Persoonlijk: update(s), wishlist material en new ins!

Persoonlijk: update(s), wishlist material en new ins!

Chani & ik hebben een appartement gevonden. (Champagne, cheers, chop chop!)
Gespot chez Habitat en ik wil er een héle muur vol mee: deze spiegeltjes. Te schattig, nee?!

Verliefd op de kleurencombinatie beigeroze + zwart. Op mijn nagels (O.P.I. Chocolate Shakespeare + Chanel Black Satin) en aan mijn voeten (laarsjes van Fred De La Bretonière – op de wishlist)! Perfect voor de herfst.

Herfst = mooie kleuren, vallende bladeren, té koud voor pumps zonder kousen en dear oh dear … tijd voor zelfbruiner.

Maar stilaan wordt het écht koud en winterig. Ben mezelf mentaal aan het voorbereiden op ijs & sneeuw. En een beetje aan het shoppen, ahja! Check m’n kersttrui, Snow Fairy douchegel en warm Marc by Marc Jacobs jasje voor m’n iPad. #lovesit

Nee echt, ik <3 Marc.

Nini ook, dus vandaar de inspiratie voor haar Sweet Sixteen cadeautje. Urbn Marc, hi! In grijs, want dan past hij bij al haar obnoxious sneakers. (Ik smeek haar al eeuwen voor een artikel over haar sneakers. Little help, plz?)

links: Ik werk terug op ’t Zuid, nu. Onlangs hing er een dikke mist over Antwerpen, en was het Museum van Schone Kunsten zo mooi – omg …
rechts: Cupcakes voor Nini’s Bday! Van bij Patty Cake, in de Nationalestraat. #tip

Ontbiiijjt! Gezond (yoghurt met goji-bessen, lijnzaad, pompoenpitten, stuifmeel, persimon, roze pompelmoes en cranberries) ennn iets minder gezond (citron-meringue + latte bij Exki) – eh … oeps!

links: Ontbijt van vandaag: de nieuwe Elle. Het 100ste nummer. Ga halen! rechts: Mijn huid vertoont divagedrag. (Manifestatie: pukkels. BAH!) Op advies van Lush-lady Roxanne aan de Cosmetic Warrior maskertjes. Op basis van knoflook – I kid you not! – en tea tree olie. Review volgt.

Bewijsstuk A. Check die acne , brrr … :'( Oh, en de cat eyes. Eh, op verschillende wijze.

Laaazy cat Costello. <3

De afgelopen weken huppelde ik elke avond van kantoor naar de PR bureaus voor de press days. Drukdrukdruk, maar zo tof om alle nieuwe collecties voor s/s’12 te bezichtigen. Jullie hebben nog een uitgebreide wishlist met fotomateriaal van me te goed, hoor. Coming up!
links: Tommy cat, gespot chez UPR. Rawr! rechts: Blogging! Op mijn oude MacBook. #AppleGeek

Meer press day fun: taart en spelen bij Oona. The Life of George van Lego is écht tof …

Meer Joliette

22 Comments

 • 6 jaar ago

  Wow, die spiegels :D

 • 6 jaar ago

  Oh, die spiegels zijn echt super leuk!
  Sowieso leuke foto’s allemaal!!

 • 6 jaar ago

  Merci! En jij ook heel veel succes, Carmen!

 • 6 jaar ago

  Heel erg leuk om te zien ^^

 • Carmen
  6 jaar ago

  Proficiat met het appartement :) ook hard op zoek, maar dan in Gent.

  Ik wil ook graag een artikel van Nini’s sneakers :yey: , want I <3 Marc! Die sjaal :love:

 • 6 jaar ago

  Thx Fien! :) <3

 • 6 jaar ago

  Mooie foto’s!

 • Fien
  6 jaar ago

  alweer een supergezellige post :yes:
  en zo blij te lezen dat jullie een appartementje gevonden hebben :yey:
  Enjoy!

 • 6 jaar ago

  Leuke foto’s!!
  Oh ja, die spiegeltjes zijn super!!

 • 6 jaar ago

  Leuk artikel om te lezen en te bekijken :)

 • 6 jaar ago

  Ik wou dezelfde MBMJ sleeve kopen voor m’n macbook, maar ze hadden er geen voor 17″ :( Meh!
  <3 MBMJ too, kanni wachten tot de winkel in Bxl open gaat! :)
  xo

 • 6 jaar ago

  Oh man, wat mis ik ’t Stad! Ik zou ook wel terug midden in het centrum willen werken (en wonen) *jaloers* I’m a bigcitylifegirl :yes: Daarvoor moest ik in een boerengat gaan wonen om me dat te realiseren.

 • Linh
  6 jaar ago

  Nini please please maak een sneakerartikeltje ;)

  en me love marc too :D

 • 6 jaar ago

  Aww, thx! <3

 • 6 jaar ago

  Ah heerlijk, ik hou van deze artikels! Zeker op de vroege zaterdagmiddag, waar ik net pas mezelf uit bed gesleept heb. De spiegels lijken me echt geweldig om een muur mee te bekleden.

 • 6 jaar ago

  @ Nelleke & Suuz : Lol! Thx ladiees! ;D

 • 6 jaar ago

  Will check! En ja, heel tof cadeautje! :D Had ik zelf nog niet aan gedacht, maarrr … *smeedt plannen*

 • 6 jaar ago

  De spiegels van Habitat zijn erg leuk !

 • Mieke
  6 jaar ago

  Zou je me kunnen zeggen waar je dat life of george spel van Lego haalde?
  Ideaal kerstgeschenk voor m’n vriend!!!

 • 6 jaar ago

  Ik wil ook een Nini-sneakers-artikel!

 • 6 jaar ago

  Lieve Nini,

  Zou Lisha alsjeblieft een artikel over jouw sneakers mogen maken? Ik ben namelijk ook echt de sneakerfreak en ben onwijs benieuwd. :)

  Liefs, Nelleke.

 • 6 jaar ago

  Leuke foto’s !

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close