Poll: oud & vertrouwd of nieuw & spannend?

Poll: oud & vertrouwd of nieuw & spannend?

In het verlengde van mijn vorige artikel vond ik het wel interessant om eens te polsen naar jullie avontuurlijkheid op het gebied van make-up en cosmetica. Gaan jullie steeds terug naar oude, vertrouwde producten waarvan je weet dat ze goed voor je zijn en doen wat ze moeten doen, of slaan jullie massaal een karrevracht aan verschillende producten in omdat jullie benieuwd zijn naar wat nieuw en spannend is?

[poll:15]

23 Comments

 • 7 jaar ago

  zeker nieuw en spannend!

 • 7 jaar ago

  Doe dan maar nieuw en spannend!

 • Tara
  7 jaar ago

  Mascara en Oogpotlood zijn altijd het zelfde en de rest is altijd anders.

  xx.

 • 7 jaar ago

  Dingen die ik echt goed vind, koop ik altijd opnieuw. Zo ben ik nu toe aan mijn 2de Clinique Lash Building Primer, mijn 2de Rimmel Sexy Curves mascara en ga ik Eau Precieuse zeker opnieuw kopen. Ook gebruik ik altijd shampoo van Herbal Essences of John Frieda en mijn face wash is altijd die van The Body Shop. Tjah, ik ben een gewoontebeestje denk ik :) Al vind ik het natuurlijk ook heel leuk om nieuwe dingen te kopen en uitgebreid te testen: wie weet worden ze ook iets dat ik altijd opnieuw koop!

 • Kimsh
  7 jaar ago

  Ik stemde op ‘anders’ omdat ik eigenlijk bij de drie categorieën thuishoor..! :uh:
  De spulletjes die écht goed zijn zijn onvervangbaar maar nieuwe producten worden ook grààg gekocht én getest en dat kunnen dan weer nieuwe favorieten worden! :yey:

 • 7 jaar ago

  Zeker nieuw en spannend! Ik ben altijd in om iets nieuws te testen!

 • Nele
  7 jaar ago

  Zelfde mening als Kim :)

 • Danique
  7 jaar ago

  Als het werkt, blijft het.

  Hoewel ik nu bijvoorbeeld al wel 2 jaar dezelfde bodybutter gebruik (Als in; dezelfde geur etc, wel nieuwe pot telkens hoor), en deze me nu wel een beetje begint te vervelen :grijns:

  Maar het is voor mij heel moeilijk juiste producten voor mn huid en haar te vinden (Die doen allebei namelijk met regelmaat lastig), en als ik dan echt iets vind dat goed werkt, blijft het ook écht. Dan ga ik ook geen andere dingen proberen.

 • 7 jaar ago

  Voor sommige producten blijf ik liever bij mijn vertrouwde spullen, ik weet dat ik er goed bij ben enzo. Vooral qua basismake-up.
  Voor lipstick, lipgloss en mascara wissel ik maar al te graag af om eens nieuwe te ontdekken, ook al ben ik tevreden van een producten!! Maar wel blijf ik meestal bij hetzelfde kleur!!

 • kimberley_ve
  7 jaar ago

  ik merk dat ik steeds weer terug ga naar het 88 pallette maar volgens mij is dat niet zo’n ramp:P haha
  maar qua mascara probeer ik wel eens iets anders uit.

 • 7 jaar ago

  Hier ga ik helemaal mee akkoord :yes: dingen die het echt super doen koop ik telkens opnieuw, maar andere dingen test ik graag wel uit.

 • 7 jaar ago

  Een combinatie van de twee: wat zijn werk al heeft bewezen, blijft, zoniet wordt het vervangen door iets nieuws.

 • 7 jaar ago

  Het is leuk om variatie in je make-up en verzorgingsproducten aan te brengen.
  Is iets echt goed dan ga ik het wel opnieuw kopen. Maar toch twijfel ik dan.
  Misschien bestaat er nog iets beters? Misschien moet ik toch maar eens verder kijken dan mijn neus lang is.
  Zou ik toch niet eens dat make-up merk proberen? Blijven innoveren is de boodschap:)

 • 7 jaar ago

  nieuw en spannend, no doubt about it. Nieuwe geurtjes, kleurtjes,… love it!

 • 7 jaar ago

  Nieuw en spannend natuurlijk! Ik ben zelf echt helemaal verslaafd aan make-up, ik wil zelf elke keer weer eens wat nieuws proberen en daarom groeit mijn stash ook al aardig. Maar toch zal ik steeds nieuwe producten willen uitproberen!

 • 7 jaar ago

  Ik heb ‘ander’ gestemd. Bij sommige producten blijf ik terug gaan omdat deze gewoonweg super werken. Maar over het algemeen ben ik toch zeker van de nieuwe producten! :bloos:

 • 7 jaar ago

  Nieuw en spannend, zeker met Mascara’s! Er zijn steeds weer nieuwe ontwikkelingen met borsteltjes, formules, noem maar op en die wil ik steeds weer uit proberen!

 • 7 jaar ago

  Qua mascara ben ik toch behoorlijk trouw aan maxfactor (masterpiece max of false lash effect) maar voor de rest laat maar komen die nieuwigheidsjes :) ik heb bv ook een oogpotlood waar ik super tevreden over ben (bourjois clubbing waterproof) maar toch wil ik andere merken een kans geven

 • 7 jaar ago

  Enkel oud en vertrouwd als het ook echt werkt en goed is voor mij. Voor andere dingen (meestal make-up) hou ik wel van nieuw en spannend!

 • Carmen
  7 jaar ago

  Ik ben ook meer van de oude dingen, af en toe koop ik wel een keer iets nieuws, maar dat is meestal omdat ik veel mensen al positieve dingen erover heb horen zeggen (Catrice nagellak, TBS baked blush en fake touche d’éclat)

  Favorieten: rituals doucheschuim (geur rice, het wit met groen), foundation van Clinique, concealer van Yves saint laurent, parfum van Chanel (Coco mademoiselle is m’n favoriet, maar op dit moment gebruik ik de Chance eau fraiche), aftersun van Clinique, zeep van mustella, gezichtsreiniging van vichy,…

  Je merkt ik heb zo wel m’n favorieten waar ik steeds terug omga!

 • 7 jaar ago

  Nu ben ik heel benieuwd welk poeder en welke mascara ?!

 • 7 jaar ago

  Ik koop altijd nieuwe dingen, maar ik gebruik bvb qua poeder en mascara (ook al koop ik een nieuwe) altijd dezelfde, omdat geen enkel product daaraan kan tippen :)

 • 7 jaar ago

  Ik vindt het leuk om af te wisselen, of het moet echt een heel fijn en speciaal product zijn, maar over ’t algemeen wissel ik af!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close