PR Days – pt. II (Kipling sneak peek)

Ook ontdekt tijdens de PR days: een muur vol nieuwe Kipling tassen en accessoires. Ik nam snapshots van m’n favorieten – eigenlijk voor mezelf bij wijze van een wishlist (tja, ik :love: Kipling!) dus wederom iPhone foto’s … Maar soit. Lees verder voor een sneak peek van de komende collecties.

 

Deze crossbody tasjes kan je ombouwen tot clutch, superhandig. Ben er nog niet uit dewelke ik nu het leukst vind. Wit, roze of zwart? Hm …

Check de sleutelhangers, zo schattig! De tassen zelf zijn lekker stoer en toch elegant. Ben verliefd op de vorm maar ook zeker op het materiaal. Mijn ervaring met Kipling is dat de tassen al-tijd stevig en extreem duurzaam zijn, dus hoe fragiel deze faux snakeskin er ook uit zien: je kan d’r volgens mij met een tank over. :’)

Idem voor deze beauties. De grote vierkante is niet zo mijn ding, maar de kleine schoudertasjes des te meer. Elegant met een urban edge. Perfect, quoi.

Dit model vind ik echt hilarisch: het is een oversized buideltas met referenties naar de oldskool Kipling, met hetzelfde stevige canvas, maar deze keer net iets meer shiny en tja … met meer ballen. Ik weet niet goed hoe deze te dragen (als buideltas? als schoudertas?) dus doe mij maar dat kleine tasje achteraan.

Oh shit. Hoeveel crossbody tasjes staan er nu op m’n wishlist?   

De trolley is leuk om mee te overnachten. Achter de draaitafels, that is, want deze tas werd speciaal ontworpen voor vrouwelijke DJ’s. Boven de trolley, in een -duh – bijpassend motiefje: de festivaltas! Deze komt met een zakje dat blikjes koel houdt. Cool ding, hoor … Was wel een beetje schrikken van de print wegens behoorlijk in-your-face maar tja, we gaan niet in beige en baby-roze naar de festivals! Lijkt me super bij een jeans(short) + zwart of wit shirt. Durf je het toch niet aan? Ze hebben hem ook in grijze sweatstof.

Over grijze sweatstof gesproken, I love it! Op de Meir spot ik geregeld bijzonder fashionable Antwerpenista’s met zo’n relax grijze jogging, maaarrr als je beschikt een iets volumineuzer derrière is zo’n broek niet altijd de meest opportune kledingkeuze. Maar als tas? Yes please!

Voila. Dat waren mijn GSM foto’s van de komende Kipling collecties. Binnenkort hopelijk veel meer info, uitgebreide packshots en prijzen. Ik de info, jullie de info. Beloofd!

Zit er iets voor jou tussen?

9 Comments

 • 7 jaar ago

  Ik ben normaal helemaaaal niet dol op kipling, maar hier zie ik toch wel wat leuke exemplaren tussen zitten!

  Liefs Ilja

 • 7 jaar ago

  Mooi!

 • Margot
  7 jaar ago

  Clutches zijn mooi!

 • 7 jaar ago

  Sommigen zijn wel leuk ja :D!

 • 7 jaar ago

  Ik dacht altijd dat Kipling alleen lelijke, stevige lompe schooltassen maakte maar op deze foto’s staan een paar prachtige tassen!

 • sasha
  7 jaar ago

  amai Kipling heeft eigenlijk door wat hip is! chapeau! echt lush die tassen :love:
  btw iPhone flash!!! XD :lol:

 • 7 jaar ago

  Ja kipling is echt extreem stevig! Mijn eerste handtas ooit was eentje van kipling ( toen ik 12 was) en kheb ze een jaar of 3 intensief gebruikt gezien het mijn enige tas was en er was nog niks aan te zien. Daarna is de tassenverslaving begonnen en gebruik ik elke tas procentueel minder dusjah :p Zijn geld zeker waard!

 • 7 jaar ago

  ik zIe wel iets moois ja!

 • 7 jaar ago

  Ik zie hier wel een paar tassen die ik zou willen hebben ja XD

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close