Menu & Search

Preview: Zadig & Voltaire – This is her! & This is him!

Deze nazomer wordt druk qua parfum releases – ik drop gewoon efkes een naam … LOUIS VUITTON, voilà, that happened – dus ik gebruik deze stilte voor de storm om jullie een kleine preview te geven van wat hoogstwaarschijnlijk mijn favoriet van de komende releases wordt én ik durf te opperen mogelijk één van mijn favoriete parfums tout court: This is Her! van het Franse Zadig & Voltaire. De mannelijke variant, This is Him! ruikt ook heerlijk op mijn huid en ik layer de twee graag over elkaar voor een interessante diepte en vaaglijk unisex geur met overtuigde neiging naar masculine.

Beiden zijn gecomponeerd rond een basis van sandalhout, signature Zadig & Voltaire. Ze zijn complementair maar tegelijkertijd tegenpolen. This is Her! (door Sidonie Lancesseur and Michel Almairac) ruikt tropisch met noten van Arabische jasmijn, benzoïne, veel vanille en een drydown van wat ik niet anders kan interpreteren dan de wandeling tussen het vakantiehuisje en het strand: kokos, jasmijn, tropisch hout en de zon op gebruinde huid. This is Him! (door Nathalie Lorson and Aurélien Guichard) is een meer oriëntaalse geur: wierrook, peper, pompelmoes, leder.

[…] a balance of something really clean and something darker, more mysterious.”

– Cecilia Bönström, artistic director bij Zadig & Voiltaire

zadigvoltairepromopic

De flacons staan al enige tijd op mijn bureau – ik spray er te veel van, met als uitvlucht dat ik de geur moet interpreteren ‘voor de blog’, maar ik gebruik te veel van en te vaak en ga niet meer buiten zonder #addict – en daar staan ze goed. Mooi, vooral. Ik hou van de vormgeving, de vibe, de parfums op mijn huid, … lieve lezer, This is Love!

Wordt verwacht tegen 12 september 2016.

samples

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

4 Comments

  1. 6 jaar ago

    Ik ben die This is her! aan het testen voor Goed Gevoel en man man man, wat een toppertje!

  2. 6 jaar ago

    Ben curieus!