Menu & Search

(P)review: M.A.C. Sheen Supreme lipsticks

Op vijftien oktober komt M.A.C. met ‘Seasonably Supreme‘, een nieuwe (permanente) collectie lippies.  De Sheen Supreme lipsticks hebben een rijke pigmentatie, felle kleuren, zijn romig en … superglossy. Ik testte twee kleuren uit in avant première.

Ze zijn glossy, alright – maar tegelijkertijd zijn het echt wel lipsticks. De dekking is top, en er is in de verste verte geen stickyness te bekennen. Deze lipsticks zouden ook verzorgen, maar daar merk ik niet bijster veel van. Ze drogen niet uit, maar gaan velletjes niet tegen, zegmaar. Ze voelen wel heerlijk zacht aan op de lippen.
Qua houdbaarheid zijn ze niet geweldig, zoals te verwachten valt van een verzorgende glossy formule. De kleur hecht zich mooi, maar de gloss is vergankelijker. Na een drietal uur – soms sneller, soms trager – moet je heftig bijkleuren. Met één laag heb je echter genoeg. Op die manier kan je d’r wel even mee doen. Maar ze smeren lekker weg, dus de verleiding is groot vaker te gaan stiften …

Waarom moet je deze lipsticks?
Voor de glossy finish, de fijne textuur, het feit dat ze supermakkelijk aanbrengen (smelt als boter op je lippen – echt <3), omdat ze dezelfde heerlijke M.A.C. vanillegeur hebben en omdat de pigmentatie top is.

Waarom laten liggen?
Niets voor jou als gloss niet je ding is. Ook geen must-have als je echt urenlange houdbaarheid eist. Of wanneer je makkelijk last hebt van lipstick die in de fijne lijntjes rond je lippen kruipen (en weigert lippotlood te gebruiken).

De Sheen Supreme lipsticks zullen verkrijgbaar zijn in veertien kleuren. Ik testte ze in Happy Hibiscus en Korean Candy.

Foto’s met één laag lipstick.

Happy Hibiscus houdt het midden tussen baby-roze en lila, en is … wit! Lijkt me prachtig bij bleke huidjes en platina-blonde haren, maarrrrr niet echt mijn kleur, dus. Korean Candy daarentegen is perfect! Dit oranje-roze met hint van peachy roze heeft zich gebombardeerd tot mijn got-to lipstick van het moment. Love de kleur, love de formule. (In zijn genre.)

Er zijn een paar kleuren in deze collectie die op m’n wishlist staan. Maar daarover binnenkort meer.

17 Comments

 1. 11 jaar ago

  Rood staat je echt enorm mooi?

 2. Jessica
  11 jaar ago

  Die koraalkleurige staat je wel erg mooi!

 3. 11 jaar ago

  Wow – die oranje Korean Candy kleur is heel leuk!
  X Nathalie

 4. 11 jaar ago

  Wow, Korean Candy is moooooi!

 5. 11 jaar ago

  Ah de oranjekleur staat je echt heel erg mooi! De witroze doet me erg denken aan te zeer ingesmeerde Britse kinderen die met t-shirt en al moeten zwemmen.

 6. 11 jaar ago

  Korean Candy is echt prachtig! *wauw*
  Staat je ook erg goed!

 7. 11 jaar ago

  mooie tinten :D

 8. 11 jaar ago

  Die oranje is echt mooi! Staat je prachtig. Die lichte vind ik persoonlijk iets minder…

 9. 11 jaar ago

  Thx! :)

 10. 11 jaar ago

  Korean Candy staat je suuupergoed !!

 11. 11 jaar ago

  Korean Candy staat je super!

 12. 11 jaar ago

  Korean Candy vind ik echt heel mooi (staat je ook goed!) Happy Hibiscus vind ik niet echt mooi..

 13. Natalia
  11 jaar ago

  Oooh, me like! Met de oranje sta je supergoed!! De roze, tjah, volgens mij kunnen niet veel mensen daarme weg, ik zeker niet!

 14. 11 jaar ago

  Korean Candy is prachtigggg!

 15. Jessie
  11 jaar ago

  hmmm de linkse doet me iets te veel aan mijn skivakanties als 14/15-jarige denken waarop ik té vlijtig met mijn Hema-lippenbalsem aan de slag ging..
  de rechtse is echt gorgeous <3

 16. Korean Candy vind ik van deze twee ook duidelijk de mooiste. De andere is…njah…so eighties!