Persoonlijk: summer in the city (2)

Persoonlijk: summer in the city (2)

Omdat jullie de persoonlijke artikels zo leuk vinden, en vroegen om meer (ja-ha, be careful what you wish for, honeys) heb ik ook voor vandaag een klein artikeltje voorzien. Eigenlijk wist ik helemaal niet goed wat schrijven, dus het is een verzameling random shizzle geworden. (Told you so.) Speciaal voor de gelegenheid raapte ik een aantal iPhone pics bij elkaar die ik vorig weekend maakte in ’t Stad.

Foto: Gras op de Meir! Mijn geliefde Antwerpse winkelstraat heeft alles: een Urban Outfitters, Cos, Steve Madden, River Island, drie H&M’s en zelfs een champage-bar. Maar gras had ik er nog niet gezien. Afgelopen weekend was er een klein veldje aangelegd bovenop de stenen. Waarom geen permanent veldje, hé? Oh, burgemeester … ?! #puppyeyes
Op de foto trouwens ook de zwarte variant van de H&M Conscious ballerina’s. Ja, platte schoenen – le choc! – maar ze zijn lang niet zo comfy als ik dacht. Ach, nog steeds très pretty, en daar doen we het voor.

Afkoelers voor tijdens het shoppen. Links zie je mijn favoriete Starbucks zonde du jour, de Vanilla Cream Frappuccino. Delish! Rechts een variant met minder caloriën, maar minstens even lekker: de Zanzibar van Zest. Sinaasappelsap, peer, aardbeien, munt en gember – love it …

Nieuw op de Meir : de Disney Store! Helaas komt die inclusief lange wachtrij. Nog niet binnen geweest dus, maar het staat op de planning.
Ook relatief nieuw is – I kid you not – het mooie openbare toilet van de Stadsfeestzaal. Of wat dacht je van deze muurbekleding? Elk ‘plashokje’ heeft zijn eigen thema. Diamanten kunnen dan wel a girl’s best friend zijn, sex sells en menig shoppend vrouwvolk laat een zuster met hoog water voorkruipen om dit hokje te bemachtigen. Just saying. Naast sixpacks, is de toilet ook uitgerust met heerlijke watervalletjes als kranen (op lichaamstemperatuur, als extra luxe touch), zachte spiegels die je er 24/7 goed doen uitzien, stevige rekjes om je tassen aan te hangen tijdens het handen wassen en … een winkeltje. Jawel ladies, vanaf nu shoppen we zelfs op het toilet.

En als afsluiter: Nini en d’r vriendinnetje Serena met mijn oranje zonnehoed, striking poses @ McDonalds. De inspiratie was ‘hillbilly redneck’ (hoezo, mijn oranje aanwinst uitlachen?), maar ben ik het of zijn de foto’s shockingly ladylike?!

14 Comments

 • 7 jaar ago

  Dit doet me eraan herinneren dat ik dringend nog eens naar Antwerpen moet, maar dat moet wel goedkomen ^^

 • 7 jaar ago

  Ah, persoonlijke updates zijn echt leuk! Ik blijf er bij dat ik je schrijfstijl echt de meest geweldige ooit vind, zo lekker vrolijk! Als ik dit lees krijg ik ook helemaal zin om naar Antwerpen te gaan (yesss, in de zomervakantie!) en te winkelen! En you’re so right – Vanilla Cream frappuchino’s zijn geweldig <3

  • 7 jaar ago

   Aw wat een leuk complimentje. :) <3
   En Antwerpen rroocckkss! #antwerpenista

 • 7 jaar ago

  Leuk artikeltje, de smoothies en sapjes van Zest zijn zooo lekker :love:

 • 7 jaar ago

  leuk om te lezen

 • 7 jaar ago

  jep heb het ook gezien die disney store … Idd lange wachtrijen!

 • kelly
  7 jaar ago

  Vind deze artikeltjes erg leuk om te lezen! :)
  Zitten de schoentjes niet lekker nee? Dat dacht ik eigenlijk al, maar vind ze zo cute!
  Die hoed staat Nini geweldig zeg! Ben benieuwd hoe die jou staat :)

 • Leuke schoentjes inderdaad!

 • 7 jaar ago

  Leuke foto’s!
  Vind die schoentjes echt leuk!

 • natalie
  7 jaar ago

  Pretty shoes!!

 • 7 jaar ago

  Haha, tof artikel, leuk om te lezen! :D

 • 7 jaar ago

  Leuk artikel :)

 • 7 jaar ago

  Ik had nooit gedacht dat jij een mcdonalds-ladie was! Ik kan het niet meer ruiken sinds die stomme geur heel de dag door de winkel in waait! :s En je moet door de week naar de disneystore gaan, staat er geen kat voor de deur :)
  x

  • 7 jaar ago

   Ik <3 McDonalds! Klinkt alsof ik er half woon ofzo, lol... #datookweerniet

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close