Menu & Search
post-Japan post

post-Japan post

Bon. Een kort bericht om u te laten weten dat ik nog leef, lieve lezer. Yours truly is nog steeds rond en gezond. Zéér rond, in feite, met dank aan de Japanse keuken en mijn reizeigersfilosofie van ik-moet-hier-alles-in-mijn-mond-duwen-wat-ik-kan-want-ik-ben-hier-maar-één-keer, u mogelijk bekend… Hetzelfde geldt voor de kilo’s aan cosmetica die ik meebracht uit het land van de rijzende zon en mee naar mijn bloggershol sleepte. “Ik ben hier maar ene keer dus BUY IT ALL!” Enigszins schaamtelijk.

In mijn afwezigheid zijn er ook een aantal samples en collecties toegekomen om duimen en vingers af te likken, dus de komende weken hoop ik een vlechtwerk aan Japan- en non-Japan related blogposts te kunnen serveren. Maar ik ga eerst een maskertje leggen (één van de nieuwe van Caudalie <3) en mijn jetlag (en vreetkilo’s) wegdansen. Matane! x

Save

11 Comments

 1. 7 jaar ago

  Sushi in Japan = the dream! Allezja staat alleszins hoog op mijn lijstje :)

  • 7 jaar ago

   Amai, en die is daar ZO goed! Echt… wow… <333

 2. 7 jaar ago

  Oh you’re back! Ik ga je instagrammies missen! En jij Japan waarschijnlijk nog veel meer!
  Ik kijk al uit naar je posts (en naar mijn eigen vertrek naar het verre Japan uiteraard)

 3. 7 jaar ago

  Welcome back! Dit vergeet je nooit meer joh :-)

 4. 7 jaar ago

  Ben echt heel benieuwd naar de Japanse make-up die je hebt meegebracht! Exciting! Liefs

 5. 7 jaar ago

  Erg leuk zeg. Ik ben benieuwd naar de nieuwe productjes!

 6. Leuk! Ik ben erg benieuwd!

 7. 7 jaar ago

  Artikels om naar uit te kijken dus :) Welkom terug in het belgenland ;)

  • 7 jaar ago

   Danku! :) Ik mis Japan, maar ’t is good to be back…

 8. 7 jaar ago

  ik kijk er al naar uit!