Menu & Search

(P)review: M.A.C. Fashion Flower – Aqua, Free To Be, Growing Trend

Zoals ik in het vorige artikel over de M.A.C. Fashion Flower collectie al vertelde heb ik Aqua en Free to Be reeds in m’n M.A.C. palette. Wel zo handig dus, om even te swatchen & reviewen voor jullie. Van de lipstick Growing trend heb ik een sample, dus het werd een threesome.

boven: Aqua – onder: Free to Be

Beide oogschaduws hebben een matte finish. Dat maakt ze tof om een neutrale ooglook mee te spiken voor een beetje meer kleur en ‘oomph!’ na een dag @ work, of gewoon voor zo. Dat is toch hoe ik het doe. Ben namelijk niet zo’n held als het op gekleurde oogschaduw aankomt.
Aqua is een matte pastel blauw, dus niet de makkelijkste kleur om mee te werken wegens een beetje krijtig. (Kan ook niet anders.) Daarom breng ik hem het liefst aan met een stijver penseel of – niet gillen – een sponsapplicator. Dan is hij gewoon het mooist. Free to Be breng ik dan weer aan met een meer fluffy penseel, omdat ik in het geval van koraalroze liever voorzichtigjes opbouw dan meteen voluit te gaan. De kleur heeft namelijk een hoog junk-gehalte als je het fout gebruikt.

Deze twee behoren tot mijn favorieten, dus ik raad iedereen zeker aan er een kijkje naar te nemen. Je hoeft er niet meteen voor naar de M.A.C. store te rennen bij de release van Fashion Flower, want ze zijn permanent. In de Fashion Flower collectie hebben de oogschaduws een imprint van bloemetjes, maar qua kleur zijn ze hetzelfde. De formule kan iets anders zijn, maar niet dramatisch.

ssswatch!

Growing Trend heeft een ‘Amplified Creme’ finish, mijn favoriet onder M.A.C. lipstick formules. Droogt de lippen niet uit, dekt mooi en geeft een mooie glow. Brengt makkelijk aan (smelt als boter op de lippen) en blijft lang zitten. Qua kleur is de lipstick voor mij (NW20 in foundation) net iets te donker om compleet nude te zijn. Geen makkelijke kleur, dus check eerst in de winkel op je lippen of hij je staat!

18 Comments

 1. 1 maand ago

  سنجش تراکم استخوان تهران آکادمی جزو برترین و
  مدرنترین مراکز سنجش تراکم در استان تهران
  می باشد که با کادری مجرب آماده ارائه خدمات تخصصی به شما عزیزان می باشد.

 2. 11 jaar ago

  Prachtvrouw! De lipstick staat je echt geweldig! Bij mij zou het er veeeeel minder goed uitzien!

 3. Evelyn
  11 jaar ago

  Ik comment helemaal niet veel bij jou. Zo stom eigenlijk, ik vind jou zo leuk!

  • 11 jaar ago

   Aw, thx. :) Leuk dat je comment, maar veel leuker dat je ons leuk vindt, ha! ;D (Ik <3 lurkers too.)

 4. 11 jaar ago

  Free To Be vind ik prachtig, en de lipstick ook :luv: :luv:

 5. 11 jaar ago

  Mooie lipstick!

 6. 11 jaar ago

  Zo’n mooie oogschaduwkleuren ! Ik zou er eigenlijk zelf nooit op komen om deze te gebruiken. En je ziet er heel goed uit hoor, ook zonder foundation ;-)

 7. Liesbeth
  11 jaar ago

  Ziet er heel goed uit, krijg van de kleurtjes een zomers gevoel van B)
  En jij ziet er ook heel goed uit, zelfs zonder foundation ;)

 8. 11 jaar ago

  De oogschaduws vind ik erg mooi :D

 9. 11 jaar ago

  Die oogschaduws zijn mooi!
  Die lipstick is ook mooi, maar dan moet ie je wel staan denk ik!
  Jou staat ie goed hoor!

 10. 11 jaar ago

  Whow… wat mooi!

  Free to Be is erg mooi zeg. En de lippenstift ook :) Me wants very much :)

 11. 11 jaar ago

  Mooie oogschaduwkleurtjes! :)

 12. 11 jaar ago

  Hoog junk gehalte XD

 13. 11 jaar ago

  Wat een mooie kleuren oogschaduw! Vooral Free to be vind ik gorgeous. <3

 14. 11 jaar ago

  De twee oogschaduws vind ik erg mooi! De lipstick iets minder, bruin is niet zo mijn kleur :) maar staat jou erg goed.

 15. 11 jaar ago

  Aqua vind ik heel mooi. De kleur lipstick zou ik niet kunnen dragen vanwege mijn nog-lichter-dan-nw/nc15 kleurtje ;)