Menu & Search

Philosophy ‘Pure Grace’

Mijn inner hippie heeft zich ontdaan van haar korset. De haren kortgeknipt en in de bleach, hoge hakken ingeruild voor flats en in plaats van een zwoel parfum deze frisse, cleane Pure Grace van Philosophy – een geur die haar naam oh zo waar maakt…
My inner hippie has broken out of her corset, chopped off bleach blonde hair, traded her high heels for easy slip-ons and prefers this fresh, crisp scent over the usual sultry fragrance fix. Oh how I love Philosophy for giving me Pure Grace, a perfume so true to its name… 

De magische combinatie van zacht vrouwelijk (muskus, jasmijn), fris (bergamot) en clean (lavendel, waterlelie), heel hedendaags maar met een vintage twist, dat werkt voor mij. Pure Grace is een elegante geur, voorzichtig vrouwelijk maar heerlijk vrij en casual. “The one white T-shirt that feels better than all the rest”. Een parfum waar ik steeds vaker voor kies, vooral in het weekend, wegens matchy met mijn nieuw uniform van sneakers en leggings.
It’s the magical combination of soft femininity (musk, jasmine), freshness (bergamot) and clean (lavender, waterlily) that makes for a crisp scent with a vintage twist. Pure Grace is an elegant, almost carefully feminine yet crispy clean perfume with a very free-spirited and casual vibe. “The one white T-shirt that feels better than all the rest”. A scent that I reach for more and more often. Matches my new uniform of leggings and sneakers.   

verkrijgbaar available in Belgium
exclusief bij Ici Paris XL

prijs price
€38,60 – 60ml EDT

*sample

11 Comments

 1. 8 jaar ago

  Hmm, ben hier erg benieuwd naar aangezien ik zeker een fan ben van de philosophy producten!
  Liefs, Annelies

 2. Alizé
  8 jaar ago

  Staat op mn lijstje! Misschien morgen eens gaan snuffelen!

 3. 8 jaar ago

  De lavendel schrikt me een beetje af. Al neem ik aan dat ik niet meteen naar de provence zal rieken, zoals ze dat bij Le petit Marseille wel eens voorstellen.

  • 8 jaar ago

   Nee, het is een veel subtielere, cleanere lavendel. Moderner.

 4. 8 jaar ago

  Ruikt lekker fris en clean!

 5. 8 jaar ago

  deze lijkt me super nice :D

 6. 8 jaar ago

  die ruik ik ook graag :)

 7. 8 jaar ago

  Ik ben hier ook erg benieuwd naar nu!

 8. 8 jaar ago

  Ohhh ja, ik ben hier ook zo’n fan van. Heerlijke cleane geuren ♥

 9. 8 jaar ago

  Ik ben heel erg benieuwd geworden naar de geur!