Menu & Search

Philosophy: Falling in Love

Fell in love met deze geur van Philosophy. Een hele tijd geleden al – een jaar denk ik – in Amsterdam. Om één of andere duistere reden heb ik toen niet meteen een flacon mee naar huis genomen. Kelly, lieverd dat ze is, stuurde me een travelspray na, gevuld met het heerlijke geurtje en dat was in no time op. Want hoe yum Falling in Love ook ruikt (bosbes en suikerspin!), heel lang blijven doet hij naar mijn mening niet. Dus zit ik de hele dag in de weer met het flacon. En elke keer lijkt hij nog lekkerder dan de vorige … <3

noten: muskus, vanille, jasmijn, meiklokjes, bosbessen

Het resultaat is dat ik de 60ml er waarschijnlijk in een razend tempo door jaag. Jammer. Then again, hij kost maar €36. Nu nog Philosophy bij de lokale IPXL en ik ben een gelukkige vrouw. (En sweets, woord doet de ronde dat Philosophy binnenkort bij ons verkrijgbaar zou zijn. #yey)

Ik kocht mijn flacon bij Skins Cosmetics Amsterdam. Ook te koop on-line.

19 Comments

 1. Roxanne
  10 jaar ago

  *sprayt nog wat op* :love:

 2. Ingrid
  11 jaar ago

  Hmm :)!

 3. 11 jaar ago

  Love this parfume :love: :love: :love: :love:

 4. 11 jaar ago

  Klinkt als een fijn geurtje!!

 5. 11 jaar ago

  Dit lijkt mij een lekkere parfum.

 6. 11 jaar ago

  Verpakking ziet er in ider geval prachtig uit!

 7. 11 jaar ago

  Dit lijkt me heerlijk! Ik zet hem er alvast bij op mijn wishlist. ;)

 8. 11 jaar ago

  Klinkt wel lekker!

 9. 11 jaar ago

  Ik hou van die geur! :luv: Is ‘ie echt maar 36 euro? Dan ga ik binnenkort eens bij Skins langs :bloos:

  • Denise
   11 jaar ago

   Dat vroeg ik me ook af haha ik dacht dat ie duurder was =p

 10. 11 jaar ago

  Dit lijkt me een heerlijk geurtje! Hou erg van musk.

  • 11 jaar ago

   Hij is wel heel zoet hoor, dus niet een typische musk geur. Wel héérlijk, uiteraard. #imo

 11. 11 jaar ago

  Joepiee, dat is een leuk nieuwtje om te horen !

 12. 11 jaar ago

  Oh, dat is echt een heerlijke geur inderdaad. Philosophy heeft sowieso veel fijne geuren :love:

 13. 11 jaar ago

  Hooray! Da’s nu eens fijn om te lezen op maandagmorgen!

 14. 11 jaar ago

  deze klinkt wel goed :D vind de vorm van het flesje ook wel wat hebben, simpel maar classy

 15. 11 jaar ago

  Jeeej voor Philosophy! Kan ik eindelijk hun beroemde cleanser gebruiken!

 16. En dat vind ik geweldig nieuws!