je er mss net iets langer mee doet… :P

 • Cindy
  7 jaar ago

  Ik heb hem ook en ik vind hem echt niet fijn! Ik heb áltijd last van superdroge lippen met veel velletjes. En die Bubblegum scrub zorgt alleen voor meer velletjes >< Dus dat was zonde van m'n geld.

 • 7 jaar ago

  Heb hem gisteren nog gebruikt, zalig smaakje! :luv:
  .-= CommentLuv link : Favorites Mei 2010 =-.

 • Margot
  7 jaar ago

  Oke het is expensive, maar het is zo zalig! Vrolijkheid in een potje. En je doet er lang mee. :love:

 • 7 jaar ago

  ik heb geen lipscrub van lush en zal er ook nooit een aanschaffen. veel te duur voor een potje suiker. ze zijn wel leuk overigens

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close