Menu & Search

ProNails – 156 Clash Couture

De zomer vraagt om felle nagellak. Alle mogelijke koraaltinten doen het bijzonder goed rond deze tijd van het jaar, maar jullie kennen mij: ik hou van een blauwe lak. I just do. Toen de Clash Couture collectie van het Belgische ProNails voorbij kwam in mijn inbox, zweer ik dat ik tien centimeter vooruit schoof op mijn bureaustoel. "De ProNails Clash Couture zomercollectie combineert flashy neontinten met koele pastels en futuristische metallics." Wel ...


info:

bij ProNails salons
€14,95

DDe zomer vraagt om felle nagellak. Alle mogelijke koraaltinten doen het bijzonder goed rond deze tijd van het jaar, maar jullie kennen mij: ik hou van een blauwe lak. I just do. Toen de Clash Couture collectie van het Belgische ProNails voorbij kwam in mijn inbox, zweer ik dat ik tien centimeter vooruit schoof op mijn bureaustoel. “De ProNails Clash Couture zomercollectie combineert flashy neontinten met koele pastels en futuristische metallics.” Wel …

De collectie bestaat uit nagellak en gels, allerlei stickers en nail art attributen en wordt gebruikt en verkocht in ProNails salons. Dankzij een (bijzonder korte) periode van gelnagels ben ik echter tot de conclusie gekomen dat ik echt wel meer een nagellak soort van vrouw ben. En ik viel als een blok voor de kleur die dezelfde naam draagt als de collectie, Clash Couture (nr. 156). Ik zou het een zeemeerminblauw noemen, maar ik heb het even zo ongelooflijk gehad met alles mermaid & unicorn, dat ik voor de langere beschrijving ga: een romig irisblauw met fuchsia microshimmer voor een subtiel duochrome effect. Lakt lekker, maar heeft minstens twee lagen nodig. Heeft gemiddelde droogtijd. Houdt gemiddeld. Deze kleur is volledig nieuw in mijn (toch wel aanzienlijke) collectie van blauwe nagellak, dus dat an sich maakt van Clash Couture een begeerlijk lakje. Daarnaast is er niets mis met de formule, die is net zoals ikzelf lekker gemiddeld en dat is helemaal ok. <3

swatches

De foto’s hieronder zijn 2 lagen + top coat.

Save

Save

Save

Save

2 Comments

  1. Lisa
    5 jaar ago

    Mooi!

  2. 5 jaar ago

    Wat een gaaf kleurtje!