Menu & Search

Persoonlijk: the blues

Een persoonlijk artikeltje. You know the drill. Deze keer zitten er ook een paar foto’s bij gemaakt met een échte camera. Jawel. Ik ga d’r op vooruit … (Ok nee, ik was ziek thuis en wilde me nuttig maken. Vandaar ook dat ik jullie deze anders overigens compleet random foto’s voorschotel. Heb ik toch het idee dat ik mijn tijd toen niet gehéél verdaan heb. Laat me in de illusie, k? Merciiii darlings!)

boven Ik heb een bureau. Maar #nolikey. Was wel fijn toen mijn computer gewoon op de tafel stond. Ok, niet praktisch … maar iedereen weet dat mooi > praktisch, nee?!  Was trouwens wat Net-a-porter aan het surfen, wegens ziek. Maar bah, als je koorts hebt is zelfs on-line windowshoppen te veel moeite. Een paar foto’s nemen daarentegen …

Pan Am to the rescue. En mijn favoriete Anthropologie tas uit LDN.

Obsessie du jour? Alle variaties op mint, dreamy turquois en Tiffany-blauw. Mijn liefde voor parelmoer heb ik al langer. Daarom kreeg ik van Chani parelmoeren coasters en van vriendin Maureen zilveren oorknopjes met parelmoer – waarvan ik geen foto heb, oeps! – die in dit Tiffany-esque doosje waren verpakt. Merci lovelies. <3

Bewijsstuk B van mijn nieuwe liefde voor blauwgroen. Alle lakjes die ik gebruikte voor mijn gradient mani.

Ook nog steeds in <3 met roze(n).

En een geheel nieuwe liefde. Ben geen fan van deze lijn van Dries Van Noten, maar déze jurk? Oh my … #WANT

Over liefde gesproken, hoe was jullie valentijn? links Suikerhartjes bij Swarovski. rechts Frambozencider tussen de verse maskertjes bij Lush. Yum!

Klein cosmetica-hoekje in mijn kleerkast. (Note to self: ook een opmaaktafel aanschaffen.)

Wanneer beautybloggers samenkomen. Drankjes, hapjes en … cosmetica. Een heel erg random – en ’n beetje dronken – foto maar vond ze wel érg representatief. Is trouwens een gewoonte geworden van mijn bezoeksters om nagels te lakken tijdens een visite.

FIN

19 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. 10 jaar ago

  Pan Am is de maaaaaks! :D

 2. Margot
  10 jaar ago

  Je maakt altijd zo’n mooie pure foto’s (ja ik ben bezig met je blog bij te lezen, valt het op? :evil: )

 3. 10 jaar ago

  Supermooie foto’s!

 4. 10 jaar ago

  dat lichtblauw doosje :love:

 5. 10 jaar ago

  Heel mooie foto’s! Hopelijk voel je je al wat beter :)

  • 10 jaar ago

   Bedankt! En ja hoor, ben terug a ok. :) Lief.

 6. 10 jaar ago

  Weer een leuk artikel, je foto’s zijn mooi en je hebt zo’n geweldige smaak :)

 7. 10 jaar ago

  Leuke foto’s!

 8. 10 jaar ago

  Je appartement is echt prachtig en netjes, kan zo in een tijdschrift staan!

 9. 10 jaar ago

  wat een mooie foto’s!

 10. 10 jaar ago

  Ik las al op Twitter dat je een beetje ziekjes was :( Balen!
  Love the pictures, as always!

 11. 10 jaar ago

  Wat een leuke foto’s!

 12. 10 jaar ago

  Wat een heerlijk artikel om doorheen te scrollen ^^

 13. 10 jaar ago

  De leukste posts zijn vaak de zinloze.

 14. 10 jaar ago

  Heel mooie fotos! Je woonplaats ziet er ook heel gezellig en mooi ingericht uit met veel licht en ruimte, Like it :).

 15. 10 jaar ago

  Ik heb dezelfde onderzetters ! :love: Zara Home ! :)