Preview: Essie spring 2011

Het is volop winter – de eerste sneeuw is alweer een tijdje gesmolten en de wind giert razend door de schrale takken van zielig kale bomen – maar op de blog van Beauty Queen ontdekte ik al een klein beetje lente: de voorjaarscollectie van Essie. Absoluut delish! Het zijn de zoetste lentekleurtjes zoals we ze van Essie gewoon zijn. Ik ben zo benieuwd naar de swatches! Maar voor nu zullen we het moeten doen met deze foto’s.:

(Klik voor de volledige versie.)

Lentebloemetjes Zo schattig! Een zoet palette.

Zijn ze niet om op te vreten?! Welke vind jij ’t leukst?

b r o n : Beauty Queen blog

Meer Joliette

13 Comments

 • 7 jaar ago

  Sand Tropez & Topless & Barefoot staan nu al in mijn denkbeeldige winkelmandje :D

 • 7 jaar ago

  Rechtsbovenin lijkt me super cute!

 • 7 jaar ago

  ik vind het leuke kleurtjes!

 • 7 jaar ago

  oeh wat een heerlijke kleurtjes!

 • 7 jaar ago

  Leuk! Ben benieuwd naar de swatches.

 • 7 jaar ago

  Oeh! Ik ben echt heel erg benieuwd!

 • 7 jaar ago

  Mooie kleurtjes!

 • 7 jaar ago

  Oooh, het ziet er als een mooie collectie uit! Vooral die lila kleur lijkt mij mooi :)

 • Veroniek
  7 jaar ago

  Ik vind alleen de blauwe niet zo leuk, de rest mag gerust mijn stash komen vervoegen!

 • xxxxBrenda
  7 jaar ago

  Lovely…

 • 7 jaar ago

  Linksboven lijkt me mooi!

 • 7 jaar ago

  Ik hou echt van pastelletjes dus vind ze allemaal mooi! :love:

 • Jessica
  7 jaar ago

  Oh mooi! Die paarse en roze en die beige links onderaan is ook mooi.
  Eigenlijk zijn ze allemaal mooi, alleen die blauwe lijkt me maar niks.

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close