Poll : to must-have or not to must-have …

Poll : to must-have or not to must-have …

Ik kwam op het idee voor deze poll door de recente M.A.C. To The Beach Collectie en het pronkstuk Marine Life. Maar deze vraag gaat niet enkel over deze collectie – ohnee! Zelfs niet alleen op het gebied van cosmetica, maar ook op het gebied van mode en accessoires. Ga jij voor het it-item, ook al is het niet écht 100% je ding? En … waarom (niet)?

[poll id=”10″]

20 Comments

 • 7 jaar ago

  Ik heb toch liever mijn eigen stijl, als ik het niet mooi vind koop ik het niet.
  Zonde van mijn geld XD
  :love: kusjes

 • 7 jaar ago

  Inderdaad, zoals suzanne zegt als ik het niet leuk vind dan koop ik het niet. Ik heb echt geen budget om dingen te kopen die ik niet leuk vind die daar dan toch maar gaan liggen :) Daarom heb ik ook bewust gekozen om niks van de to the beach collectie te kopen.
  .-= CommentLuv link : Wist je dat: lipstick =-.

 • 7 jaar ago

  Als ik het niet leuk vind dan koop ik het niet. Marine Life vind ik geweldig maar geen counter in de buurt :(

 • Isha
  7 jaar ago

  Ik zou het misschien kopen als ik het leuk vind, maar meestal ligt het daarna stof te vangen in mijn kast.
  Als ik het toch niets vind geef ik mijn geld zowiezo liever ergans anders aan uit.

 • 7 jaar ago

  Als ik een it-item tegenkom, zeker en vast dat ik het uittest! Maar als het echt m’n ding niet is, laat ik het dan liever liggen…
  .-= CommentLuv link : Essence “Nail Art Stampy Set” =-.

 • 7 jaar ago

  Nee! Dan is het zonde van mn geld als ik het wel koop maar niet ga gebruiken!
  Dan liever iets wat ik weet dat ik het vaak ga gebruiken maar geen Must have is! :)

  Leuke poll trouwens :D
  .-= CommentLuv link : Tip: Kwasten wassen methode =-.

 • 7 jaar ago

  Al die beautyblogs maken me gek :yey: Ik ga proberen om Marine Life nog te pakken te krijgen deze week, ik kon zaterdag jammer genoeg niet naar de Mac door een trouw. Hoop dat het nog lukt! :yes:
  En ja ik ben dus ook gevoelig voor al de hypes, de één al meer dan de andere natuurlijk, bij MAC bv heb ik het altijd moeilijk :luv:
  .-= CommentLuv link : Benefit Stash =-.

 • 7 jaar ago

  Ik moet eerlijk toegeven dat ik een enorme sucker ben qua limited editions en must haves, op de voorwaarde dat ik het product zelf ook leuk vind uiteraard! Wat heb ik aan een duur chanel lakje dat ik lelijk vind? Of aan een klompschoen dat ik afschuwelijk vind? Wat heb je aan een musthave als je het niet draagt? Kan je het evengoed laten liggen zodat anderen die het wel leuk vinden er van kunnen genieten. :)

  Maarreh.. Voor marine life ben ik toch gegaan hoor ^_^ prachtig dingetje en helemaal mijn kleuren! <3

 • 7 jaar ago

  Nee, ik koop wat ik zelf leuk vind.
  Vooral bijv. kleding. Als ik iets ga dragen omdat het ‘in’ is voel ik me er niet prettig bij en straal je dat uit. Draag je iets wat niet ‘in’ is en voel je je er happy in, straal je dat uit en zie je er beter uit.
  .-= CommentLuv link : Haarmaskers =-.

 • 7 jaar ago

  Ik koop alleen wat ik zelf mooi vind en wat bij mij past. Ik vind het doodzonde om van alles te kopen alleen maar omdat dat hip is. Sowieso ben ik een type dat qua kleding nooit de mode volgt en qua make-up doe ik ook altijd wat ik zelf leuk vind.
  .-= CommentLuv link : Mijn eerste EDM-bestelling =-.

 • 7 jaar ago

  Als een kip zonder kop achter om het even welke trend aanhollen is echt niet aan mij besteed. De bedoeling van make-up en kleren zijn voor mij dat ik er me goed bij voel en er zelfzekerder van word, en dat kan voor mij nu eenmaal niet met pakweg van die superopvallende schoudervullingen ala Rihanna of een lipstickkleur waarmee je me van kilometers ver ziet komen. Ik denk eerlijk gezegd dat mensen die letterlijk ALLE trends volgen er eigenlijk ronduit belachelijk uitzien. ( herinnert zich een foto van een modeshow met vrouwen die eruit zagen als een yeti )

 • 7 jaar ago

  ik zou erg heel erg over twijfelen maar het uiteindelijk toch niet kopen. (uitzonderingen daar gelaten ;))

 • 7 jaar ago

  Als het niet mijn ding is, koop ik het gewoon niet. Dan kan ik evengoed mijn geld uitbesteden aan iets dat ik wél leuk vind. :)

 • E
  7 jaar ago

  *wordt

 • E
  7 jaar ago

  Nooit eigenlijk, wanneer een stijl/item/… door een hele groep mensen leuk gevonden worden is de pret er voor mij een beetje af, al zullen er wel uitzonderingen zijn :) Alleen wil ik wel heel graag een iPhone, ballerina’s daarentegen heb ik nooit mooi gevonden…

 • 7 jaar ago

  Ik ben er wel een beetje gevoelig voor, maar meestal geef ik er niet aan toe omdat ik weet dat ik het product toch nooit zal gebruiken, of de kleding niet zal dragen. Als er een product gehyped wordt op internet, dan raak ik al snel ‘besmet’ met het “moet…ik…hebben!” virus. Maar als ik naar de prijs kijk en vervolgens naar mijn bankrekening, dan is het vaak snel over met de liefde. :3

 • *Ingrid*
  7 jaar ago

  Ik koop alleen wat ik mooi vind. Lijkt me logisch. En de ervaring leert me dat mijn smaak nogal regelmatig verschilt van die van anderen. Wat natuurlijk mag (al zeg ik het zelf). Soms is er natuurlijk wel een goede reden voor dat een item een must-have is, maar in het geval van de Marine Life… hm… laten we zeggen dat die reden me niet erg duidelijk was…

 • 7 jaar ago

  Ik niet, het kost me geld en ik zal het misschien 1x gebruiken om vervolgens te verkopen of ergens in een hoekje van de kamer te dumpen, beetje zonde.
  .-= CommentLuv link : Review: Gosh Trio – Golden Sea =-.

 • 7 jaar ago

  Nope, zie ik mezelf niet doen. Ik spring eigenlijk niet snel op “de nieuwste collectie”, maar als ik iets nodig heb, zoek ik op dat moment wel het beste product uit, en dat kan eentje uit de nieuwe collectie zijn, maar evengoed ook niet.
  .-= CommentLuv link : STYLISH BLOGGER AWARD =-.

 • 7 jaar ago

  Als het niet echt mijn ding is.. dan zal ik het waarschijnlijk amper dragen (accesoires, tassen, make-up) dus waarom zou ik het kopen als ik dat al van te voren weet?

  Als ik er het geld voor had gehad, had ik trouwens wel die highlighter uit de MAC to the beach collectie gekocht, maar dan nooit gebruiken. Zodat het later echt een collectorsitem wordt.. hihi XD
  .-= CommentLuv link : Shoplog #15 =-.

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close