Menu & Search

Prime time: M.A.C. Strobe Cream

Ik vind het altijd spannend om producten te testen die andere Bbloggers uitroepen tot Holy Grail. Gezonde benieuwdheid, ontdekkingszucht en érgens ook de stiekeme hoop dat het tegenvalt (en ik een beter product ken)? Check! Laat ons het bitchgehalte van dat laatste negeren –  kom, we zijn vrouwen onder elkaar: een béétje concurrentie is ons niet vreemd, toch?! – en meteen overschakelen naar de review van één van mijn nieuwste make-upjes.

De Strobe Cream laat zich niet vangen op foto. Toch niet door mijn camera. Dus dit is as good as it gets. Zie je de subtiele glans?

Of ja … is het wel een make-upje? De Strobe Cream van M.A.C. is in feite een hybride product: een verzorgingsproduct dat ook als make-up fungeert en/of een make-upproduct dat ook verzorgt. Zoiets. Deze crème breng je aan onder je foundation voor een dewy finish. Niets geen glitters maar wel een subtiele parelmoeren waas die imperfecties sublimeert en de huid een frisse, jonge glow geeft. Z’n textuur – hallo hydratatie – maakt de Strobe Cream perfect als foundationprimer omdat die beter zal hechten en makkelijker (egaler!) aanbrengt. De boel blijft ook langer zitten. #fijnfijnfijn

Het subtiele maar effectief aanwezige effect maakt deze crème voor velen een absolute must-have. En ja, ik ben ook fan. Doe mij maar een grote tube van 50ml, plz! (Of 100ml? 200? Waarom maken ze die dingen niet groter?!)

Vast plekje op m’n make-up tafel.

♥♥♥

€31 voor 50ml, ook verkrijgbaar in tube van 30ml
te koop bij M.A.C. stores & counters (adressen)

Dupe? Soap & Glory Hocus Focus (artikel) komt in de buurt, maar is meer vloeibaar & minder hydraterend.

Heb jij hem ook? Wat vind jij?

22 Comments

 1. Els
  10 jaar ago

  Ik gebruik MAC Prep&Prime (de originele: ik ben die-hard) en deze bevat ook een glansje en zorgt voor een langere ‘draagtijd’ (is dit een woord?) van je make-up. Denk dus dat ik dit maar aan me voorbij laat gaan!

 2. 10 jaar ago

  Definately Wishlist material :)

 3. 10 jaar ago

  Haha! ‘ stiekem hopen dat je zelf iets beters kent’ Love it! :evil:

 4. 10 jaar ago

  Uw kritische kijk bij holy grails is zooo herkenbaar :D

 5. Yv
  10 jaar ago

  Hoe is de glow in vergelijking met That gal van Benefit?

  • 10 jaar ago

   Helemaal anders qua feel. Het effect is ook iets anders, That Gal geeft een frisser, wakkerder effect vind ik – Strobe Cream is dewier en sexier.

 6. 10 jaar ago

  Heb hem ook, maar nog niet zo vaak gebruikt. Morgen toch maar is terug bovenhalen :-)

 7. 10 jaar ago

  Ik heb hem zelf ook maar als primer doet hij minder dan andere primers, dus ik gebruik hem enkel voor de glow en extra hydratatie. Geweldig fijn en mooi effect ^^

 8. 10 jaar ago

  Klinkt goed! Zou ‘m graag is willen proberen. Álles voor die healthy glow, eh ! :D

 9. 10 jaar ago

  Ik ben er wel benieuwd naar;D

 10. 10 jaar ago

  Ik heb hem niet, maar wil hem nu wel! Ik geloof trouwens dat ze niet enkel een cream hebben, maar ook een liquid, voor mensen met een vettere huid.

 11. 10 jaar ago

  Misschien toch eens van dichterbij bekijken als ik binnen twee weken naar Mac Antwerpen ga :)
  Lijkt hij op Eyeko’s moisturizer (roze potje)? Want dat heb ik al…

  • 10 jaar ago

   Die heb ik nooit gehad, dus kan niet vergelijken.

 12. 10 jaar ago

  Klinkt heel fijn! Maar zou de textuur van de Strobe Cream ook geschikt zijn voor de wat eh… ‘vettere’ huidjes onder ons? :3

  • 10 jaar ago

   Ik heb zelf echt een droge huid, dus ik durf het niet zeggen… Misschien een x gaan proberen in-store en zien wat het geeft?

  • Carmen
   10 jaar ago

   Ik heb zelf een gemengde huid en ik vind hem te vet om echt over je gehele gezicht uit te smeren. In ‘drogere’ huidperiodes meng ik hem wel eens door een tinted moisturiser of foundation. In de zomer erg mooi als highlight!

 13. C_Justine
  10 jaar ago

  Hmm je hebt me nieuwsgierig gemaakt! Als mijn huidige primer op is zou ik deze wel eens durven proberen! :)

 14. 10 jaar ago

  Heb hem ook maar gebruik hem veel te weinig. Toch maar eens boven halen denk ik :)

 15. 10 jaar ago

  Hier ben ik benieuwd naar! Misschien dat ik hem binnenkort ook wel koop :)

 16. 10 jaar ago

  nog niet getest :)

 17. 10 jaar ago

  Wat raar, ik heb hem ook, maar in een andere verpakking van 50 ml, hij is wel wat ouder :). Hij is heel erg fijn hé, en de ingredienten zijn echt goed!

 18. 10 jaar ago

  Hmm, bij mij zit hij dus nog altijd in een zakje in een ‘to review’ bak. Ik schaam me diep.